Krāpšanas nelīdz, jo biju sastāstījusi viņam, ka laidu ar citu, viņam vienalga . Kaut gan tā nemaz nebija, vnk gribēju tikt vaļā no viņa bļaustīšanās. arī nē, slikta runāšana ar nē. Es cenšos maksimāli darīt visu, lai iss pajuktu , bet nu nekādi. . Ko, lai daru tādu, ka vīrietis pats mani pamestu?
Acīmredzot saki to ne pietiekoši pārliecinoši. Un kur problēma, sakrāmē viņa mantiņas, izliec kāpnēs un kamēr šis darbā nomaini dzīvokļa atslēgas. Nu ja tiešām citādi nesaprot!
Nu nezinu, es tā arī nevaru .. man tas šķiet pārāk nežēlīgi. Es vēlos, lai puisis pats aiziet un nevēlos neko sliktu nodarīt, jo viņam šobrīd nav ,kur iet.. gribu , lai viņš saprot un laicīgi sāk meklēt citu vietu, lai nav jāpaliek uz ielas..
Nu tak pasauc palīgā draugus/tēti/brāli/..., lai palīdz viņam ieskaidrot, ka viss ir beidzies :D
Viņam ir kur iet? Vrbt turās pie Tevis, jo nav kur palikt :D
Man jau sāk likties ka nevis tam vīrietim tu baigi rūpi bet viņš vienkārši negrib palikt bez dzīvesvietas. Godīgi sakot es laikam ja nevarētu dabūt viņu prom tad savāktu viņa mantiņas, aizvetu pie kāda no viņa draugiem un nomainītu atslēgu. Bet nu godīgi sakot viņam ir jāsaka skaidrā valodā ka viss tu vairs negribi būt kopā un gribi lai viņš izvācas.
Tas jau izklausās pēc apsēstības... Bet bija laba doma iesaistīt radinieku, kas palīdz saprast.. ja jau nu galīgi nesanāk ieskaidrot (vismaz labāk nekā ar policiju)
nu ja puisis nekādīgi neieguldās attiecībās(nestrādā, neko nemīl, neparko neatbild), domājat viņu rūpēs, ka viņa sieviete nevisai pareiza.
viņa nevar, viņš nedrib- pamets viens otru. nu dirsā viss...