Sveiki!
Rakstu seit, jo jutos slikti, mani nemitigi vaja bailes, bailes par savu veselibu, bailes par bernu, bailes par navi, bailes no visa slikta, kas var notikt. Tas sakas pirms gada ar panikas lekmem un elpas trukumiem, bails sajukt prata, bailes nomirt, bet tad paliku stavokli un tas viss izzuda, tgd mazajai ir 4 menesi un atkal viss atsakas... -
Man ik pa laikam paradas trauksmes, vajaa elpas trukumi, sirdsklauves, tiklidz paradas kads fizisks simptoms, taa uzrodas bailes un uzmacigas domas - visu dienu domaju pa to simptomu un baidos. Nekas cits galva nav ka tikai tas ka, piemeram trukst elpa, uzmacigas domas pa veselibu, man ir bailes palikt majas vienai, bails ieiet dusa, mazgajos ar atvertam dusas durtinjam, jo savadak bails ka kads aiz dusas staves. Taa ir fobija? Vai kas tas tads ir? Depresija? Vegetativa distonija?
Tgd nesen ir uznakusas fantazijas un uzmacigas domas par manu bernu, galva bija paradijusies bilde, ka ar bernu kas slikts notiek.
Man ir bails pat zales lietot, negribu but atkariga, biezas garastavokla mainas, ir dienas kad viss ir okey, ir dienas kad raudu, tad atkal viss atiet un ir kartiba...nejutos parak traki slima, lai dzertu zales...bet atkal ir bailes, ja nu kko ielaizu un tas viss aiziet trakak, piemeram, lidz smagai depresijai?
Ko jus varetu ieteikt, vai vajadzetu uzsesties uz Antidepresantiem? Varbut kada piedzivo ko lidzigu?