Labvakar, dāmas, sava skaistuma pazinējas.
Teikšu kā ir, kosmētikas jomā esmu nepraša. Tik daudz sajēdzu, ka Garnier un L`Oreal nav nekāda pasaka, bet diži tālāk vis netieku.
Stenders, The Body Shop sevi pozicionē kā dabiskas, nevardarbīgas (dzīvnieciņu labklājība man arī rūp) kosmētikas ražotāji, bet esot pilni ar ķīmiju? Zinu, ka vajadzētu kā reizrēķinu iemācīties visus parabēnu nosaukumus un, tos ieraugot uz iemīļotā krēma muguriņas, ar lielu švunku to sviest atpakaļ plauktā, bet slinkums, slinkums, tas bieži ņem virsroku.
Kā ir ar L`Occitane un tā pašmāju viltojumu Attirance? Zinu, ka šobrīd saucu radikāli dažādas firmas. Palasīju arī jau gatavās diskusijas par šīm tēmām, tur kāda komentētāja, par piemēru, rakstīja, ka šo divu pēdējo pieminēto kompāniju ražojumi radikāli atšķiras faktūrā, smaržā, sastāvā. Vai te tu, cilvēks, nevari galīgi apmaldīties?
Vai nāksiet man, nezinītei palīgā?
Centīšos izkristalizēt galvenos vaicājumus:
Kuru ražotāju kosmētika ir salīdzinoši dabīga, patīkama, pilda savas funkcijas (pēc Jūsu pieredzes)?
Interesē šādi produkti: dienas un nakts krēmi, attīrošās putas (vai cits līdzeklis sejas mazgāšanai), toniki, šķidrās ziepes, dušas želejas, skrubji, roku krēmi, ķermeņa sviesti, higiēniskie lūpu balzāmi u.c.
Kuras ir tās sastāvdaļas, no kurām jābēg kā no uguns?
Kuras firmas tiešām piedāvā maksimāli veselīgu produkciju, kuras tikai reklamējas zaļi?
Cenai nav izšķirošas nozīmes,apzinos, ka par kvalitāti jāmaksā. Protams, tas nenozīmē, ka gribas pārmaksāt.
Skaistu vakaru!