Vēlos ko vairāk

Reitings 6
Reģ: 29.01.2014
Sveikas meitenes.
Rakstu, lai lūgtu Jūsu skatu no malas (vienkārši nav kam citam pajautāt).
Man ir 29 gadi, esmu kopā ar pusi (vienaudzi) jau gadu. Attiecību sākumā viņš runāja par ģimenes veidošanu, bērniem, kurus vēlas tieši divus utt. Ik pa laikam kopdzīves laikā izteicās pozītīvi par ģimenes veidošanu, norādot, ka viņam tas ir svarīgi.
Mani, savukārt, tik straujš temps mazliet mulsināja (bet es neteicu neko, tik vien to, ka arī atbalstu ģimenes veidošanu).
Patlaban viss ir pieklusis, nu ir tā, ka man ir uznākusi lielā vēlme pēc bērniem un ģimenes, bet viņš, piemēram, ejot garām bērnu preču veikalam saka, ka viņam tas nebūs aktuāli vēl tuvākos piecus gadus. Vēl viņš atzinīgi izteicās par pāri, kuriem pirmais un vienīgais bērns piedzima pēc 35 gadu vecuma.

Es saprotu, ka es nevaru atļauties gaidīt piecus gadus, lai sāktu domāt par pirmo mazuli.

Tagad it kā secinu, ka varētu ar viņu sākt par to runāt, tomēr kaut kā raustos (negribu, pirmā prasīt ne bildinājumu, ne bērnu - laikam esmu vecmodīga).

Paldies jau iepriekš par Jūsu viedokli.
29.01.2014 16:44 |

Reitings 254
Reģ: 22.07.2013
Nezinu, vai šeit tāds viedoklis ir izskanējis.. Man nez kapēc liekas, ka visas tās sarunas par bērniem un ģimeni attiecību sākumā bija tikai vēlme parādīt sevi no labākas puses (zinot to, ka vairākums sieviešu vēlas kāzas un bērnus). Tagad, kad attiecības ir puslīdz stabilizējušās var atslābināties un neko netēlot.
31.01.2014 11:48 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Vari pamēģināt - pasaki ka MR ir aizkavējušās un iespējams esi stāvoklī. Paskaties kāda būs reakcija.

++
Off topic - bet vsp mans draugs jau pirms manis zināja, ka esmu stāvoklī kad es to pateicu, viņš diži pārsteigts nejūtās, bet priecīgs gan

Nekad nebiju iedomājusies,ka Sany ir bērns.
31.01.2014 11:54 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Nekad nebiju iedomājusies,ka Sany ir bērns

Vēl gluži nav, bet būs drīz :)
31.01.2014 12:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits