Varbūt viņam riebjas savs darbs, nejūtas, ka būtu savā vietā un līdz ar to dzīve nenes nekādu prieku? Es censtos nepiespiesti un tā, starp citu, noskaidrot, kas viņam varētu sagādāt prieku, to mirdzumu acīs un pilnu emociju gammu! Varbūt kādas sportiskas aktivitātes, kad līdz ar sasniegtajiem rezultātiem pieaugtu viņa pašapziņa un dzīve iegūtu citu nokrāsu? Varbūt viņš varētu sadūšoties sākt darīt to, kas viņam tiešām patīk. Nu, piemēram, esmu redzējusi, ka cilvēks ir izmācījies par juristu, bet nav laimīgs, iet uz darbu, visu izdara, bet ir sajūta, ka visa dzīve paiet garām un sliktās emocijas tikai krājas un krājas. Un beigās šis cilvēks satika burvīgu meiteni, kura pamudināja uzsākt pārmaiņas un šis vīrietis izgāja friziera kursus, jo tas bija viņa sapnis. Tagad viņš ir lielisks frizieris un var redzēt, ka ir ķēriens, viss izdodas un nekad nav bijis laimīgās kā tagad!
Es ticu, ka tavs puisis nav slikts cilvēks, un tu vēl vari glābt attiecības, ja tiešām to vēl vēlies darīt, mazliet uzšaujot viņam pa dibenu un atbalstot, lai arī ko viņš gribētu uzsākt. Ja tomēr nesanāks, tātad nebija lemts. Jo principā nevajadzētu būt tā, ka otra pusīte tevi velk uz leju, tādas attiecības jau vairs nav baudāmas, tur ir tikai grūtības un pati kļūsi nelaimīga.