Es savu (tiesa, otro) mašīnu ļooooti ilgi meklēju, jo par katru man stāstīja kaut ko sliktu. Pirmo gan nopirku ātri - tādu, kuru man nebūtu žēl sasist un nenožēloju šo piegājienu, jo, piemēram, parkoties iemācīties, droši pārkārtoties un iejusties plūsmā var tikai tādā auto, es jutos drošāk, ka otrā dienā varu atkal tādu pašu nopirkt. :D Bet tāpat iemīlējos tajā lūžņu čupiņā, ilgi nevarēju pārkāpt citā, līdz viņa vienkārši nomira. :D
Tad ziemu pabraukāju ar vecu mersi, starp citu, meitenei, kas te teica, ka uzticas tikai sev, braucot ar aizmuguri velkošo, es arī no priekšas-velkošās tieši uz ziemu pārsēdos uz pakaļu-velkošos un neko, viss ok, pat ļoti patika, tas bija pavecs mersītis braukšanai, kamēr atradīšu nākošo, bet kas man viņā patika bija tas, ka viņš bija smagnējs un kā tankts - tāds pamatīgs, jutos stabili un droši ar viņu, reti kura mašīna mūsdienās, manu tagadējo ieskaitot, ir ar tādiem pamatīgiembleķīšiem.
Bet jā, kāpēc ne golf, audi vai to pašu toyotu vai arī vecu,labu mersīti - tādus grūti atrast, bet, ja man vajadzētu pirkt, es pirktu tieši tādu, kaut arī izskatās kā dīleru mašīnas, kā par manējo teica. :D