Es arī beidzot paskatījos. Pirmkārt, likās, ka vajadzēja konkrētāku uzdevumu, jo kāzas ir dažādas. Kā var salīdzināt viesa apģērbu rokeres kāzās un viesa apģērbu cacas kāzās. Abas vieses būs apģērbušās atbilstoši kāzām, bet vai tad tik dažādas kāzas un viesu tērpus var kopīgi vērtēt? Tur tak uzreiz būtu zināms, ka caca uzvarētu, jo jau no ''Ievas pārvētību'' laikiem zināms, ka šitā stiliste tikai viena veida stilu atzīst. Tur vajadzēja pateikt, ka draudzenes kāzām, kuras, piemēram, būs ļoti klasiskas vai nenormāli greznas. Ar vnk ''draudzenes kāzām'' - es varu nopirkt ādas bikses un t-kreklu un pateikt, ka man draudzene metāliste, precas ādas kleitā un viesi neviens necacosies.
Biju pārsteigta par Lieckalniņas izvēli - viņa taču baigā sabiedrības dāma, baigi tur vienmēr cacīgā, bet šoreiz tērps tā kā uz omītes 80 gadu dzimšanas dienu.
Bet vispār jau izaicinājums būtu pa 100EUR iepirkties nevis par 300+ EUR, jo nu vismaz es nekad nepērku sev vienu apģērbu komplektu tāāāādās cenās, tāpēc, ja es piedalītos, man tas nebūtu nekāds izaicinājums, bet vnk iespēja pašķērdēties ar naudu, kuru man vnk iedod. Nu, varbūt, ja ikdienā iepērk apģērbu pa tūkstošiem, tad 300EUR ir baigais izaicinājums, bet citādi...