Persephon, nekas nenotiks, jo galvenais, lai pašās smestra beigās Tev ir tie 2 kp!
Man ar mediācijām bija tā, ka vietas bija 70 vai 90, neatceros, bet es rindā biju 125tā laikam (pateicoties fantastiskajai sistēmai,ka skatās, kurš kursā Tu esi pēc atzīmēm, tas nekas,ka vidējā 8, kā rezultātā citi ar vidējo atzīmi 6 ir priekšā, jo viņu kursā ir tādi,kas uz 4 velk). 2 nedēļas pēc reģistrācijas nedēļas man nebija C daļas, bet mediāciju pasniedzēja uzņēma ārpus maksimālā skaita, uzrakstīju iesniegumu, dabūju viņas parakstu un aiznesu to lapu uz studentu servisu, kuri mani iereģistrēja C daļai :)
Es Tev ieteiktu darīt tā, ka tagad piereģistrējies angļu valodai, un nākamnedēļ skaties,kādas opcijas vel Tev ir! Pēc tam, ja izdomā ko citu, atreģistrējies no angļu valodas un ar iesniguma palīdzību reģistrējies tam citam kursam!
Tikai par lietvedi es nepateikšu, tur jāskatās laikam atsevišķi, vai to var izdarīt tās studiju programmas lietvedis, Tavas programmas lietvedis vai Studentu servisā! Galvenais, ir dabūt uz tā iesnieguma pasniedzēja parakstu, jebkurā gadījumā, studentu servisā atbild arī par C daļām!