Kaimiņu marasms :D

Reitings 380
Reģ: 15.10.2013
Iespaidojos no tēmas par raudošo mazuli un bļaujošo māti....Bet šoreiz mana pieredze ar kaimiņu :D
Pirms tam blakus mums dzīvoja veca tantiņa,dēls dažreiz nāca ciemos bet viņa zemo balsi un durvju ciršanu ļoti labi varēja dzirdēt!Tad tantuks nomira dēls ievàcās dzīvoklī!Sākumā viss ok,laigan tiekoties varēja manīt viņa dīvainības,viņš ir vecpuisis tapēc vienmēr kopā tusē ar mājas tantukiem kad noris sarunas par rēķiniem,apkuri utt... Viņš strādā nakts maiņās par sargu...
Es šad un tad klausijos mūziku dienas laikā plkst 10-11 nu aptuveni nu tā tīrot māju,klausijos ne baigi skaļi un pat ar izslēgtiem basiem jo man nepatīk :D tad nu zvans pie durvīm es attiecīgi paslēdzu klusāk....attaisu durvis šis :D
tipa ka traucē un lai ieeju paklausīties kā viņam var dzirdēt.Ieeju nekas nav dzirdams :D (jo noslēdzu skaņu klusāk iespējams)Šis tāds izbrīnīts "Nu redziet tagad nevar dzirdēt!" Sāka stāstīt,ka izsiltinājis sienu,lai nevarot dzirdēt :D Bet vienalga var!!!(Vajag jau skaņas izolāciju tàdā gadijumā)
Es viņam saku ka bieži jau neklausos un ir jau diena un ka tik skaļi jau nav un ka man arī viņa vecā skapja virināšana traucē :D Vārds pa vārdam,viņš man saka,ka traucē arī ka dīvānu jauc vakarā un bīda tad troksnis traucējot :D Mamma jau teica man,ko nepajautāju vai citas skaņas nekādas netraucē.....?! :D
Beigās kāpņu telpā jau paaugstinātos toņos gāja vaļā,jo tad es neizturēju,kad viņš man piedāvāja klausīties mūziku pēc grafika kuru viņš izliks kāpņutelpā :D un ja nē tad,lai klausos mūziku austiņās!

Pēc šīs sarunas vairs nav nācis,neesam nekādi trādi rīdi taisītāji,jo man pašai patīk miers.Ir citi kaimiņi kuri taisa hajus un nekad negāju neko teikt un ja būtu 100nieces ko mans brālis klausās tad gan ticu ka jumtu rautu nost,tas arī iemesls kapēc basus nelieku :D

Nu tāds palags sanāca,bet kā ir ar jums?Varbūt kāds humors par šo tēmu?? :)
07.02.2014 01:49 |

Reitings 380
Nu es jau teicu,ka basus griežu nost,neesu nekàda bravūrīgā... :) Ļoti labi zinu kas ir basi un kā tas tracina!
07.02.2014 13:57 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Sajuri, tu neko nesaproti. Viņš tevi kārtīgi apskatī gribēja :-D :-D :-D. Pārējie teksti ir tikai iemesli lai uz tevi ilgāk pablisinātos. Bet ko tu? nenovērtē vecpuiša interesi par sevi nemaz! :-D
07.02.2014 13:59 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Atkritumi kāpņu telpā, absolūti piekrītu, pilnīga cūcība, bet es to lieku līdzās visām pārējām kaimiņu nerespektēšanām. Mums Rīgas dzīvoklī tā atļaujas darīt mājas saimnieks, kurš dzīvo 1.stāvā un līdz tvertnei ir 2 soļi, turpat iekšpagalmā, un pat tad tos maisus, picas kārbas utjpr. sētnieks savāc un izmet. Kā to izskaidrot nezinu, cūcība parastā vienk.
07.02.2014 14:01 |

Reitings 380
Valfrīd :D jā tà varētu būt!Vilina dzīvoklī un skaidro kā traucē gultas klāšanas trokšņi!
07.02.2014 14:02 |

Reitings 380
Viņam vel tur stàv jau gadus 3 kopš remontu taisija skaidu plāksne,domàju ja sanāks iespēja par to pateikšu,lai nes met àrà,tura dzīvoklī vai nes uz pagrabu!Mēs kad vàcāmies visu nesàm pa taisno uz miskastēm...arī vecu skapi pa daļām kà saka labāk uzreiz lai miers...Nevis gadiem turēt,tà jau tā kāpņu telpa nav ideàla...
Tà kà viņš pats nav balts un pūkains!
07.02.2014 14:08 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Man ar kaimiņiem vienmēr ir bijušas ļoti labas attiecības. Par visu esam spējuši vienoties un miers mājās. Bet augšējā stāvā dzīvo viena veca krievu pensionāre, kura to vien dara kā trin mēli uz soliņa. Dīvainā kārtā mums pazuda atslēdizņa no pastkastītes (jāsaka, ka no viņām tāpat nebija dižas jēgas, jo katra atslēga der divām pastkastītēm) un sāka pazust dažādas vēstules, kurām es zināju, ka ir jābūt. Sākumā domāju, ka varbūt pastā zūd, bet tā kā tieši mūsu pasta iecirknī strādā paziņa noskaidroju, ka nekas nepazūd. Pāris reizes biju manījusi, ka vecā tante ložņā aizdomīgi ilgi pa kāpņutelpu un tā kā pieturoties rausta tās kastītes. Bet neko ļaunu nenodomāju - pie sevis vēl nosmēju, ka neviens nav tik slims, lai zagtu svešus rēķinus un vēstules. Īpaši, ja nesaprot latviski. :D
Nu un vienu dienu nācu lejā un šī tur šiverējās pa manu pastu. Es viņai stāvu aiz muguras a šī kaut ko burbulē - atlasa vēstules - un liek pastkastītē atpakaļ reklāmas. Ka es cirtu ciet tās durtiņas... Šamēja gandrīz ar sirdi pie tēviem aizgāja un vēl bez pirkstiem gandrīz palika.
Skatījās uz mani kā spoku ieraudzījusi - bet es pieklājīgi sasveicinājos, novēlēju jauku dienu un aizgāju atstājot viņu tur stāvam. Kopš tās dienas visas vēstules esmu saņēmusi, bez izņēmumiem. :D

Zinu ka manai paziņai bija līdzīgs gadījums. Viņa gan uzķēra, kurš kaimiņš zog un viņa pastkastītē sameta reņģes ar zīmīti "Sveiciens no X.dzīvokļa". Smieklīgi, bet pretīgi. :D:D
07.02.2014 14:12 |

Reitings 328
Reģ: 14.10.2012
Man ar kaimiņiem tadas neitralas attiecības. Ir bijis, ka tantina nāk augšā, palūdz lai mūziku klusāk pagriež, bet tas tā - pāris reizes bijis, un pēdējā laikā mājās mūziku nemaz neklausos.
No blakus dzīvokļiem gan visādas skaņas - urbj, protams, nepārtraukti, kaimiņa suns rej, augšējā princese ap 23, naktī mēbeles bīda, vai...? nezinu, bet troksnis pamatīgs, grīdu ar putekļsūcēju tīra, utt, bet man tās skaņas kaut kā netraucē.... Nez, jāsamierinās, ka bloku mājās visu dzird, ja gribas klusumu - ej, mājā dzīvo :) Nu nevar viens otru par katru sīkumu dricelēt :)
07.02.2014 16:31 |

Reitings 380
Stellaglmr :D :D :D sasmīdināji,nu šausmas :D dīvainie cilvēki!!!!
07.02.2014 16:57 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
Stellaglmr sasmīdināji,nu šausmas dīvainie cilvēki!!!!

es sākumā negribēju lasīt, bet kad tiku līdz vidum , interese uzradās par tekstu :D pārāk gari, bet interesanti
07.02.2014 17:03 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Mani kaimiņi ir īpaši. Man ir kaimiņš cietumnieks, kurš, kad pēdējo reizi dzērumā pazaudēja atslēgas, uzgāja uz bēniņiem un lai tiktu dzīvoklī izsita tur grīdā caurumu virs sava dzīvokļa(es vēl tagad brīnos, kā viņš trāpīja uz savējā un neievēlās pie mums).
Man ir kāpņtelpas seriāls ''mīla un naids kāpņutelpā'' - viens pāris vienmēr un visas savas ķildas iznes kāpņu telpā risināt. Lai viss stāvs dzird, ko lāčuks nogrēkojies un kā Ļošam piedošana jālūdz.
Man ir tantiņa ar putniem, kura vienmēr piedalās visos kašķos, kas notiek kāpņu telpā - viņa stāv aiz sava dzīvokļa durvīm(iekšā dzīvoklī) un bļauj uz visiem, kas ir ārā. Citreiz viņa tomēr pamaina izklaides - tad viņa mierīgā solī pastaigājas pa kāpņu telpu un bļauj, ka viņu slepkavo. Ik pa laikam piestājot un paklausoties, vai kāds nesteidz palīgā no citiem stāviem. Tad man stāvus zemāk ir kaimiņš, kurš izskatās pēc čigānebreja un vienmēr slaistās pa savu stāvu un kad kāds krēslainā laikā iet pa trepēm, viņš pēkšņu uzrodas priekšā, nopēta un ieslīd atpakaļ tumsā.
Smieklīgi un traģiski vienlaicīgi bija tad, kad pagājušajā gadā mums pazuda ūdens, jo pagrabā kkāda truba plīsa. Draugs nogāja apskatīties un teica - jā, visi kamiņu kadri stāv pie trubas, pīpē, dzer, gudri muld, ka sū*i vagā, bet neviens netaistās zvanīt kkādiem dienestiem vai mājas saimniecei. Kā teikt - nu gan jau kkad kkā mistiski viss nokārtosies, jo - nedo dievs, kāds vēl liks maksāt par taisīšanu. Labāk bez ūdens dzīvot. Idioti.

Nekādas attiecības ar šiem cilvēkiem neuzturu - tā tikai vēl trūka.
07.02.2014 17:11 |

Reitings 380
:D :D islzskatās tev tur jautri dzīvot :D zinu,tagad smieklīgi,bet reàli jau smiekli nenāk :D Par to caurumu šausmas,iedomājies ja iekristu pie jums!!!!
Un par to kurš tumsā slēpjàs nu nafig!!!Tā jau ne pajokam var nobiedēt!!
07.02.2014 17:18 |

Reitings 106
Reģ: 02.12.2013
Vispār jau no 7.00 - 23.00 kaimiņi var klausīties, lamāties un sazin vēl ko. Un, ja kādam ir nakts maiņas, tas nevienu neinteresē.
07.02.2014 17:28 |

Reitings 380
Neesu jau nekāda neiecietīgà un tāds,kas tagad ieriebt gribētu un nu tagad spīdzināšu cilvēku,jo varu ko pieràdīt!Nē,vienkàrši to grafiku izlikšana un komentārs par austiņām un gultas klāšanu izsita no sliedēm!Cilvēkam jau arī jāsaprot,tā ir dzīvojamā māja...un visi visiem pakārtoties nevar!Jo tikai viņam visi traucē a pats nevienam :)
07.02.2014 17:36 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Izlasot par kanalizācijas trubām atcerējos gadījumu. Kaimiņi (dzērāji) no piektā stāva izdomāja nomainīt podu, protams aizmirsa, ka ūdeni derētu nogriest. Tā nu šie noņem podu un sāk gāsties ūdens pa visiem galiem, mēs savukārt tajā brīdī taisījāmies jau iet uz mašīnu, lai dotos prom, kad sajutām sūdu smaku un pēc pāris min jau mūsu viesistabā sāka no griestiem tecēt ūdens. Ilgi nebija jāgaida, kad kaimiņš klāt un prasa, lai tēvs šim palīdz nogriest ūdens padevi un uzlikt podu, jo pats tomēr nemākot.

Vispār dzīvojot privātmājā reizēm pietrūkst kaimiņu. Mums ar visiem +/- ir labas attiecības, ja vajag viens otram palīdz. Bet mūsu dzīvi jautrāku dara daži kaimiņi. Mācītājs, kurš dzīvo tieši pretējā mājā vasarā uzkāpj uz mājas jumta, apsēžas uz skrusteņa un pūš tauri, parasti ap 7 no rīta. Blakus mājas omīte ir īsta spiedze, visus novēro it īpaši mūs. Nu jau ir tik tālu, ka pat nekautrējas nostājas pie loga un skatās ko darām, kādreiz vismaz centās noslēpties, kad saprata, ka esam pamanījuši. Jaunie kaimiņi nokrāsoja zilu māju, tagad mūsu iela pārvēršas par krievu sādžu, redzēsim kāds būs jaunais jumts ko liks.
07.02.2014 18:15 |

Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Ieva :D nu nopietni?? Tauri pūš? Kur tu dzīvo, ja nav noslēpums
07.02.2014 18:38 |

Reitings 380
Ieva :D nu moins!Jā ar tādu poda nomaiņu jau joki mazi,pietam,ja nezin kā tas daràms!Iedomàjos,ja vel tiko pēc remonta,tad vispàr! :( bet tā smaka!!!!!Tāda noteikti ilgi vel turās!!!
07.02.2014 18:40 |

Reitings 380
Un par to jumtu un tauri :D vot tev privātmāja,nemaz nedomāju,ka kautkas tāds iespējams,šķiet ja privātmāja tomēr miers un klusums :D
07.02.2014 18:42 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
no pl8- 21 (?) var trokšņot, ja kādam nepatīk, lai neklausās.
07.02.2014 18:47 |

Reitings 608
Reģ: 29.01.2009
Vaboleens- tā nu gan nav. Nevienam nav tiesības traucēt citus ar skaļu mūziku, sadzīves trokšņiem utt, ja radītais skaļums pārsniedz 50dB/60dB.
07.02.2014 19:09 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Aga! :-D Palasīju kā jūs foršī dzīvojat! Kas par superīgiem kaimiņiem! BTW. Man te viens bariņš kosmiešu tēmā jūtos sagrauta pavisam nesen centās iestāstīt ka ar šitādiem kaimi'ņiem dzīvot esot labāk nekā ar drauga vecākiem privātmājā. :-D :-D :-D :-D :-D Nenosmieties! :-D :-D Gribētu redzēt ko tās gudrinieces šeit ierakstītu.
07.02.2014 19:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits