Iedvesmojoties no tēmas "Vīrietis-vecāki" radās jautājums.
Vai Jūsu vecāki, radi zina cik Jūs pelnat un cik pelna Jūsu vīrietis?
Kāds ir Jūsu viedoklis šajā jautājumā?
Konkrēti nezina, cik pelna mans draugs. Varbūt tā aptuveni kādu reizi esmu izmetusi.
Manu algas apmēru mamma zina. Nezinu, vai viņa to atceras konkrēti, bet zina.
To cik es pelnu, mani vecāki zin,jo es pati stāstu, bet to cik mans vīrietis pelna gan nezin.
Savukārt drauga mamma vienmēr izprašņā par algām cik kurš saņem un kur iztērē, kas man liekas nepieņemami :o
Mammas zin,pārējie radi nē.Neuzskatu par nepieciešamu informēt,
vispār ļoti nepatīt jautājumi par ienākumiem,jo pati nekad nevienam
neprasu,man tas šķiet neaudzināti :)
Nu katrā ziņā man nav par ko kaunēties, lai vispārīgi slēptu drauga algas apmēru, bet nav tā, ka es tagad baigi katru mēnesi atnesu konta izrakstu. Turklāt, viņam alga ik pēc kādiem mēnešiem var mainīties pāris simtu apmērā. Tā kā mani vecāki tiešām var zināt tikai aptuveni.
Radiem nav ne jausmas un tādai arī nevajadzētu būt. Vecāki - aptuveni zin. Bet nu stipri aptuveni. Ja vecāki jautātu - pateiktu. Radi un draugi nejautā tādas lietas.
Sajuri, man arī nepatīk, es nekad konkrēti neatbildu, bet kronis visam, ir tad kad pavadot mūs līdz mašīnai viņa ierauga iepirkumu maisiņus un sāk pētīt ko esam pirkuši un cik kas maksājis, es vispār nesaprotu, kā tā var darīt :D
Mamma zina,bet domāju,ka ir aizmirsusi konkrēto ciparu.
Draudzenes dažas zina.Viņas pašas man pasaka,cik pelna un tad uzprasa ,cik es.Kaut kā neērti neatbildēt,ja pašas atklājušas savu summu.
Nu katrā ziņā man nav par ko kaunēties, lai vispārīgi slēptu drauga algas apmēru,
Ja nesaki - tad kaunies? Bet ja nekaunies, tad jāstāsta visai pasaulei?
Man, piemēram, nav kauns no sava vīrieša algas, tieši otrādāk - jo vairāk viņš pelna, jo mazāk man kādam to gribas stāstīt, es vienkārši neuzskatu, ka kādam tas būtu jāstāsta. Tad kas ir tālāk? Atskaite kā tā nauda tiek iztērēta?
bonie :D man tas pats,kad aizeju pēc veikala ciemos ir bijis ka paver maisiņu un skatās,ko es sapirkusi :D tagad jau smiekli nāk,bet vispār tracina :D
the_one....tas ka viņas pasaka savu ir triks,lai tu arī atklātu savu :D neuzķeries....
Es parasti saku,mums pietiek un vairāk nejautā :)