Kaimiņu marasms :D

Reitings 380
Reģ: 15.10.2013
Iespaidojos no tēmas par raudošo mazuli un bļaujošo māti....Bet šoreiz mana pieredze ar kaimiņu :D
Pirms tam blakus mums dzīvoja veca tantiņa,dēls dažreiz nāca ciemos bet viņa zemo balsi un durvju ciršanu ļoti labi varēja dzirdēt!Tad tantuks nomira dēls ievàcās dzīvoklī!Sākumā viss ok,laigan tiekoties varēja manīt viņa dīvainības,viņš ir vecpuisis tapēc vienmēr kopā tusē ar mājas tantukiem kad noris sarunas par rēķiniem,apkuri utt... Viņš strādā nakts maiņās par sargu...
Es šad un tad klausijos mūziku dienas laikā plkst 10-11 nu aptuveni nu tā tīrot māju,klausijos ne baigi skaļi un pat ar izslēgtiem basiem jo man nepatīk :D tad nu zvans pie durvīm es attiecīgi paslēdzu klusāk....attaisu durvis šis :D
tipa ka traucē un lai ieeju paklausīties kā viņam var dzirdēt.Ieeju nekas nav dzirdams :D (jo noslēdzu skaņu klusāk iespējams)Šis tāds izbrīnīts "Nu redziet tagad nevar dzirdēt!" Sāka stāstīt,ka izsiltinājis sienu,lai nevarot dzirdēt :D Bet vienalga var!!!(Vajag jau skaņas izolāciju tàdā gadijumā)
Es viņam saku ka bieži jau neklausos un ir jau diena un ka tik skaļi jau nav un ka man arī viņa vecā skapja virināšana traucē :D Vārds pa vārdam,viņš man saka,ka traucē arī ka dīvānu jauc vakarā un bīda tad troksnis traucējot :D Mamma jau teica man,ko nepajautāju vai citas skaņas nekādas netraucē.....?! :D
Beigās kāpņu telpā jau paaugstinātos toņos gāja vaļā,jo tad es neizturēju,kad viņš man piedāvāja klausīties mūziku pēc grafika kuru viņš izliks kāpņutelpā :D un ja nē tad,lai klausos mūziku austiņās!

Pēc šīs sarunas vairs nav nācis,neesam nekādi trādi rīdi taisītāji,jo man pašai patīk miers.Ir citi kaimiņi kuri taisa hajus un nekad negāju neko teikt un ja būtu 100nieces ko mans brālis klausās tad gan ticu ka jumtu rautu nost,tas arī iemesls kapēc basus nelieku :D

Nu tāds palags sanāca,bet kā ir ar jums?Varbūt kāds humors par šo tēmu?? :)
07.02.2014 01:49 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
Valencia tev labs kaimiņš :D
07.02.2014 12:43 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man ir zel tava kaimina, jo, neskatoties uz vina divainibam, cilveks nav pelnijis to troksni...ahhh...saprotu ka tas besi!
07.02.2014 12:47 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Hey meitenes!

Šodien skatoties P.S. I love you, jau kuro reizi aizdomājis, ka šī ir viena no filmām, kura man gribas skatīties un skatīties.

Tā tad, kuras ir tās filmas, ko jūs varat skatīties un skatīties atkārtoti.
07.02.2014 12:49 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Tā tas man telefons krīt uz nerviem. Uzspiežu veidot jaunu diskusiju, bet neē nogļučī :D
07.02.2014 12:50 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Novēlu katrai savu privātmāju :-D :-D :-D
07.02.2014 12:53 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Man kā kaimiņam vienreiz izbesīja tā, ka viens visu nakti klausījās uz pilnu klapi TaTu "Ja sowla suma", ka es domāju, ka to kaimiņu nositīšu, ja viņu ieraudzīšu, jo viņām tā balss tā cērtās ausīs, ka maz neliekas. Tas gan nebija manās mājās, bet vecmammas.
Policiju toreiz nesaucu, bet puse nakts bija negulēta. Ik pa laikam tiem kaimiņiem kkas uznāca un varēja visu nakti klausīties pāris dziesmas. labi, ka tas nebija pārāk bieži.
Tā kā pati reizēm mājās taisīju tusiņus ar skaļu mūziku, tad lieku traci necēlu.
07.02.2014 12:55 |

