Katrs dalās (kurš nu dalās) ar to, kas notiek viņu dzīvēs un kas viņus priecē vai sajūsmina. Kāds facebookā, kāds twitterī, kāds instagramā, vēl kāds visos iepriekšminētajos.
Katram ir savi motīvi. Viens grib apliecināt sevi, cits gaida apkārtējo sajūsmu uz uzslavas, vēl kāds īpaši neiespringst un grib tikai padalīties priekā ar vēl kādu... Tieši vai netieši, mēs visi to daram dažādās dzīves situācijās un dažādās tā visa izpausmēs. Kāda nozīme, KUR un KĀ to dara kāds, kas neesi Tu?
Vajag izstrādāt savā galvā filtru un iemācīties savu uzmanību centrēt tikai uz sev svarīgo.
Piemēram, ja kādreiz man aktuāli bija notikumi politikā un es ar interesi lasīju politiska satura diskusijas twitterī, FB vai kādās politisko partiju mājaslapās, tad tagad, kad vairs to neatzīstu par sev derīgu vai vajadzīgu, es joprojām sekodama tiem pašiem cilvēkiem, internetā, viņu ierakstus gluži vienkārši laižu garām, nepaskatoties. Vai tad tas ir tik grūti? Skrienot pāri, apstāties tikai pie tā, kas piesaista interesi.
Nav taču jālūr tajās bildēs ar Gucci maisiņiem un jācepjas pie sevis. Cita runa, ja meklē iespēju papukstēt un pašausmināties par kādu, lai izgāztu savu neapmierinātību ar dzīvi.
Esmu novērojusi, ka tad, kad esmu neapmierināta ar kko pati, man viss, kas notiek apkārt, liekas muļķīgs un kaitinošs. Tad, kad viss iet no rokas un esmu līdzsvarā, ir gluži neiespējami atrast kādu vājo punktu slikto emociju ienākšanai sevī. Pat šķietami muļķīgākās lietas, ko apkārt dara cilvēki, liekas mīļas un jēdzīgas kaut vissīkākajā veidā.
Visādā ziņā, ievelciet elpu un pasmaidiet.
IKDIENAS atskaites (vienalga - ar lielīšanos vai čīkstēšanu) un ņemšanās TE (Cosmo) patērē krietni vairāk laika un attālina jūs no "laimīgās realitātes" daudz vairāk, nekā sev vēlamas dzīves dzīvošana un kāda sev īpaša momenta publicēšana internetā.
Labāk padomājiet, kas ir tas, kas jūs pašas dara laimīgas un apmierinātas, nevis burkšķat par to, ka kādam tas ir kas atšķirīgs.
Tev vērtība ir ģimene, cits audzis bez ģimenes kā vērtības un savu prieku meklē citur...Un?
Ja nevarat iemācīties filtrēt, tad vismaz pamēģiniet paņemt labo no tā, ko redzat. Ja tā ir "kārtējā ēdiena bilde", pamēģini ieraudzīt tur iedvesmu vai ideju savām vakariņām, ja tas ir "kārtējais workauta selfijs", iedvesmojies, ka kāds DARA un aizej pasporto arī Tu...