Spocīgas lietas

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Pēdējā laikā piedzīvoju divas baisas/spocīgas/mistiskas lietas,vēlos padalīties.Varbūt kāda kopš jau bijušajām tēmām arī piedzīvojusi ko jaunu vai vienkārši atcerējusies vēl kaut ko.

1.gadījums.Braucu vilcienā(Tukums2,vizriens Rīga-Jaundubulti) ciemos,ar mani kopā mans suns.Pienācis laiks kāpt ārā,virzamies uz izejas pusi,redzu,ka pie durvīm stāv sieviete,tā ap gadiem 60.Kāpnes vilcienos ir augstas tāpēc uzgriežu viņai muguru,lai paņēmtu rokās suni,jo pats neizkāps.Pagriežos un sievietes tur vairs nav.Izkāpt viņa envarēja,jo vilciens nemaz vēl enbija apstājies,iespēja,ka pagāja mums garām minimāla(un kāpēc,lai viņa to darītu,ja bija skaidri redzams,ka grasās izkāpt,stāvēja jau uz pirmā pakāpiena),jo es stāvēju pie durvīm uz vagoniem un tik apaļīga sieviete enbūtu varējusi paiet garām nepamanīta.Tā arī nesapratu,kur viņa palika

2. gadījums.Gāju ap astoņiem vakarā uz tuvējo veikaliņu.Uz to jāiet pa mazu,tumšu ieliņu,nu aptuveni 50m gara,nekādu laternu uz šīs ieliņas nav.Eju mierīgā solī,esmu nonākusi aptuveni ieliņas vidū,laterna no manas ielas spīd man uz muguras,attiecīgi mana ēna man priekšā.Eju un redzu,ka izskatās,ka man kāds seko-tas ir,redzu ēnu,kas nāk man līdzi.Pagriežos un skatos,kas tas ir,ēna sākas no nekurienes,nevar saprast no kurienes tā rodas.Paskatos no tās pa labi un tur izskatās,ka stāv kaut kas aptuvnei matru garš,cilvēkveidīgs pēc formas ar ieplestām rokām un kājām,tāds melns stāvs.Skaidri zinu,ka cilvēka tur enbija,jo es taču tur tikko pagāju garām.Tā sabijos!Atpakaļ ejot skrēju :D
29.01.2014 21:52 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
No dīvainajiem, ar lietu pazušanu saistītajiem gadījumiem - vēl pirms kādiem vairākiem gadiem man bija tāda plata matu gumija, no rīta nevaru to atrast. (biju aizbraukusi ciemos pie mammas). Manā istabā durvis veras ciet ļoti stingri, nav iespējams nedzirdēt, ka kāds ienāk. Nu attiecīgi pirms miega es to matu gumiju izņēmu no matiem un noliku uz galda. No rīta nav. Meklēju, meklēju, neatrodu. Labi, saģērbšos (bija pārkarināta vasaras kleitiņa pār atpūtas krēslu), aha! Gumija iesieta kleitā! Pie tam tā, ka diezgan stingri, vairākas reizes. Es vēl līdz šim neesmu izpratusi, kā tas tā varēja gadīties. Varbūt mēnessērdzība pašai bija uznākusi, vai? :D

Bet tā citādi, šeit jau esmu vairākkārt rakstījusi savus atgadījumus. Man tie ir saistīti ar sapņiem, kuros kāds nomirst. Tā nedēļu pirms tēta nāves nosapņoju viņa bēres, lai gan tētis bija vesels un viņa nāve izrādījās pēkšņs trieciens. Un visspocīgākais sapnis bija tas, kurā es ar pilnīgi nepazīstamu puisi atrodos kādās drupās. Pēkšņi pienāk klāt cilvēku bariņš un uzsāk vai nu strīdu, vai ko... bet sapnī to puisi nogalina. Un es skatos uz leju, tās drupas pēkšņi ir tik augstu, ka zeme tik tālu... šķiet, ka es karātos gaisā. Otrā dienā uzzināju, ka tieši tai naktī gājis bojā draudzenes brālis, kuru es nekad mūžā nebiju redzējusi. Atrasts miris. Pamestās pilsdrupās. Vairākas dienas nevarēju atgūties, kad apskatījos tā puiša bildes, bija papildus šoks, jo izskatījās precīzi kā puisis no sapņa, vien ar nedaudz citādāku frizūru (izrādās, bilde bija veca un tagad viņš jau bija atgriezies pie vecās matu krāsas).