Reitings 380
Par to veci varu teikt,zem viņa dzīvoja jauns pāris tie tiešàm klausijàs skaļi jo es dzirdēju laigan dzīvoju stāvu augšā un uz sānu,bet man pràtā neiet sūdzēties ja pat pa dienu paguļu citreiz,nezinu ja būtu pēc 12 naktī tad gan cita runa!Ir bijis ka aimiņi apagšà visu paiku lamàjās un tāda sajūta ka krèslus svaida,kautkādi kautiņi tad gan izvedz no pacietības gribēju iet lamāties,bet noturējos un kautkā aizmigu :)
Mūzika nebija katru dienu un labi ja stundu un tās bija mazās pc tumbiņas,tagad nopirku citas bet vienalga pa dienu klausamies un lai iepūš!Es viņam toreiz tā arī pateicu,ka tad jau katrs kaimiņš var izlikt grafiku un es vispār savā dzīvoklī nevarēšu klausīties mūziku :D
Vīrs pēctam teica,ka piedāvāto austiņu vietā varēju viņam piedāvāt ielikt ausu aizbāznīšus :D blin...neiedomājos!
Tagad reti kad esam Latvijā domāju laimīgs guĺ :D
Atiecībā par brāli viņš tiešām nenormāli klausijàs mūziku un zinu kas tas ir kad nevar gulēt un basi iet pa sienàm,mammas apakšējie kaimiņi salika remonta laikā skaņas izolācijas un brālis vienreiz kaimiņam jautājis,kapēc nekad netraucē? :D uz ko kaimiņš atbildējis,ka viņš neko nedzird,jo ir salicis to skaņas izolāciju.
Viņš ir DJ un zinu kas ir tiešām skaļa mūzika...
Vienkàrši kaimiņš ar saviem tarakàniem :) Varu vien piebilst,ka mūsu dzīvoklī iespējams kautkad dzīvos mans brālis,tad gan atcerēsies,ka mūsu trokšņi nemaz nebija tik traki....
07.02.2014 13:03 |

Reitings 380
Valencia :D labs,manējais tā nepateiks jo laikam nekad mūziku neklausās,vīrs man teica,ka laikam tur tā viņa problēma kapēc kasās pie visiem,jo neklausās mūziku :)
07.02.2014 13:08 |

Reitings 228
Reģ: 18.01.2014
Nav gan nemaz smieklīgi, bet uz gada labākā kaimiņa titulu varu pieteikt arī mūsējo psihopātu:
http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/495677-virietis_uzlej_savai_sievai_benzinu_un_aizdedzina

Šis nu ir pārspējis točku, dziedošo naktskreklu sektu un pārējos sievu ieklapētajus, kas mitinājušies mūsu mājā.
07.02.2014 13:11 |

Reitings 380
Marta....nu nevarēju es zināt,ka viņš tur guļ un tieši kurā dienā!Diez vai tu pati pakārtotu dzīvi kàdam kaimiņam?
Arī viņš tur remontus taisija un man traucēja tā urbšana jo mēdzu pa dienu pagulēt,un dzelzs durvis kad lika vispār visu dienu,nesapratu ko tik ilgi tur var likt!Tad skaņa bija nenormàla mūc kautvai no màjas àrā!Neko pàrcietu!
Man regulāri apkārt kāds kautko remontē,arī traucē,bet neko darīt nevar!
07.02.2014 13:15 |

Reitings 380
Elisee šausmas!!!!! :(
07.02.2014 13:17 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Man reiz bija dzīvokļa biedrs ar kuru kopā īrējām divistabu dzīvokli. Es dzīvoju istabā caur kuru jāiet lai tiktu uz balkonu. Mūziku nekad neklausījos skaļi, jo zināju, ka mūsu gaumes pamatīgi atšķirās, tāpēc klausījos klusiņām, lai pēc tam viņš neatriebtos un neliktu man klausīties savus gabalus. :D
Par spīti tam, jau pēc nepilnas nedēļas dzīvošanas kopā, viņš sāka celt pretenzijas, ja viņam mana mūzika riebjas un ka ne tikai viņš, bet arī viņa draugi, kuri nāk pie viņa ciemos, ir tiesīgi man aizrādīt. Laikam lieki piebilst to, ka viņa istabā neko dzirdēt nevarēja un šis strīds ar visiem pārmetumiem sākās tikai dēļ tā, ka ejot caur manu istabu uz balkonu, viņs riebjas, ka to pāris sekunžu laikā jādzird tas, ko klausos! :D
07.02.2014 13:19 |

