Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Spocīgas lietas

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Pēdējā laikā piedzīvoju divas baisas/spocīgas/mistiskas lietas,vēlos padalīties.Varbūt kāda kopš jau bijušajām tēmām arī piedzīvojusi ko jaunu vai vienkārši atcerējusies vēl kaut ko.

1.gadījums.Braucu vilcienā(Tukums2,vizriens Rīga-Jaundubulti) ciemos,ar mani kopā mans suns.Pienācis laiks kāpt ārā,virzamies uz izejas pusi,redzu,ka pie durvīm stāv sieviete,tā ap gadiem 60.Kāpnes vilcienos ir augstas tāpēc uzgriežu viņai muguru,lai paņēmtu rokās suni,jo pats neizkāps.Pagriežos un sievietes tur vairs nav.Izkāpt viņa envarēja,jo vilciens nemaz vēl enbija apstājies,iespēja,ka pagāja mums garām minimāla(un kāpēc,lai viņa to darītu,ja bija skaidri redzams,ka grasās izkāpt,stāvēja jau uz pirmā pakāpiena),jo es stāvēju pie durvīm uz vagoniem un tik apaļīga sieviete enbūtu varējusi paiet garām nepamanīta.Tā arī nesapratu,kur viņa palika

2. gadījums.Gāju ap astoņiem vakarā uz tuvējo veikaliņu.Uz to jāiet pa mazu,tumšu ieliņu,nu aptuveni 50m gara,nekādu laternu uz šīs ieliņas nav.Eju mierīgā solī,esmu nonākusi aptuveni ieliņas vidū,laterna no manas ielas spīd man uz muguras,attiecīgi mana ēna man priekšā.Eju un redzu,ka izskatās,ka man kāds seko-tas ir,redzu ēnu,kas nāk man līdzi.Pagriežos un skatos,kas tas ir,ēna sākas no nekurienes,nevar saprast no kurienes tā rodas.Paskatos no tās pa labi un tur izskatās,ka stāv kaut kas aptuvnei matru garš,cilvēkveidīgs pēc formas ar ieplestām rokām un kājām,tāds melns stāvs.Skaidri zinu,ka cilvēka tur enbija,jo es taču tur tikko pagāju garām.Tā sabijos!Atpakaļ ejot skrēju :D
29.01.2014 21:52 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
bērnībā tumsā bija bail kāpt augšā uz dzīvokli. vienmēr paskatījos uz augšu, un tad lielā ātrumā skrēju uz dzīvokli. vienā no tādām reizēm redzēju baltu neizskaidrojamu siluetu skatāmies no augšas uz leju, bija tumsa, tāpēc uzreiz sapratu, ka tas ir spoks. patiesībā ir bijuši padaudz tādu savādu gadījumu, bet spokiem tāpat īsti neticu. ;)
29.01.2014 22:10 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Man palika spocīgi, kad mans puika bija atnācis uz manu darbu ciemos un sāka ar tukšu gaisu runāties un kādam dot savas mantas. Ne mājās, ne kaut kur citur viņš tā nav darījis. Zinu, ka mazi bērni it kā mēdzot redzēt to, ko mēs, pieaugušie, neredzam. Taču, sasodīts, man te vēl ir jāstrādā. :D
29.01.2014 22:16 |

Reitings 380
Reģ: 15.10.2013
Es reāli ticu spokiem,man labākajai draudzenei pa mammas līniju ir spēja redzēt rēgus,garus.Biežāki gadijumi bija viņas mammai,bet vienu atgadijumu draudzene redzēja pati.Viņa stāvēja vakarà un skatijās pa logu,pirmais stàvs un ārā bija jau sācis tumst.Pretī logam kādus aptuveni 20 m attālumā stāvēja tēls,bet nevarēja saprast seju redzēt nevarēja,vienkārši stāvēja.Draudzene redzēja kā tam tēlam tuvojās sieviete,kura pagāja garām stāvošajam tēlam nesa atkritumus un nekādīgi nerejaģēja,parasti ejot garām cilvēkam to pat nemanot uzmet skatienu.Sieviete izmetusi atkritumus un tāpat pagāja garām itkà tur neviens nestāvētu...Draudzene sajutās neomulīgi un tas tēls sāka nenormālā ātrumā slīdēt uz loga pusi tādā ātrumā ka tas tēls bija pie paša loga pret draudzenes seju.Viņa nenormāli nobijusies aizvilka aizkrarus,teica bail bija uz to istabas pusi iet.
Zinu viņa neko tādu neizdomātu,nav no tiem cilvēkiem.Bet bieži tiekoties runājam par dīvainībām ko viņas mamma redzējusi...vienmēr ir interesanti :) Gribētu ko tādu redzēt nu vismaz vienu reizi :D
29.01.2014 22:28 |

