Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jā, man skauž

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Kas pēdējā laikā tā pa tendenci bāzt Instagram, Facebook un Twitter bildes ar mīļotā dāvanām - Dior maisiņiem, Iphone 5s, milzīgajiem rožu pušķiem un vēl BMW mašīnas stūri nofotogrāfēt kopā ar gelish manikīru. :D Nesaprotu.. man tas, šķiet, sekli un nožēlojami... lielīšanās..
27.01.2014 18:47 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Manā dzīvē tik reti atrodas brīdis, lai iemūžinātu lieliskos brīžus, ka es pat neņemos spriest par citiem. :D Varbūt, ja man būtu telefons ar krutāku kameru, es arī fočētu visu, ko ieraugu un ko man kāds uzdāvina, bet tā kā tā nav un es pati vairāk priecājos par kvalitatīvākām fotogrāfijām, ne es skatos uz tām graudainajām pārmālēto ģīmju bildēm, ne spriežu par to īpašniecēm.

Interesants cepiens gan te, cik noprotu, ir iznācis.
28.01.2014 16:42 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
peekaboo
To visu var radit. Kapec lai neparaditu, ko virs uzdavinajis? Man piemeram virs nesen gramatas uzdavinaja un es atradiju soc. port., toties nekad neesmu atradijus tehniku ko vins man davina vai davinatas rotaslietas vai drebes. Vienigi ir jazina mers cik daudz publiku bombardet attiecigo informaciju.
28.01.2014 16:43 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Tajā dienā, kad es ielikšu bildi ar sevi 'smuki sapucējusies', ēdiena šķīvi, pers. dāvanu no vīra, tad ziniet, ar mani nav vairs kārtībā. :D
28.01.2014 19:23 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Nekas neskauž. Manā draugu un paziņu lokā lielākajai daļai sieviešu ir pieejami visi zīmolu darinājumi. Ja nopērk ko sen kārotu vai īpašu- padalās. Vai ja vienkārši sanāk skaista bilde. Neredzu tur nekādu problēmu. Man vispār LV dominējošā attieksme a la " ja rādi ko labāku par to, kas ir 90% pārējiem, tātad izrādies un tev nav smadzeņu" ir sveša.
Uzskatu sevi par pietiekami pieaugušu, veiksmīgu un spējīgu tikt pie visa ko kārojas, lai tecinātu siekalu un ecētos par svešām Dior kurpēm.
28.01.2014 19:59 |

Reitings 280
Reģ: 31.10.2013
omg,kaadas skaugjes,tuliit uzmetiishu diskusiju par jums,gribat?
28.01.2014 20:01 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Tu par piepilditu dzivi sauc izbraucienu ar velo kopa ar druskam, kafijas, salvetisu, sporta terpa detalu, bizes un matu gumjas sabildesanu katru no desmit dazdiem rakursiem un visa ta publicesanu interneta?