Reitings 380
Manam vīram draugs ar sievu nopirka dzīvokli un tur zem ziņiem izrādās kāds nomiris apakšējajà dzīvoklī,izràdàs radu nav un neviens neko nezin....Tika saukta policija un atvērts dzīvolis.Es biju skatīties dzīvokli,kad jau itkā bija viss izvēdināts un smaka bija šausmīga,pirms tam esot vispār traki bijis!Jo logi un durvis tak bija ciet....
Šausmīgi,tā nomirst cilvēks vienatnē un neviens to pat nezin.... :(
07.02.2014 13:23 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
vispār šī kaimiņu tēma ir makten briesmīga.
Iepriekšējā dzīves vietā kaimiņam traucēja, ka mēs EJAM (un tā nebija ļoti smagnēja staigāšana, jo man vispār nepatīk, ja kājas dauza pa zemi) pa grīdu - ko mums uz vēdera bija līst?

Tagad tā ir brāļa sievai. Iepriekšējiem kaimiņiem netraucēja. Ievācās kaut kāda trakā - tai traucē pat skrienošais KAĶIS...
07.02.2014 13:31 |

Reitings 472
Reģ: 09.08.2012
Ja man kaimiņi aizrādītu, tad es arī uzvestos klusāk. Protams ir lietas, kas traucē,bet jāatceras, ka paši neesam ideāli, kādreiz ir kāds pasākums dzīvoklī, visi skaļāk uzvedās. Tad es arī neaiztieku tos kaimiņus kas kāds kādreiz skaļāk uzvedas. Tā ka miers mājās :)
07.02.2014 13:32 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Tavs kaimiņš varēja būt attapīgāks - uzlikt savā pusē kaut ko ķipa
http://www.youtube.com/watch?v=emxM3RUbsAI
ieslēgtu uz pilnu klapi (bez basiem :-D) un griestu visu dienu.
07.02.2014 13:37 |

Reitings 380
Es to visu saprotu,ja man ciemiņi es arī vienmēr pati aizràdu ja kāds uzvedàs ļoti skaļi,jo negribu traucēt un ar mūziku tàpat,biežàk kontrolēju skaļumu jo diseni dienas laikà man nevajag.Šeit dzīvojot varu atļauties arī skaļāk jo šeit starpà cau kaimiņiem ir vel viena istaba.Bet vakaros,kad ir tusiņi arī es mēdzu dzirdēt mūziku kas iet pa sienàm,cenšamies pieciest jo vēlu naktī pēctam apklust...
Vienkàrši ir tàdi cilvēki,kam nekad nebūs labi...
07.02.2014 13:41 |

Reitings 380
Valfrīd tad es arī varētu to pasàkumu ievilkt uz visu dienu :D māja tīrāka būtu!
07.02.2014 13:44 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Mani reāli sanikno tie skaļās mūzikas klausītāji, tāpēc labāk neizteikšos par jūsu bravūrību. Gribi klausīties skaļi, liec ausis un klausies kaut bungādiņas plīst, kāpēc man arī jāklausās ar tevi kopā? Turklāt basu dunēšanu jau pats visbiežāk nejūt. Nereti labākās zāles pret krievu kalbasņiku ir tikpat skaļa.. kaut vai visspiedzošākā opera, tad sāk protestēt redz;)
07.02.2014 13:52 |

Reitings 380
Un pagriezt uz visu katušku...ja jau viņš tik atapīgs :)
Viss jau bija normas robežās,problēma jau tajà kad viņš guļ...Un kad paaicinàja mani tajà dzīvoklī,to troksni centàs saklausīt savà koridorà...pret kuru sanāk mans galds kur pc un tumbiņas,domàju tà pati istabas durvju aiztaisīšana mazinātu troksni,nu manas domas!
Vispār ja labi gribētu kasīties var ilgi,man piemēram vairàk par trokšņiem besī arā pie durvīm izliktie pilnie mistkastes maisi!!!Nekad šito nesapratīšu,jo es lieku iekšpusē nafig maniem kaimiņiem jàredz mani stkritumi ,velpietam man duvis ar viņa ir stūrī ejot ārā jāuzmanās lai nesasitam durvis pret durvīm!Stulbs projekts,tad nu vai kàp pàri tiem atkritumiem vai arī ej riņķī,šad un tad uzkāràm uz viņa durvju roktura.
Šausmīgi šitas kaitināja,kad gatavojàmies kāzām un daudz cilvēki nāca,gribēju izlikt zīmīti bet kautkā noturējos!!!
07.02.2014 13:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits