Man primo mērījumu veica UK vispār tikai 20. nedēļā, jo es, kā jau teicu, tikai 13. nedēļā sapratu, kas pie kā turas, jo man nebija pazīmju. 14. nedēļā gāju pie ārsta, bet man vajadzēja gaidīt vēl 3 nedēļas, kamēr mani UK pieņēma vecmāte, respektīvi, pirmā apskate un analīzes man bija tikai 17. nedēļā. Vēl 3 nedēļas gaidīju rindā uz USG (kaut gan mani it kā solīja pieņemt paātrinātā kārtā, jo, kaut tonīši bija ok, visi "it kā" satraucās par to, kas tur iekšā notiek un cik cilvēku tur dzīvo, par cik man ir ģimenē daudz dvīņu gadījumu). Tā sanāca, ka man sanāca tikai divas USG - 20. un 24. nedēļā, jo es pārvācos atpakaļ uz LV un te jau vairs USG nepaspēju uztaisīt abnormālo rindu dēļ.
Meitiņa piedzima 3,180 kg un 51 cm, tikai par 100 gramiem smagāka par manu brāli, kurš bija smagākais no dvīņiem, tā kā, jā salīdzinoši maziņa bija.
Tā asiņošana neko daudz neatšķīrās no parastām MR, vismaz man, jo man cikls bijis un joprojām ir ļoooti neregulārs, pie tam pirms dzemdībām MR ilga 1, 2 dienas tikai. Līdz ar to - nekādu starpību neredzēju.