Reitings 377
Reģ: 29.11.2012
Pirmā Sieviete Baisi! Vai tu bērnam jautāji, ar ko viņš runā?
29.01.2014 22:28 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Bija viens gadijums, kad ljoti pardzivoju vectetinja naavi. Guleju sava istaba, patiesiba mocijos bezmiega.Tajaa nakti biju viena majas. Peksnji pagriezhos uz otriem saaniem un redzu, ka pie mana galda sezh vectevs, taads sveshs un skatas uz mani. Skaidri redzeju, jo nebiju izslegusi gaismu.Pec tam aizveru, atveru acis un neviena vairs nebija.Ljoti neomuligi, visu nakti raudaju.
29.01.2014 22:29 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Pirma Sieviete,gribu uzrakstit realu atgadijumu,kas ar mani notika pirms akda menesa un tad pirms divam dienam,bet sobrid atrodos taja majas dalja,kur tas notika,tadelj uzrakstisu RIT,kad bus gaiss. :D labunakti!
29.01.2014 22:32 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
imeli - jautāju, bet viņa mandarīna valodu vēl nesaprotu. :D
Mana mamma reiz strādāja vecā muižā par pavāri. Dzīvoja tur tikai viņa un 3 cilvēku ģimene. Viņa bieži tur redzēja labsirdīgu tante zaļā priekšautā un bieži dzirdējusi trokšņus ( it kā bumbu mestu pret sienu) no blakus istabas, kad bija tur viena pati, lai gan tajā istabā neviens nekad neesot dzīvojis un tur bija sava veida noliktava. Vēlāk izrādījās, ka priekšnieka mammai esot bijis zaļš priekšauts un viņa šad tad apciemojot visus ģimenes locekļus. Lūk, tas ir patiešām baisi. :D
29.01.2014 22:36 |

Reitings 380
Ja man tā bērns ar kādu runātos man laikam pat bail būtu pajautāt ar ko viņš runā :D tiešām baisi.....
29.01.2014 22:37 |

Reitings 381
Reģ: 30.07.2012
Sajuri - šausmas !! man palika riktīgi baisi... (nopietni) es labāk rīt savus stāstus uzrakstīšu :D
29.01.2014 22:37 |

10 gadi
Reitings 1908
Reģ: 23.04.2011
Paldies, meitenes, pasargājāt manas plaušas no vakara cigaretes - baidos iet laukā tādā tumsā. :D
29.01.2014 22:38 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
Kad mana mamma parvācās uz jauno dzīvokli, tad stāstīja, ka vienreiz iegāja istabā un mans mazais brālis esot runājis ar kādu, tolaik mazajam kādi 3,5 vai 4 gadi varēja būt. mamma prasa, ko tad viņš darot, mazais saka, ka tur kautkāda tante stūrī sēdēja. mamma neņēma nopietni, bet pēc kāda laika, viņai bija darīšanas ar bijušo dzivokļā ipašnieku, viņš atnāca pēc kautkādām mantām, bijis emocionālā noskaņojumā un atcerējās visas lietas, kas te notikušas, tad arī teica, ka viņa mamma aizgāja tur tajā istabā, bija jau ļoti veca un slima. Tad mamma kautkā savilka šīs divas lietas, domāja, ka bračka redzēja viņas spoku. Kad man šito atstāstīja, ilgi negribēju ciemoties pie mammas, jo tas nozīmēja, ka man jānakšņo brāļa istabā.. :D ehh
29.01.2014 22:39 |

Reitings 19
Reģ: 25.01.2014
Man jau šķiet,ka mēs visas šīs lietas redzam tāpēc,ka iedomājamies par kaut ko tādu. Es ar daudz reiz esmu redzējusi kaut kādu siluetu(maza bērna) aiz dušas durvīm,atveru un aizveru acis - pazūd. Esmu pēc pretīgām šausmenēm pamodusies un dzirdējusi kaut kādu darbību savā virtuvē. Ja tu neesi nekādus garus saukusi,tad tu neko nevari redzēt,viss ir tavā iztēlē.

Piemēram,mana oma agrāk par šīm tēmām kā traka lasīja,un tagad visus biedē ar saviem stāstiem - ko tik viņa neredz un ko tik nedzird. Stāvam blakus,viņa ar kādu runā. Tāpēc labāk par šādiem murgiem neinteresēties.
29.01.2014 22:43 |

Reitings 380
Tās draudzenes mamma vecajā māja kur dzīvoja pirms vairākiem gadiem,kad draudzene bija mazāka,bieži redzēja tumšus tēlus,draudzene arī stàstija ka tajā mājā daudz trokšņi bija kurus ļoti daudz cilvēki dzirdēja.Bieži klauvēja pie durvīm,atver un neviena nav bet apkārt plašums kur neviena māja tuvumā.
Bija gadijums kad tās draudzenes mamma redzēja kad kautkas neliels apskrien ap žurnālgaldiņu un aizskrien prom :D par šito smējāmies bet reāli iedomājos vispār baisi.Viņas mamma daudz lasa un meklē grāmatas par tādām tēmām.Kautkur atrada,ka tas varētu būt mājas gariņš nu pēc tā apraksta cik paspēja redzēt.
Tur kur viņas mamma tagad dzīvo redz gaišus tēlus un bieži,kad pa nakti pamostās.Tagad viņa jau apradusi un vairs nebaidās.Kad tiekamies vienmēr apvaicājos ko jaunu mamma redzēja :)
29.01.2014 22:48 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
biju pavisam maziņa, laikam 3 vai 4 gadi man bija, reiz naktī, ome, kad izslēdza gaismu, redzēju vīrieša siluetu, kas taka gāja laukā caur logu, uzreiz omei jautaju, kas tas par vīrieti, viņa uzreiz ieslēdza gaismu, bet nekā nebija vairs...šķiet tas ir vienīgais, ko atceros no tā vecuma, pie tam it kā tas tikko būtu noticis...bet nju tajā mājā bija spogulis, kurā cik secinājām mājoja spoki, jo, kad spogulis tika nozagts, viss mistiskais arī pazuda, ome vēl stāstīja, ka viņa reizēm, kad sēdās šķita, ka kādam uzsēžas virsū, tāpat arī suns un kaķis dīvaini lūrējuši visu laiku...Bet nju man ome jau tā redz visādas mistiskas lietas un parādības...kā viņa stāstīja, kad vēl bija jaunāka varēja redzēt kurs cilvēks nomirs tuvākajā laikā, it kā sveces būtu noliktas riņķī, un nākamajā vai aiznākamā dienā izrādās cilvēks miris...
29.01.2014 22:51 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
nu ir bijuši man gadījumi,agrāk skolas laikos spogulī saucām spokus,spogulis vienkārši nokrita uz zemes un saplīsa,taj pašā dienā no blakus istabas kāds sāka mētāt mantas koridorī,mēs bijām ar draudzeni tā pārbijušās ka aizlīdām aiz aizkariem un tur vairākas stundas raudājām un slēpāmies. Ir bijis arī ka tā sauktais mājas gariņš naktī virina atvilktnes un traukus škindina,un man neizlikās,tā nu tas bija, visam mistiskajam ticu bet vairs pieredzēt negribu.
29.01.2014 22:53 |

10 gadi
Reitings 844
Reģ: 17.10.2013
Ojj. Pa šo lietu mēs varam tā sarunāties. Manai ģimenei ir pieredze. Mamma man ir stāstījusi tādas lietas. Es biju ļoti maziņa(man bija 2 gadi). Mums nomira ome. Protams es nebiju bērēs. Mani ome ļoti mīlēja, vismaz mamma tā teica. Pēc bērēm, mammma atbrauca mājās. Auklīte mani tolaik pieskatīja. Viņa aizbrauca. Palikām divatā (tētis bija komandējumā). Viņa nolika mani gulēt. Kad nolika mani gulēt savā guļamistabā, aizgāja mazgāties. Atnākusi atpakaļ guļamistabā kur es saldi čučēju, Omīte mēģināja mani paņemt opā un aiznest prom. Mistika. Paldies dievam, ka nepaņēma.
29.01.2014 22:54 |

Reitings 380
Arī bērnībā ar draudzenēm saucām kautkādus gadiņus,atceros tik kad suns sēdēja un skatijàs istabas augšējajā stūrī :D
29.01.2014 23:02 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Pirms omīte nomira aptuveni pusmēnesi pirms viņa sāka redzēt savus mirušos ģimenes locekļus un draugus, ar tiem sarunājās. Tas bija ļoti baisi, kad, piemēram, tu sēdi viņas istabā un viņa stāsta, ka nupat redzējusi savus tuviniekus mirušos un ka ir ar viņiem runājusi.
29.01.2014 23:09 |

Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
Ļoti ''patīkama'' diskusija pirms miega. :D :D

Man ir bijuši arī šādi gadījumi. Visi, kuri notikuši ir lauku mājā, kura celta ļoti, ļoti sen. Šī māja jau bija kara laikā, bet īsti nepateikšu cik veca. Katrā ziņā,mani vecvecāki to nopirka kad bija jauni no kādas vecas tantiņas.
1) Biju maza. Gadi kādi 6-8. Sēdēju istabā, skatījos TV. Atcerējos, ka omīte bija blakus istabā likusi aizvērt aizkarus, jo bija jau vakars. Domāju - ai, kas tad tur, nav jēgas istabā slēgt gaismu, ja man tikai 2 logiem fiksi jāaizver aizkari. Atstāju durvis pusvirus, un gāju vērt aizkarus ciet. Kad to izdarīju, gāju atpakaļ uz to istabu, kur tv, bet kad biju metru pirms durvīm, tās pēkšņi aizvērās un uz pelēko durvju fonu parādījās tāds, kā balts, kleitā tērpts sievietes siluets. Momentā ieslēdzu gaismu, un vairs nekas nebija. Lieki teikt, ka pēc tam raudāju kādu stundu.
2) Naktī gulēju citā istabā un dzirdēju, ka pa virtuvi grabinas trauki, katli, karotes, bet skaidri zinu, ka tur neviens cilvēks nav.
3) Gulēju tajā pašā istabā un nakts vidū dzirdēju, ka kāds staigā pa bēniņiem. Lēni un smagi soļi.
4) Netālu no tās pašas mājas ir mežs. Tajā mežā ir kaut kādi mistiski kapi, kur ja nemaldos ir aprakti kara upuri (nekad neesmu interesējusies un pat negribu interesēties kas un kā). Vienreiz pastaigājos pa mežu, fotogrāfēju dabu, un kad skatījos bildes pēc tam ieraudzīju, ka bildē ir balts siluets. It kā skrietu garām, bet fotoaparāts būtu paspējis noķert. Stulbi, ka līdz ar datora nobrukšanu arī bilde pazuda.
29.01.2014 23:12 |

Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
brrr, kā man nepatīk šitās baisās lietas.. :D
zinu tikai to, ka draudzene ir stāstījusi, ka kaut kādā vecā pilī,izdemolētā, īsti vairs neatceros, vai tā tiešām bija pils, bet nu, kur vairs nekas nenotiek, spokojas-runā kāds. viņa esot tajā pilī daudz reizes to ir piedzīvojusi, un viens atgadījums pavisam dīvains, nezinu vai tā bija, vai nē, bet stāstīja, ka bija ar vairākiem cilvēkiem, staigāja pa to pili, un viens puisis bija nokāpis takā uz pagrabstāvu tur, un kad līda atpakaļ, viņu takā vilka atpakaļ, viņš nevarēja pats uzkāpt vairs augšā.
pilnīgi neomolīgi palika lasot visu un rakstot :D
29.01.2014 23:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!