Pieņemu, ka šī tēma ir aktuāla ne tikai man.
Meklēju orģinālu dāvanu ar kuru iepriecināt meiteni valentīndienā. Internetā neko īpašu neatradu, bet atradu Jūs - Cosmo meitenes.
Kādas idejas? :)
Neesmu baigais Valentīndienas fans - lutinu savu mīļo katru dienu, tādēļ īpasī tērēties negrasos. Ziedus noteikti dāvināšu, vēl vakariņās uz kādu jauku vietiņu vedīšu. Bet ko klāt ziediem, kādu nieciņu vēl prasās, vai ne? :)
ja pazīsti savu meiteni pietiekami labi un ilgi, tad noteikti zināsi, kas viņu visvairāk iepriecina - rotaslietas, smaržas, veļa, grāmata u.t.t. jebkas, kas sagādā prieku.
57days - rokas pulksteni, bet saprotu, ka šī dāvana prasa lielas finanses.
Ko vēl..? Hmm...ja jau Valentīndiena, tad par tēmu - meitene var pasniegt sevi, skaistā apakšveļā, erotiskā noskaņojumā... :)
nu es vīrieša vietā dāvinātu rozes un klāt šampi/rafaello/da jebkādas gardas končas. viss ir atkarīgs no tā, pie kā pieradusi, ko tu viņai dāvini un kādi viņai uzskati utt.
Varbū var iegādāties veļas veikalā dāvanu karti.. Krūšturis, manuprāt, ir jāpielaiko pirms pirkšanas. Viena izmēra dazādi modeļi var ''piegulēt'' citādi :)
57days - Taisnība, rokas pulkstenis ir aksesuārs, kurš prasa līdzekļus. Manuprāt, nav labs tonis nēsāt lētu pulksteni... Vīriešiem patīk praktiskas lietas - vismaz man. Priecātos par jaunu skuvekli, bārdas putām, apakšveļu (ziemā termoveļa ir noderīga). Vienvārd sakot visas lietas ir ok, par kurām vīrietis ikdienā parasti aizmirst vai nav laika... :)