Jā, ne visiem vajag mēģināt radīt pasaulē mieru, lai viņa dzīve skaitītos piepildīta.
izbraucienu ar velo kopa ar druskam
Cilvēkam ir draudzenes. Nice. Ir mīļotais cilvēks, bēbis, un pietiekami daudz naudas, lai dzīvotu skaisti. Kāpēc lai tāda dzīve neskaitītos piepildīta? Kas nosaka vērtību, kvalitāti un piepildījumu? Tu? Man interesanti ir uzzināt, pēc kādiem parametriem tu to vērtē, kam tādam ir jābūt dzīvē?
28.01.2014 20:20 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
katram ir savas vērtības un lietas, kas dara laimīgu. uzskatu, ka nav starpības - publicēts maza bērna salds miegs vai Dior maiss. pati par autores aprakstītajām bildēm nejūsmoju, tāpēc neskatos un nesekoju personām, kuras tādas bildes publicē.
starp citu, savdabīga tendence - ja spēj uz visu, visu skatīties pozitīvi, tad esi ar dzīvi apmierināts, ja nespēj, tad esi ar dzīvi neapmierināts, tev ir jāanalizē savas attiecības, sava pašreizējā dzīve, jo pavisam noteikti - tur kaut kas nav kārtībā! manuprāt, tas ir kropls skatījums uz realitāti. mums katram ir lietas, kas riebjas, kas sajūsmina un kas ir absolūti vienaldzīgas, tas ir pilnīgi normāli, gluži tāpat, kā pilnīgi normāli izteikt savas domas.
28.01.2014 20:25 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
p.s. eh... un tas par skaudību, tā jau ir klasika ;)
28.01.2014 20:26 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Meitenes, labāk pasakiet ar kādu aplikāciju jūs instagram bildes varat ievietot jebkādā formātā? portrait, landscape?
28.01.2014 20:33 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Visu garo diskusiju nelasīju, bet štrunts ar bildēm! Mani vairāk besī, kad FB visu dienu nāk "domu graudi". Sasodīts! Tev darīt nav ko, ka tikai visu dienu sēdi FB un vakarā, ienākot, redzu pāri 20 tevis ieteiktas "domas"? Savu domu vispār nav? :D
28.01.2014 20:40 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Nē, nē, nē!!! Esmu pilnīgi jaunu tendenci savu paziņu, bijušo skolas biedru vidū ieraudzījusi.
Skriešanas mānija ;) bet tas man tikai un vienīgi patīk. Skolas biedrene, kura pīpēja, bija dūšīga, tagad trenējas, skrien naksnīgos skrējienus ar lukturiem, bērns diebj līdzi.
Bijušais kolēģis sācis orientēties, utt.
Man riktīgs prieks par šiem cilvēkiem :) arī mani motivē neatlikt savu pirmo pusmaratonu :D
28.01.2014 20:51 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
neko sliktu nesaskatu, ka liek tādas bildes. Drīzāk nodomāju, ka re- cilvēks māk priecāties par saņemtām dāvanām utt. Protams, var jau priecāties arī neliekot bildes, bet nu galīgi nekas slikts, manuprāt. Ja tā ir lielīšanās, tad drīzāk lai parādītu "redz' kas man ir!" nevis lai pārādītu "redz' kā jums nav!" :D

Drīzāk nesaprotu sugar pieminēto domu graudu bārstīšanu. Ok, viena, divas labas atziņas, ko vērts šad tad atcerēties, bet ja portāls sāk izskatīties pēc citātu kartotēkas, tad galīgi vairs nav forši :D
28.01.2014 20:53 |

Reitings 437
Reģ: 01.09.2013
Katrs cilvēks ir tiesīgs brīvi izvēlēties, publiskot savu privāto dzīvi internetā, jeb nē. Pie tam, vēlos uzsvērt, ka katra cilvēka dzīves stils, lielā mērā atkarīgs no sociālā statusa sabiedrībā un, ne vienmēr tam ir saistība ar lielīšanos.
Cilvēks, kurš pieradis daudz ceļot, var atļauties jaunu auto, villu, daloties ar privātām bildēm nav vainīgs, ka kādam skauž, kurš nevar atļauties to pašu.

Cits stāsts par cilvēkiem, kuri "lec augstāk par savu pēcpusi". Iegādājas jauno Iphone5, mēnesi zobus vadzī kar, za to, profilā selfinga bilde, izceļot Iphone5. Abos gadījumos, neizjūtu skaudību.
28.01.2014 22:30 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Man citreiz patīk youtube paskatītes krievu raidījumu "večernij Urgant". Pie vadītāja nāk dažādi ciemiņi un vienā raidījumā bija krievu dziedātāja Alsu. Viņa ir piedzimusi bagātā ģimenē, veiksmīgi precējusies ar bagātu vīrieti. Un viņa mazliet stāsta par savu dzīvi. Bet tur nav nekā TĀDA. Viņa nelielās, bet stāsta kā ir, jo tāda vienkārši ir viņas dzīve. Bet es biju šokā par komentāriem pie video:
Посмотрела бы я на неё,если бы её моя мать родила.была бы ей марая кери.
Кому то все не за что кому то мать пьяница отказ отца нищета.......Бог несправедлив!

Es esmu šokā. No kurienes viss šis niknums cilvēkos?
Links uz raidījumu: http://www.youtube.com/watch?v=07sdnZVboIE
29.01.2014 14:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits