Šī ir kūka, ko gatavoju diezgan bieži un visiem vienmēr ļoti garšo. Melleņu vietā vari likt jebko citu un arī sanāk garšīgi. Piem., es uz Ziemassvētkiem biju salikusi granātābolu pa virsu. Vasarā ideāli garšo ar zemenēm un ķiršiem :)
womankind, wooow, iedosi recepti, lūdzu? Mans brālis būtu vienkārši sajūsmā, ja es viņam uz dz.s ko tādu pagatavotu! Un vispār daudzi, jo salds kaut kā nav tik mīļa garša maniem draugiem/radiem kā sāļš!
Nu ja Tu tik ļoti vēlies bez cepšanas , tad tiešām biezpienkūka ar selgas cepumiem , nekas vairāk nenāk prāta. Bet viņa tiešām ir ļoti garšīga , pat siekalas mutē saskrēja. :D
ar mazu cepšanu - Ātrā kūka šobrīd ir mans top šedevrs. http://dzirnavnieks.lv/lv/sausie-maisijumi/atra-kuka + sabakstīt šokolādes gabaliņus. un kad ēdisiet tad tā šokolāde būs tāda forši krēmīga
Pinkuminka...tā tik apetelīgi izskatàs,ka siekalas mutē saskrēja :D Kà ir ar tā biezpiena masas konsistenci,
tas graudainums jūtās?
Es pati taisiju Tiramisu ņam ņam :)
Bet ja cept tad medus torti!
Šī nebūs kūka, bet viena dāma uz savu dzimeni bija uztaisījusi skudrupuznīšus. :) Skaistos trauciņos kā mafiniem salikti un dzērvenīte pa virsu. Garša bija super un ļoti efektīgu un galvenais nekādas ķēpas. :)