meitenes man kādu mēnesi būs jāiztiek bez virtuves, man vajadzīgi kādi ēdieni ko var apēst un rodas sāta sajūta. plikas bulciņas negribās. roltonveidīgie arī būs par daudz. vai vispār ir iespējams kaut kā iztikt bez virtuves?
Aiznjemies no kaada mikreni! Noteikti tavaa draugu un radu lokaa ir kaada persona, kurai mikrene staav tikai paskatam un peedeejo reizi lietota taalaa pagaatnee. Apjautaajies par to mammai, maasiicaam, ieliec tajos pashos draugos, ka gribi iznomaat uz meenesi mikreni un nomaataajs sanjems konfekshu kaarbu.
Nekad neesmu teikusi ,ka ir viens...Kaadreiz runaaju par vienu,kaadreiz par otru,bet visas zin,ka vienu saucu savos blog ,diskusijaas par "grifelusinu" ,un otru par "kiinietiiti":)Kaadreiz "vecos laikos":D ierakstiiju par viniem arii kaut ko vienmeer...
Autores vietā maksimāli ēstu svaigus produktus, kuri nav jāgatavo. Salāti, biezpiens, zaļumi, šo visu var papildināt un pagatavot kā kārtīgu un veselīgu ēdienu. Viens mēnesis tas nav daudz un arī organismam labāk.
Ja skatās variantu maza plīts vai mikroviļnu krāsns, viennozīmīgi plītiņa. Taču kā noprotu šeit mēs dalamies divās mega lielās grupās - visēdāji un veselīgais bariņš, tad nu autorei ir jāskatās, kas viņai liekas pieņemamāks.
es lietotu plītiņu. padomājiet, cik ļoti veselīgi ir taisīt ēdienu mikrenē. tikpat labi vnk varētu ēst zemes. i to - būtu veselīgāk.
Un viena mēneša laikā jau nenomirsi no tās plītiņas. pati esmu kādu laiku uz tādas gatavojusi. jā - ilgāk sanāca, bet bija normāls ēdiens. es vismaz reizi dienā gribētu apēst ko siltu, kas nav roltoni un picas, bet normāls ēdiens. kādu dienu var pārtikt no biezpiena un salātiem, bet ne mēnesi..
Un, jā, ziemas laikā noteikti vairāk gribās ēst siltu ēdienu. un ne visiem rimi ir pie mājas, kur var paņemt siltu ēdienu. un auksto zupu ēst ziemā - jā, ļoti savdabīgs ieteikums..
ir bijis tāpat. ja garšo salātiņi, tos var iegādāties sveramos maximā(tur ir lielāka izvēle). griķus, auzu pāslas (ar zaptīti) var apliet ar verdošu ūdeni :) tikai griķus 2x jāaplej, lai nēbūtu cieti. arī piekrītu DIO , ka šo laiciņu bez plīts var izmantot lai ēstu svaigus produktus. Tas noteikti nāks par labu organismam :)