Sany, Nav jau tā ka tā dzirkstelīte mums nebūtu, dzīvojam kopā jau 2 gadu, mums ir suņuks un abi protams strādājam. Bet šobrīd ir tā, ka vakaros atnākot mājās katrs sēž pie sava datora, protams pluss man vēl ir 100 mājas darbi, kuri jāizdara.. Ir vakari, kad kopīgi skatāmies iecienītos seriālus, iedzeram alu. Bet zin kā, šobrīd man mazliet pietrūkst mīļuma un rūpes, bet es esmu no tām sievietēm, kurām nepatīk čīkstēt un krist uz nerviem, jo zinu cik ļoti tas tracina vīriešus. Dažkārt šķiet, ka tā jau pa daudz burkšķu uz viņu.. Bet tajā pašā laikā man gribas, lai viņš to solīti panāk pretī un saprot, to ka attiecībās abām pusēm jāstrādā kopā.. Protams mums patīk slinkās sestdienas, kad no rītiem abi varam pamosties kopā un tad visu dienu vārtīties pa gultu, bet jā katrs pie sava datora :D Bet gribas jau kaut ko kopīgi padarīt šādās dienās. Protams vasarā jau ir citādāk. Var iet laukā staigāt ar suni, braukt peldēt un darīt citas intresantas lietas kopā. Bet ziema.. tādēļ saku, ka ziemas peridods, manurpāt ir smags, jo visi ielien savā aliņā. Jā, tā vien šķiet, ka jāpadzīvo mazliet atsevišķi, lai saprastu cik ļoti viens otram esam nepieciešami un svarīgi. :)