Viss nomira dabīgā nāvē..

Reitings 38
Reģ: 02.06.2012
Sveiciens visām! :)
Mans stāsts nav par to, ka es nezinu ko iesākt, bet varbūt kādu iedrošināt pieņemt kādu lēmumu, un vienkārši izteikt savas domas..
Mana situācija.. bijām kopā 2 mēnešus.. daudz strīdu, galvenā nelaime- alkohols. katru nedēļu patika tā diezgan padaudz iedzert...
no sākuma nepievērsu tam nekādu uzmanību, bet, pēc kārtējā strīda sāku visu analizēt.. sāka ļoti daudz kas kaitināt.. viņš palika vienaldzīgāks man..
vienā no 100 reizēm viņš atkal man nosolījās, ka nedzers.. pat nedēļa nepagāja, un jau atkal ķērās pie pudeles.. darbā kaut kas nesanāk- pudele, ar kādu salamājas- pudele.. toreiz viņu brīdināju, ka tā ir pēdējā iespēja, un viss. viņš protams svētā mierā apgalvoja- jā, jā, es mainīšos un vairs ne grama.
bet, tas notika atkal... visa mūsu saruna beidzās ar to, ka es esmu vainīga, jo es aizliedzu atpūsties ar draugiem (nekas, ka pats neko nevar izlemt un ir stumdāms un grūstāms, dzīvo pie mammas), bet es esmu tā sliktā... beigās jau aizgāja pārmetumi par to, ka bijusī ir bijusi labāka nekā es, un visam punktu pielika viņa vārdi- aj, ej nah*j..
pēc divām dienām lūdza man piedošanu, bet es viņu vairs negribu.. neticu, ka cilvēks var mainīties.. un es neesmu nekāda labdarības iestāde, kuru pasūta, kad apnīk un pēc tam nāk atpakaļ.
domāju, ka izdarīju pareizi pasakot, lai liek man mieru un neko ar viņu negribu.
31.01.2014 20:29 |

Reitings 200
Reģ: 16.09.2013
2 mēnešos pat 100 dienu nav... :D
01.02.2014 10:10 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
tiešām sviests - kas Tu viņam mamma vēlējis būt, ja vispār uzsāki kaut ko ar šitādu?Kaut kāda novirze jau Tev pašai, ja vispār ar tādu sagājies....
01.02.2014 11:54 |

Reitings 13
Reģ: 12.03.2012
man arii taa bija dzera katras brivdienas strideejaamies lamajamies 3 gadus tureejaamies.bija solijumi ka nometiis dzersanu ,bet nekas nemainiijaas,liidz vienu dienu pats saprata ka es vairs nevaru ka nolaizas rokas.un nu jau 2 gadus kaa nedzer un jutaas loti labi.Cilveeki mainaas ,bet vinjiem pasiem jasaprot ka to vajag.tagad kad redz kadu kas ir piedzeries un stridaas ar savu otru pusiiti,saka man paldies ka nepametu un paliidzeeju vinjam.:)
05.02.2014 01:09 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
pareizi izdarīji un neņem viņu atpakaļ. Tad tu pati sevi necienītu savādāk. Tu tiešām spētu būt vēl kopā ar cilvēku, kas pateicis, ka bijusī ir labāka un teicis ej na*uj?
05.02.2014 14:06 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Nu zini ko... ja vēl tev 10 gadus atpakaļ apprecēta vidusskolas mīlestība šitā pēkšņi sāktu uzvesties, tad vēl varētu lauzīt galvu, ko darīt.

bet 2 MĒNEŠUS atpakaļ satikts vīrisķis, 100 kaut ko solās un nepilda, paspējis ar tevi jau kārtējoreiz strīdēties, saka, ka bijusī labāka, sūta tevi nah*j, dzer kā lops... Tur vispār var būt kaut kādi jautājumi?

Pirmos divus mēnesus jāstaiga sadevusies rociņās ar rõzā brillēm absolūta laimē un saticībā, nevis šitā.

+++
05.02.2014 14:11 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Manas iepriekšējās attiecības arī beidzās ar rupji izteiktu ej na*uj, tu man neesi vajadzīga, un nācās vēl arī paklausīties to, ka bijusī ir bijusi svarīga visu mūsu kopā būšanas laiku. Tiesa gan mūsu attiecībās nebija problēmu ar alkoholu. BET, pagāja laiks, un viņš sāka līmēties pie manis, dievoties cik ļoti mīl, kā pietrūkstu viņam un tt, tas beidzās brīdī, kad es visu viņa draugu priekšā tik pat rupji viņam pateicu ej na*uj, tu man neesi vajadzīgs!!!!

Iesaku Tev darīt tāpat. Un aizmirsti par to nelaimīgo. Nāks diena, kad satiksi savu īsto, kurš tevi cienīs un uz rokām nēsās nevis na*uj sūtīs.! :)
05.02.2014 14:18 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Diez gan pazīstama situācija. Tikai manam ex puisim bija problēmas ne ar alkoholu, bet azartspēlēm. Prieks, ka to nepacieti tik ilgi kā es..2 gadus.
Tik pirms dažām nedēļām atskārtu, ka man pret viņu jau cik ilgi nebija ne jūtas, bet gan pieradums. Kaut esmu laimīga tagad ar citu, dažreiz iedomājos par to, kā es varēju būt tik stulba..
05.02.2014 14:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)