Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Saderība vēzis un strēlnieks!

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Man jau liekas, ka baigi traki. Vēzis ir tāds mājās sēdētājs, bet strēlnieks vienā vietā ilgi nevar nosēdēt, nāk virsū melnie, viena ir ūdens zīme, otra uguns. Vēzis ir līdz kaulam uzticīgs, vajag ideālo mīlestību, bet strēlnieks uz to daudz neiespringst, patīk flirtēt, patīk pretējais dzimums. Vienīgais kopējais- abi pārlieku emocionāli, vienam otru viegli saprast, pat, ja taisnība katram sava.
30.01.2014 12:47 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Kādas ir jūsu domas? Tie, kuriem ir šie horoskopi attiecībās.
30.01.2014 12:47 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Piekrītu par to, ka vēzis ir mājās sēdētājs. Man draugs vēzis, bet es ūdensvīrs. Man patīk gan paskriet apkārt, gan mājās pasēdēt, bet vēzi tiešām grūti pierunāt uz kaut ko, ja vien pašam nav milzīga interese/ vajadzība/ vēlme.
30.01.2014 12:54 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Es varu runāt tikai par sevi.Tipisks strēlnieks :D
Daudz jau no minētā+tiešām neder mājās sēdētājs,jo man vajag tādu puisi,kas ir līdzīgs man, kas var mesties spontānos piedzīvojumos, daudz nepārdomājot.
Egoistiska arī esmu un ļoti grūti kādam piekāpties.Un nepatīk ne mazākā ierobežošana.
Man jau šķiet,ka tas vairāk ir atkarīgs no tā, cik ļoti viens uz otru pavelkas, atvērti kompromisiem.
Par šo gan es iesmēju :D
patīk pretējais dzimums.
patīk,patīk un kā vēl :D
30.01.2014 12:54 |

Reitings 307
Reģ: 16.01.2010
vot šitās horoskopu saderības gan ir viena liela muļķība!

ja gribas normālu informāciju, būs vien jāiet pie astrologa :D. es pirms 3 gadiem arī šitā ālējos.. skorpions, vērsis, auns... saderība..

bet izrādījas, ka saderību skatās pavisam pēc citiem faktoriem. un tikai sastadot katram individuālu karti.
30.01.2014 13:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits