"Laša vēderiņi sierā" krēmzupa. Tā mums ģimenē vissiecienītākā. Ātri, viegli un "Kas var būt labāks par šo?"
Recepte:
1. "Iztīra" laša vēderiņus 500gr, labumus liek atsevišķi bļodiņā, pārpalikušās asakas, liek verdošā ūdenī uz 40min (tad zupa nebūs pliekana), tikmēr samizo/sagriež kartupeļus,vienu sīpolu.
2. Līdz tam, buljons gatavs, ar sietiņu "atbrīvojas" no asakām. Liek vārīties pašus laša labumiņus, kartupeļus un sīpoliņu, vāra līdz kartupeļi mīksti, pievienojot sāli un pēc izvēles maggi buljoniņu.
3. Kad kartupeļi mīksti, sāk iemaisīt kausēto sieru Dzintars - klasisko. Es iemaisu divus iepakojumus.
4. Lūk, kausētais siers izkliedējies, pievienoju zaļumus (dilles) un ļauju ievilkties 15 minūtes.
Ļoti garšīgi.