Bet es tiešām nebaidos no šīm lietām. Ir vienkārši jāpieņem to, ka cilvēka prāts nevar izskaidrot visu.
30.01.2014 11:45 |

Reitings 161
Reģ: 03.10.2013
Irējam trīsistabu dzīvokli. Vienā no istabām bērns pašā sākumā, kad vēl īsti nemācēja runāt (~2gadiņi bija) , runājās savā valodā tur ar kādu, kad prasījām kas tur ir, viņš rādīja uz istabas stūri pie aizkara, pats ar tur bieži vnk sēdēja. Bet nebaidījās. Es jau tā trakākā, no bailēm nevaru pēc tam uz tualeti aiziet. :D

Es strādāju naktsmaiņās un kad guļu mājās, esmu viena parasti. Vnm ieslēgts tv ar minimālu skaņu, kad pamostos TV ir izslēgts un pults stāv pavisam prom no manis uz galdiņa. Mamma man teica, varbūt es pa miegam izslēdzu, ka man traucē. Tad es pārbaudīju, Gāju gulēt un tv atstāju ieslēgtu, bet pulti noliku netālu no TV. Kad pamodos, atkal TV bija izslēgts un pults nolikta uz galdiņa. Rūpējās par mani vai taupa elektrību. :D

Tagad bērnam drīz būs jau 4gadiņi, Un kādu nedēļu atpakaļ naktī ļoti bļāva un raudāja rādot uz logu un sakot ka tur ir ragana. Tas bija baisi, kā filmās. Mums ir trešais stāvs.

Bet kopumā aura šajā dzīvoklī laba, labi jūtamies un omulīgi. Ja salīdzina ar iepriekšējo dzīvokli, kur es no visa visu laiku baidījos nez kapēc nevarēju mierīgi dzīvot. :D
30.01.2014 11:50 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Kāpēc man patīk visu šo lasīt, ja es kategorsiki neticu šādām lietām? :D
30.01.2014 11:53 |

Reitings 99
Reģ: 29.01.2009
When you wake up around 2-3am without any reason, there's an 80% chance that someone is staring at you.

Baisi :D :D :D
30.01.2014 11:56 |

Reitings 6037
Par reinkarnācijas jautājumu bija interesants gadījums ar māsasmeitu. Ne tik daudz spocīgs, vienkārši amizanti. Viņai bija apmēram 2 vai 3 gadiņi, īsti neatceros. Un māsas ģimenes draugs, kurš aizraujas ar šādām lietām, viņai pajautāja - kas tu biji, kad biji veca? Un bērns neapjuka, nesāka prasīt kā, ko? Vienkārši pateica - es nedrīkstu teikt! :)
30.01.2014 11:57 |

Reitings 161
Reģ: 03.10.2013
Bet interesanti, man draudzene viena ar bieži kko nosapņo, kas pēc tam piepildās, nejau tieši kā sapnī bet ja saprot domu un savelk galus kopā.
Viņa protams nestāsta pārāk bieži, jo domā ka citi par viņu smiesies. Man pirmo reizi pastāstīj, ka redzēja manu mammu sapnī piedzērušos ( cik zinu tas ir uz slimībām un veselības problēmām) Nākamajā dienā manu mammu aizveda uz slimnīcu.
30.01.2014 12:01 |

Reitings 380
Reģ: 15.10.2013
Par reinkarnāciju ir ļoti interesants raidijums par indigo berniem,krievu valodā Youtube var atrast,tur interesanti stāsta sievietes par saviem bērniem,vienai meita teikusi ka es tevi noskatīju pirms nonācu tavā puncī,kautkā tā...
30.01.2014 12:10 |

10 gadi
Reitings 5631
Reģ: 29.01.2009
es kad biju mazāka sēdēju vecmammas istabā uz dīvāna un skatījos mutenes, man blakus dīvānā parādījās "iesēdums" bedrīte itkā kāds būtu apsēdies blakus, bet neviena nebija. Mamma pēc tam smejoties teica, ka laikam interesanta multene bijusi, ja vēl kāds gribējis skatīties. :)

un par tiem bērniem paziņam māsas meita arī mazāka būdama teica, 'visu pagātnes formā, piemēram viņa nekad nebija zīmējusi uz asfalta ar krītiņiem, bet visiem teica, bet es pagājušajā reizē darīju tā un zīmējo to. mazi bērni itkā vēl atcerās savas iepriekšējās dzīves.
30.01.2014 12:22 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Es arī esmu redzējusi dīvainus sapņus. Viens no tādiem bija, ka atrodos telpā, kur pilns ar cilvēkiem, visi tādā kā čupā, es meklēju savu draugu - nav. Ieraugu vienu pazīstamu seju, prasu - vai neesi redzējusi manu draugu? Jā, esmu, viņš tur ar vienu blondīni aizgāja. Nākamajā rītā arī pats uzraksrīja, ka mani piekrāpa ar blondīni. Re cik interesanti! :D Jāteic, ka zemapziņas intuīcija tā nevarēja būt, jo tā bija tajā naktī sastapta sieviete, nevis ilgstoša krāpšana.
:D:D:D
30.01.2014 12:27 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Ā, vienreiz nosapņoju, ka sēžu pie PC, stūrītī uzledz, ka cilvēks ar niku XXX jūs pievienojis kontaktiem. Pazīstams niks. Bet gadus 5 noteikti nerunājāmies. Nākošajā dienā viņš arī pievienoja mani kontaktiem. Man mute līdz zemei atvērās. :D
30.01.2014 12:28 |

Reitings 6037
Ne tikai mazi bērni, arī pieauguši cilvēki var atcerēties, it sevišķi pēc kādiem smagiem atgadījumiem. Es caur sapņiem esmu atcerējusies. :) Esmu arī sameklējusi par tiem cilvēkiem to, kas pēc faktiem precīzi atbilst tam, ko esmu sapņojusi. (abu cilvēku vārdi, vecuma starpība, nodarbošanās, bērns (skaits un dzimums)...) Protams, tas ir tas, ko varēja 'pierādīt'. Ainas, notikumus tā pagrūtāk. Zinu, ka šiem cilvēkiem, par ko sapņoju, ir dzīvi radinieki. Konkrēti - mazdēls, kurš pats nu jau opja vecumā, kā arī māsas mazmeita. Zinu, ka ir, ļooti gribētos aprunāties. Taču zinu arī, ka to nedarīšu.
30.01.2014 12:29 |

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Santa, es ļoti bieži mostos tieši ap 2-3 :D (vnk. bez iemesla :D )
30.01.2014 13:06 |

10 gadi
Reitings 936
Reģ: 01.10.2009
Es varu pastāstīt par gadījumu, kas notika ar mani apmēram sešu gadu vecumā. Gulēju savā istabā, savā gultiņā. Te pēkšņi strauji pamodos no trokšņa. Man bija tāds vecs sintizators, nu galīgi vecs kaut kāds padomju laika vai kaut kas tāds, rūcoša skaņa tiem tausniņiem jau bija, bet man bija vienalga, tāpat spēlējos. Nu un tātad pamodos, jo bija tā tausniņu skaņa, pacēlos uz elkoņiem un skatos - baltas plaukstas spēlē to manu sintizatoru!!! Sāku nenormāli raudāt un bļaut. Atceros to briesmīgo sajūtu, man bija tāda histērija...Mamma atskrēja un nezināja, ko darīt. Atceros, ka mēģināja nomierināt, prasīja, kas man ir, es nebiju spējīga neko pateikt, tikai rādīju uz to vietu un viss, viņa neko neredzēja. Pagāja kādas pāris minūtes un tās plaukstas pazuda, skaņa arī vairs nebija, tad es aizgāju pie mammas gulēt.
30.01.2014 13:37 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
When you wake up around 2-3am without any reason, there's an 80% chance that someone is staring at you

Jā, jau atkal pie tās pašas draudzenes, tikai citā dzīvoklī, pirmo reizi paliku pie viņas pa nakti, gulējām vienā gultā. Nezinu cikos, bet uzrāvos sēdus augšā, burtiski uzsprāgu sēdus pozīcijā un dzirdēju istabas galā soļus divus, pēc sekundes soļi skanēja pie pašas gultas. :D
Vienalga, kur tā draudzene dzīvo, visur bubuļi apkārt, bet mēs jau pieradušas, kad eju ciemos, sasveicinos ar bubuli arī :D
30.01.2014 14:58 |

Reitings 430
Reģ: 23.01.2014
Vecrīgā ir kaķis, kurš visu laiku (divas reizes esmu ievērojusi) tup vienā vietā un skatās vienā vietā :/ Nevarētu taču tur būt peles :D
30.01.2014 15:19 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Reiz sevi fočējot un vēlak apskatot bildi, konstatēju, ka praktiski blakus manas sejai bija vēl kāda seja, tas vot likās jocīg, bet man pat nebija bail :D pat nezinu kāpec, jo parasti baidījos no visa šitā.
tad vēl oma stāstīja atgadījumu, vinja vēl jaunībā kolhozā strādāja, pēkšņi dzird viņas suns trīs reizes ierejās, izbrīnīta, kā var dzirdēt, jo mājas tālu un vējš vēl pret mājām, ka reāli dzirdēt nav iespējams, ok, tad viņa vakarā aiziet mājās, mamma viņai saka, ka viņas ome mirusi, ome jautā vai suns rēja, uz ko mamma atbild-jā 3x ierējās tai brīdī! Lieki piebilst, ka jocīg, ka jau suns to sajuta, jo bija laukā ne istabā, kur omes ome mira, un vēl ome dzirdēja rējienus.
tad arī bieži nosapņoju visādus atgadījumus pirms tie notiek.
vēl atgadījums, biju laikam kadus 15 gadus veca, eju mājās pēc balles, a man sanāk iet gar kapiem, ok, eju garām, un tē pēkšņi kāds iekliedzas no kapu puses, lieki piebilst mājās biju minūtēs, laiku zināju, jo brīdi pirms kliedziena paskatījos pulkstenī, un gabals ar man bija vairāk, ka 2km, pat nezinu, ka biju mājās galvenais, ka atjēdzos istabā, vēlāk stāstot šo, man izteica, ka pūce varētu tā bijusi, bet skaidri zinu, ka tajā apvidū pūču nav!
30.01.2014 18:13 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
30.01.2014 18:18 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Par suņu riešanu kad, kāds mirst man ir sanācis arī saskarties.
Kad kaimiņienes vīrs mira visi apkārtnes suņi gaudoja kādu stundu, no sākuma mēs nesapratām, kas notiek, bet otrā rītā kaimiņiene zvanīja un pateica par mirušo vīru.
Otru reizi bija tā. Man vectēvam ir divas mājas otrā mājā arī ir saimniecība un tur dzīvoja strādniece ar savu brāli (invalīdu). Parasti vakaros es vai kāds cits no mājiniekiem uz otru māju nesa šo to no ēdiena vai kādus pirkumus, par cik mājas ir diezgan tuvu, tad gāju ar kājām un suni paņēmu līdzi. Viss bija kā parasti un tad pēkšņi, suns skatās uz to vīrieti un sāk riet, skatās virsu un rej minūtes 10. Vectēvs no rīta pienāk pie manis un prasa, zini, kas pa nakti noticis, es tikko pamodusies saku, strādnieces brālis nomiris, vectēvs pārsteigts. Tad pastāstīju par suni un to riešanu.
30.01.2014 19:00 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
tikko atcerējos par vēl vienu atgadījumu, bet nav gluži no manas pieredzes. iepriekšējās lapās jau rakstīju, ka netālu no manas lauku mājas ir tas spocīgais mežš. Tātad, situācija tāda, ka vienam puisim caur to mežu sanāk regulāri iet uz mājām. Tā nu viņš vienu vakaru dodas uz mājām un klausās austiņās mūziku. Tikko bija sākusies dziesma,kura bija kādas 7min gara, kad viņam bija sajūta, ka kāds seko. Un nākamais ko viņš atcerās bija tas moments, kad dziesma bija beigusies jau, bet viņš stāvēja tur pat uz vietas. Nekādu atmiņu vai domu, kas būtu bijis noticis iepriekšējās 7 minūtēs.

Šajā lauku mājā man bērnībā bija jāpavada daudz laika. Bet cik es sevi atceros man tur atrasties ir ļoti neomulīgi, nezinu kapēc.
30.01.2014 19:14 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
Kad vēl mācījos vidusskolā, dzīvoju kojās, pēdējā stāvā. Dažas lekcijas notika arī koju pirmajā stāvā, tāpēc vienreiz ar kursabiedreni uzgājām pie manis augšā uz istabiņu, kurā dzīvoja mana istabas biedrene + vēl 4 meitenes no blakus istabas, mums kopā jādala viena tualete, piebildīšu, ka pirms daudziem gadiem, mūsu istabā bija pakāries puisis no skolas, nelaimīgas mīlestības dēļ...
tā nu mēs abas ieejam iekšā, kursa biedrene grib aiziet uz tualeti, un es redzu, ka pa durvju apakšu spīd gaisma, tātad kāds ir iekšā pēc mūsu domām....un jā, tiek norauts ūdens podam un tiek pagriezts krāns izlietnē, bet ārā neviens nenāk....gaidam, abas saskatamies un jūtam, ka kaut kas nav tīrs, jo neviens nenāk ārā no tualetes, es atvēru durvis - un neviena NAV....tik vien kā pildās podam ūdens no jauna.....bijām šokā....
30.01.2014 19:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits