Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sīkumi vai tomēr?!

Reitings 41
Reģ: 29.01.2009
Labs vakars arī tā, kurām tas ir ne īpaši labs! :)

Tad nu tā, ar draugu kopā esam pusgadu. Zinu, nav daudz, bet pietiekami, lai saķertos līdz ausīm un nespētu savu dzīvi iedomātie sbez viņa! Lieta tāda, ka vienmēr emsu bijus ļoti pārliecināta gan par sevi, par savu augumu, bet ik pa laikam, sajūtu no viņa diezgan sausus komentārus par savu izskatu! Nekad ne no viena puiša neko tamlīdzīgu nebiju dzirdējusi! Jāatdzīst, ka pašvērtējumu cēla nepārejošā puišu uzmanība.
Vienu dienu manējais izspļāva frāzi, ka nebija ievērojis, ka man tik liels celulīts! es vispār apstulbu, nu jā! man viņš vienmēr ir bijis! Vēl ir bijuši komentāri par zobiem, ka viņš gribētu, lai viņi man ir baltāki! Tad, kāpēc man uz dupša parādoties pumpiņas! utt.
SAdusmojos, uz ko pēcāk šis- piedod, neņem mani galvā! Bet nekas jau no tā teiktā nepazūd!
Itkā cenšos sev ieskaidrot, ka emsu pārliecināta par sevi, bet laikam vairs tas neizdodas! Tieši tur jau tā sāls, ka viņš man ir svarīgs, šādi vārdi sāpina , jo tos pasaka TIEŠI viņš!

Visā citā ziņā viņš ir īsts jaukums, tikai šorīt pieķēru sevi pie domas, ka tad, kad vinjš man izteica komplimentus par šīs dienas izskatu, es nenoticēju. Bēdīgi. kaut kā.
Vai man vajadzētu ar to samierināties? Vai arī viņa dēļ tagad skraidīt pa kosmētiskajiem saloniem? It kāa nieks, bet sāpīgi, tomēr:/ Vienmēr esmu uzskatījusi, ka puisim ir jāceļ savas meitenes pašlepnums, nevis jāgremdē... Nūu, man laikam sanāk otrais....
31.01.2014 16:55 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tāda dēļ nav vērts censties. Sāksi skraidīt pa saloniem, pēc tam būs vēl jaunas prasības. Beigās taisīsi plastiskās operācijas.
31.01.2014 17:00 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Sāc kritizēt viņa izskatu vietā un nevietā. Pajautā viņam, vai viņa ģimenē nav kāds plikpauris un ja ir tad tā bēdīgi novēlc "ā... tad jau tu arī būsi, tas taču gandrīz vienmēr iedzimst" utt.
Tas tomēr nav normāli, ja puisis meitenei šitā grauj ego. Saprotu, ka esi iemīlējusies, bet neļauj sev kāpt uz galvas.
Zinu pāris tādus tipus, kas tā speciāli ir sagrāvuši meiteņu pašapziņu tādējādi rūpejoties, ka viņas neaizies pie cita un vārdu sakot, padarot viegli manipulējamas.
31.01.2014 17:03 |

Reitings 479
ZIni, tāda sajūta itkā Tu rakstītu par manu bijušo:D Bet ja nopietni... mani viņš sagrāva, jo tik cik cēlos un domāju,ka neņemšu galvā, tik viņš mani ar vienu teikumu atkal nogremdēja..un lai cik stulbi neizklausītos, patiešām iedzina kompleksos... kaut gan, nekad nebiju sūdzējusies par uzmanības trūkumu...Mēs gan neizšķīrāmies šī iemesla dēļ, taču...mēģini parunāt? lai viņš padomā kā justos,ja Tu mūždien piesietos viņam par to,ka presīte par mazu vai deguns šķībs.. un par zobiem, lai apmaksā balināšanu,bet nevis pirmajā reizē, bet vienmēr,kad pienāk laiks :D es laikam viņam tā arī atbildētu :D :)
31.01.2014 17:04 |

Reitings 41
Viņš visu laiku apgalvo, ka izskats ir ļoti nozīmīgs. Tie, čaļi, kas apgalvojot pretējo, melo, lai piestāsttītu meitenēm pilnas galvas!
Jāpiebilst, ka viņš ļoti tālu no "slikti" izskatās! Vienīgi, tagad kaut kādu laiciņu, neiet uz svaru zāli, tad nu puncītis sāk augt. Par ko godīgi arī esmu pateikusi, bet izskatās, ka šim ne silts ne auksts!. Pa lielam, man jau tas puncītis liekas ļoti mīļš, reīzēm, tikai gribas iedzelt.
Par meiteņu uzmanību viņš sūdzēties nevar! Iespējams, tāpēc ir TIK ĻOTI AUGSTĀS DOMĀS PAR SEVI. Ego ir uz urraa.
31.01.2014 17:07 |

Reitings 41
unabunabrr, es jau arī atbildējum, lai maksā par balināšanu, es labprāt atbalstīšu domu! :D
uz ko vinjš, lai beidzot pūčoties! :/
31.01.2014 17:12 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Ir tādi cilvēki, kuri vispirms saka un tad domā. Tas, ka meitenei ir celulīts, jebkurš dzīvesbiedrs ievēros, jautājums ir tikai vai viņš izteiks par to piezīmi meitenei. Meitene taču nav akla, pati zina, kas ir un kas nav.

Izklausās, ka puisis vai nu ir neapdomīgs vārdos vai nu pārāk pašpārliecināts.
31.01.2014 17:13 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man jau liekas ka tādiem vīriešiem nekad nebūs gana labi, lai kā ar censtos. Man ar tāds viens bija kas itkā pat ļauni nesakot mani ar līdzīgām frāzēm apvainoja, ar es lielākoties apstūlbu par tiem komentāriem, it īpaši ka sāk piesieties man tādai ķermeņa daļai kas man vienmēr pat ļoti ir patikusi. Tad nu tagad man ir normāls draugs kurš ar vienmēr man izsaka komplimentus un ja pat pati pasaku ka kaaut kas man neizskatas labi, tad tik pasaka ka tās ir muļķības un viss ir labi, bet arī nepārspīlējot, jo ja es ar vēlētos kaut ko sevī mainīt viņš neiebilstu, jo tas jau mans ķermenis ne viņa. :D
31.01.2014 17:28 |

Reitings 41
Miss Joker, No tieši tā es baidos, ka nevarēšu ar šo samierināties. Visādi citādi, viņš ir ŗupīgs un gādīgs. Man ļoti svarīgs. Jau rakstot šo sirds sāpēt sāp. Doma, ka šis varētu visam pielikt punktu grauž. Bet sevi necienīt es arī negribu. Attiecībās jābūt, tomēr,, diviem, un es zinu, ka emsu viņam svarīga. BET...
31.01.2014 17:31 |

Reitings 479
Runā ar viņu. Atrodi veidu, kurā viņš dzird un ieklausās. Savādāk, tas BET... ieņems lielu nozīmi Jūsu attiecībās...
31.01.2014 17:33 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
''Izbalināšu zobus, ja atradīsi veidu, kā palielināt cincīti, jo izmēram tomēr ir nozīme. Ja nesanāk, tad vismaz prasmes uzlabo, jo bijušais ar tik mazu kā tev, gāza galnus...''.

vienmēr ir likušies pretīgi vīrieši, kas bezjebkādas takta izjūtas spēj šādi nolikt savu meiteni. Paši izvēlējās un tad kaut ko čikst.
31.01.2014 17:34 |

Reitings 479
Paši izvēlējās un tad kaut ko čikst.
piekrītu šim! :)
31.01.2014 17:36 |

Reitings 41
194 :D :D :D
31.01.2014 17:37 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nu padomā ja jau tagad kad jūs vel salīdzinoši neilgi esat kopā un tu jau jūti ka viņš ir iedragājis tavu pašpārliecinātību par sevi, tad kā būs ar gadiem? Ja jūs to izrunājat un tiešām viss mainās un vairs tādi nepamatoti/ nevajadzīgi komentāri vairs nav, tad jau viss bus ok, bet ja jūs izrunājieties un tā pat pēc nedēļām divām atkal ko tādu dzirdi, tad nekas īpaši ar nemainīsies un pietam ar gadiem var pat sliktāt kļūt, kā ar tu pati jutīsies sliktāk dēļ tā ar laiku.
31.01.2014 17:43 |

Reitings 13628
Ar tādu vīrieti nebūtu kopā, jo būtu bail, ka pieprasīs, ka man jābūt ideālai ik dienu. Tāds nesapratīs, ka esmu slima vai slikti jūtos.

Nē, nē, nē! Mans vīrs arī nav dāsns ar komplimentiem, bet vienmēr apgalvo, ka vislabāk izskatos tikko pamodusies.

Kad pasūdzos, ka esmu uzēdusi riepiņu, viņš pasmejas, saka, ka man ir mazs, mīļš puncītis.
31.01.2014 17:45 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Paši izvēlējās un tad kaut ko čikst.

Es arī piekrītu!
31.01.2014 17:45 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Ja jūs to izrunājat un tiešām viss mainās un vairs tādi nepamatoti/ nevajadzīgi komentāri vairs nav, tad jau viss bus ok, bet ja jūs izrunājieties un tā pat pēc nedēļām divām atkal ko tādu dzirdi, tad nekas īpaši ar nemainīsies un pietam ar gadiem var pat sliktāt kļūt

Pilnīgi piekrītu.
Bija man vienu brīdi viens, kurš uzskatīja, ka es priekš sievietes par daudz ēdu. Nu ne tādā ziņā, ka resna, bet tas, ka es spēju apēst vairāk, nekā ēd vidējā viņam pazīstamā sieviete. Tajā laikā strādāju fizisku darbu un organisms prasīja atpakaļ iztērēto enerģiju, kamēr viņš bija pieradis pie biroja dāmām, kam salātlapas liekas par treknu. Vienreiz frāzīte par manu porciju, otrreiz kāda piezīme. Protams sāku ēst daudz mazāk. Arī darbā - pusdienlaikā, jo likās, ka šķietu viņam resna. Rezultāts - uz visu savu garo augumu svēru 46kg un vienudien darbā noģību. Nonācu slimnīcā.
Un tas viss tikai tāpēc, ka vienam kretīnam, kurš man tobrīd šķita sapņu princis, mana vakariņu porcija šķita par lielu - tā es aptaukošoties.
Ja viņš jau tagad piesienas, seko augstāk minētajam padomam - izrunājies. Ja pēc tam tas atkārtojas - sakod zobus, pamet, neļauj nevienam maitāt Tavu pašapziņu.

Sāc kritizēt viņa izskatu vietā un nevietā. Pajautā viņam, vai viņa ģimenē nav kāds plikpauris un ja ir tad tā bēdīgi novēlc "ā... tad jau tu arī būsi, tas taču gandrīz vienmēr iedzimst" utt.

Šādi noteikti nedari - tas ir baigu sākums.
31.01.2014 18:13 |

Reitings 41
Alexxa, paldies! Šausmīgi, ka ar Tevi tā notika, bet ceru, ka viss tagad ir labi! :)
Es nemūžam nevarētu viņam neko tādu pateikt, jo man ir svārīgas viņa jūtas. Jau tad, kad ieminējos par puncīti, jau tad jutos briesmīgi!
31.01.2014 18:18 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
normāla uzvedība čalim. viņš tev nedara neko tādu ko nevēlētos saņemt pretī. viņu neaizkar tavi komentāri par viņa vēderu un zobiem, tad kā gan varēja iedomāties, ka tu aizsvilsies un līdz mūža galam aizvainosies?
ko lai apēd, lai notievētu un kur iedirst, lai algu lielāku atnes...
31.01.2014 18:21 |

Reitings 41
kristīne,
es neemsu aizvainojusies, pat ne dusmīga. Man ir vienkārši sāpīgi! Viss. Vai tā ir normal uzvedība?! Diskutabls jautājums.
31.01.2014 18:34 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Puisim vnk nokritusas rozaa brilles.
31.01.2014 18:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits