Pēdējā laikā piedzīvoju divas baisas/spocīgas/mistiskas lietas,vēlos padalīties.Varbūt kāda kopš jau bijušajām tēmām arī piedzīvojusi ko jaunu vai vienkārši atcerējusies vēl kaut ko.
1.gadījums.Braucu vilcienā(Tukums2,vizriens Rīga-Jaundubulti) ciemos,ar mani kopā mans suns.Pienācis laiks kāpt ārā,virzamies uz izejas pusi,redzu,ka pie durvīm stāv sieviete,tā ap gadiem 60.Kāpnes vilcienos ir augstas tāpēc uzgriežu viņai muguru,lai paņēmtu rokās suni,jo pats neizkāps.Pagriežos un sievietes tur vairs nav.Izkāpt viņa envarēja,jo vilciens nemaz vēl enbija apstājies,iespēja,ka pagāja mums garām minimāla(un kāpēc,lai viņa to darītu,ja bija skaidri redzams,ka grasās izkāpt,stāvēja jau uz pirmā pakāpiena),jo es stāvēju pie durvīm uz vagoniem un tik apaļīga sieviete enbūtu varējusi paiet garām nepamanīta.Tā arī nesapratu,kur viņa palika
2. gadījums.Gāju ap astoņiem vakarā uz tuvējo veikaliņu.Uz to jāiet pa mazu,tumšu ieliņu,nu aptuveni 50m gara,nekādu laternu uz šīs ieliņas nav.Eju mierīgā solī,esmu nonākusi aptuveni ieliņas vidū,laterna no manas ielas spīd man uz muguras,attiecīgi mana ēna man priekšā.Eju un redzu,ka izskatās,ka man kāds seko-tas ir,redzu ēnu,kas nāk man līdzi.Pagriežos un skatos,kas tas ir,ēna sākas no nekurienes,nevar saprast no kurienes tā rodas.Paskatos no tās pa labi un tur izskatās,ka stāv kaut kas aptuvnei matru garš,cilvēkveidīgs pēc formas ar ieplestām rokām un kājām,tāds melns stāvs.Skaidri zinu,ka cilvēka tur enbija,jo es taču tur tikko pagāju garām.Tā sabijos!Atpakaļ ejot skrēju :D