Pirms šķiršanās lielākos maksājumus veica viņš,mani ienākumi bija tikai 80ls mēnesī,no kuriem nosedzu komunālos maksājumus un kādus savus citus maksājumus,rēķinus. Kad izšķīrāmies,tad es biju tā kas aizgāja,es meklēju jaunu dzīvesvietu. Atradu arī darbu,kas palielināja arī ienākumu summu,bet sākums bija grūts,tiešām grūts,jo nebiju radusi segt no savas naudas pilnīgi visu,visu. Likās,ka nauda ko saņemu ir pietiekoša,bet kad sākās visas rēķinu apmaksas,braukāšanas uz darbu,tad sāku saprast,ka nu nemaz tik iepriecinoši nav. Tā visu vasaru arī nobumbulēju,dažreiz cīnīdamies ar naudas trūkumu,ar pārāk lielu izšķērdību un dažreiz tukšu ledusskapi. Kad atkal sagājām kopā,es atgriezos dzīvot pie viņa,un ziniet,ar tik lielu labpatiku uzelpoju,nevis tikai no tā,ka esam kopā un viss atkal brīnišķīgi,bet arī par to,ka kkādi maksājumi beidzot man būs nost no kakla,ka paliks vairāk naudas,ka nebūs jāknapinās. Bet tā tāda laba pieredze arī no vienas puses,vismaz tagad zinu,ka varbūt,varbūt atkal paliekot vienai,nebūs vairs tādas panikas kā sakumā.