Es uzskatu,ka nevajag tik tālu ielaist,lai būtu jāuztraucas,ka bez vīrieša finansiālā atbalsta nevarēs izdzīvot un atmaksāt savus rēķinus.
Vispār nekad neesmu sapratusi tās sievietes,kuru draugi viņas uztur. Tas nav viņu pienākums,bet cik spriežu pēc šī foruma diskusijām,lielākajai daļai sieviešu tā ir norma. Man atkal liekas,ka tādas sievietes ir liekēdes..tik neapvainojaties :D
Citādāk ir tad,kad sievietei jārūpējas par bērniņu,tad gan vīrietim jāuzņemas ''ģimenes maka'' loma..
Kad dzīvoju kopā ar vīrieti,visi izdevumi tiek dalīti uz pusēm. Ja kaut kur dodamies,tad ļauju izmaksāt. Uzskatu,ka sievietei vienmēr jābūt gatavai un spējīgai pašai sevi uzturēt un nosegt savus izdevumus.
Nekad neesmu bijusi atkarīga no vīrieša. Man ir 22,jau pēc vidusskolas izvācos no vecāku mājām,sāku strādāt un sevi apgādāt. Īrēju 1istabas dzīvokli Rīgā (man ļoti paveicās,jo īrēju ļoti lēti,dabūju caur ss.lv,kur biju ielikusi sludinājumu,ka meklēju),esmu bez augstākās izglītības,darbu dabūju caur ss.lv nevis caur sakariem (tas tā,lai meitenes saprot,ka ja labi grib,normālu un labi atalgotu darbu var dabūt arī parasts 'mirstīgais').
Esmu taupīga,nedzīvoju pāri saviem līdzekļiem,bet ik pa laikam palutinu sevi gan ar jaunām drēbēm,gan bieži ieturu maltītes ārpus mājas. Ok,man nav sava auto,it kā arī neizjūtu vajadzību,jo visur izbraukāju ar sabiedrisko,bet šogad plānoju iegādāties.
Kosmētiku arī nepērku Chanel vai YSL. Saprotu,ka lielai daļai daudz naudas aiziet par frizieri,kosmetologu,manikīrs/pedikīrs,vaksācijas utt..es pati par to visu parūpējos.