Negribu 'ēst.

Reitings 88
Reģ: 22.05.2012
Sveikas !
Mani jau pāris mēnešus nomoka vēdersāpes. Biju pie ģimenes ārsta, bet kāds labums?- Nekāds.
Neieredzu savu ārsti. Aizgāju, nosūtīja uz televizoru, taisīju kobru, nodevu analīzes, iemeslu neatklāja. Izrakstīja zāles. Nopirku, padzēru zāles-nepalīdzēja. Gāju atkal, un atkal izrakstīja veselu zāļu čupu. kopā sanāca aptuveni 60eiro, par kādām 5 veidu zālēm, kas man šķiet liela nauda, ja es zinātu, ka man viņas palīdzēs, tad varbūt atliktu naudiņu un nopirktu. Bet ja nu nē ? Ģ/ā man tik bieži ir izrakstījusi zāles, kuras nepalīdz. Tā arī veljoprojām cīnos ar vēdersāpēm. Atvainojos, ka tik gari sanāca, vnk es zinu, ka daudzas uzreiz rakstītu, lai eju pie ārsta, tāpēc uzreiz arī paskaidroju kāpēc neeju.
Bet mana problēma ir tāda, ka negribu ēst. Es pamostos un no rītiem man vnm sāp vēders, pa dienu jau sāpēc mazinās, bet tomēr ir tāda nepatīkama sajūta, sēžu visu dienu needusi, ēst gribās, kuņģis streiko, bet ieēst neko nevaru, vnk negribās ēst. Uz vakaru paliek jau vieglāk, un tikai vakarā sāku tā normāli ēst.

Varbūt kāda var kaut ko ieteikt, lai es pa dienu varētu kaut ko ieēst ? Varbūt man ir jādzer kādi vitamīni ?
04.02.2014 11:14 |

Reitings 161
Reģ: 03.10.2013
Man uz nervu pamata arī bija veselības problēmas, kuras nevarēja atklāt. Padalīšos pieredzē. :)

Viens paziņa ieteica kādu vīrieti,kurš palīdzēja man ar vienkāršām tautas receptēm. Palīdzēja... Tagad ar viņa palīdzību ārstēju daudz nopietnāku kaiti par sliktu apetīti un sliktu dūšu, kas mani nomocīja kādu pus gadu. Bez visādām zālēm, jo no tām vēl vairāk tika kairināts kuņģis.

Pats viņš nodarbojas ar akupunktūru un cilvēka garīgo un fizisko līdzsvara uzlabošanu, sakārtošanu... :D es nezinu kā to gudri paskaidrot

Tikai pats sev jau adatas nedursi, tāpēc tajās vietās kur vajag liku sinepju plāksterus, lai izsilda.
Ja tev varbūt ir kāds cilvēks, kurš saprot tos ķermeņa attiecīgos punktus, derētu pamēģināt, protams rezultāts nav tūlītējs, pēc plāksteru noņemšasnas, bet palika labāk.

Vēl, no rīta tukšā dušā aizejot uz tualeti... noliecies ar taisnu muguru kā T burts - iebāz 2pirkstus mutē... nu un tu pati zini. Nav diezko patīkami un līdz plkst. 12.00 neēd. tā tiek iedarbināts kuņģis un noņemta arī nelabuma sajūta, vēlāk rodas apetīte. Slinkāks cilvēks drīkst padzert ogles.

http://www.eledia.ru/publ/18-1-0-30 Te ir tā mājas lapa par tiem punktiem, tikai tas ir no piemēra, ko viņš deva man likt. Ja saproti krieviski, vari papētīt. :)
04.02.2014 15:16 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Ja kobra un USG neko neuzrādīja, tad marš pie ginekologa.
Citēju:

Apetītes zudums vai pastāvīga pilnuma sajūta. Nekad nav izsalkuma sajūtas? Vai vienmēr ir pilnuma sajūta? Šādas apetītes izmaiņas var būt olnīcu vēža simptoms.
Iegurņa sāpes vai sāpes vēdera rajonā. Pastāvīgas sāpes vai diskomforta sajūta, tai skaitā, gāzes vēderā, gremošanas traucējumi, spiediena sajūta, vēdera pūšanās un krampji, var būt olnīcu vēža simptomi. Pastāvīgas iegurņa sāpes vai spiediena sajūta iegurnī var būt dzemdes ķermeņa vēža simptomi.
Vēdera pūšanās. Sievietes bieži sūdzas par vēdera pūšanos pēc pārmērīgas ēšanas vai dzeršanas, jo īpaši menstruāciju laikā. Bet sievietes ar olnīcu vēzi sūdzas par vēdera pūšanos ilgāk par divām nedēļām vai arī pēc menstruāciju beigām.
Pastāvīgs nogurums. Nelielai atpūtai būtu jāizārstē noguruma sajūta. Bet sievietēm ir jādodas pie ārsta, ja nogurums pastāvīgi traucē ikdienas darbu veikšanu un brīvā laika aktivitātes.
Noturīgi gremošanas traucējumi vai slikta dūša. Tās var būt ginekoloģiska audzēja pazīmes, tādēļ ir jāveic izmeklēšana un jāmeklē cēlonis šādiem simptomiem.

Sākumā cēlonis jāmeklē tur, un tad gastro ārsti, kolonoskopijas, kobras un citas pārbaudes....

Vēl citēju mediķu teikto:
«Daļa slimnieču sūdzas par neskaidrām sāpēm vēdera lejasdaļā,» stāsta ārste Marija Zvaigznīte, «un, ja laikus netiek sākta ārstēšana, ļaundabīgais audzējs progresē un pāriet uz dzemdes apkārtējiem audiem. Tiek nospiesti nervi, asinsvadi, un sievietei var parādīties pietūkums kājās, kāju vēnu slimībām — flebotrombozei vai tromboflebītam — raksturīga aina. Var būt sāpes krustos, mugurā līdzīgi radikulītam. Nekad nevajadzētu sākt ne kāju vēnu slimību, ne muguras sāpju ārstēšanu, ja sieviete pirms tam nav izmeklēta ginekoloģiski.»
04.02.2014 16:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits