Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sekss pirmajā reizē jeb saucamie ''sakari''

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
Aizdomājos par agrāk psiholoģijas stundās apspriesto.
Sakari, nejaušs sekss, vienkārša uzbudinājuma apmierināšana .. Toreiz mums pasniedzēja teica, ka 86% no šiem gadījumiem tālākā nākotne ir vienkārši neredzama. Nu bet kā tas ir. Ja es nepārguļu, tas ir iespējams, ka ar šo vīrieti vēl kādreiz kaut kas būs? Bet ja pārguļu, tad čušš, tas arī viss. Nu te laikam jautājums būtu vīriešiem vairāk, bet kā tas ir .. vīrietim seksu vairāk gribās, nu spriežot pēc pētījumiem. Viņš to dabū un tad izanalizē, cik labs tas bija, vai ir vērts kaut ko nākotnē veidot? JO! Kāpēc tad puisis ar mani pārguļ, ja es viņam neinteresēju? Viņam taču nesaceļas, ja nav iekāre. Vai ne tā? Es ceru, ka vismaz viena meitene no visām, kas šeit ir, mani saprata. :D
26.01.2014 23:54 |

Reitings 124
Reģ: 26.01.2013
Mans uzkats ir tads nevaig, pujsim dot vaig darit, ta lai vins tevi iekaro. atsaki
ka teiciena kas viegli dabonams tas nav intresanti!
27.01.2014 00:05 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
Tev liekas, ka vīrietis sievieti izvēlas pēc tā, kāds ir bijis sekss? Pavadone par 1000 EUR to dara izcili, bet vai viņu precēšu? Ja man ar Tevi ir sekss pirmajā tikšanās reizē, tad 99% ar Tevi nekā nopietna man nebūs, jo Tu pārāk viegli atdevies.
27.01.2014 00:16 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Mans uzkats ir tads nevaig, pujsim dot vaig darit, ta lai vins tevi iekaro. atsaki
ka teiciena kas viegli dabonams tas nav intresanti!

Tikai divi komati un tie paši ne tur, kur vajag :D

Jā, tāpat vien nepārgulēs, bet tas uzreiz nenozīmē, ka Tu tik ļoti patīc, lai veidotos kas vairāk. Kā pati teici - tā ir vienkārša uzbudinājuma apmierināša, tikai ne visi to dara ar roku :D
Ja cilvēks jau sākumā zina, ka tas ir tikai viena vakara sakars, nekas īsti nemainīsies - var būt gan labs sekss, gan lieliski pavadīts laiks, bet ja nebūs dzirkstele, ja nepaliksi īpaši atmiņā, tas tā arī paliks - jauka izklaide. Un vsp jā, es neatbalstu tādus vienas nakts sakarus :D
27.01.2014 00:20 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Vairs ko tādu darām sevi nevaru iedomāties, bet pirms gadiem diviem, trim es tieši tā arī uzsāku vairākas attiecības- pārguļot pirmajā tikšanās reizē. Tā ka ne vienmēr tas nozīmē attiecību neizveidošanos.
27.01.2014 00:20 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Un jā, vīrieši ir mēēēdnieki... :P Ja pirmajā vakarā atdosies, tad ļoti iespējams, ka zudīs interese :)
27.01.2014 00:21 |

Reitings 267
Reģ: 27.01.2014
Nu un kas ja patīc ? Tas jau nenozīmē ka interesē ar Tevi būt kopā.
Un kas tur slikts nokniebties, pēc tam liekot viens otram mieru. Ja baigi patiks, un gribēs ko vairāk, tad vienalga vai iedosi pirmajā vai otrajā. :D Bet ir jau arī tā, ja nav pirmajā, gribās turpināt.. tad otro, trešo.. Kad ir sex, tad atā ;) uzneredzēšanos.. Paldies par jauko vakaru :D
27.01.2014 00:22 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
freijace ... un kā beidzās tās attiecības? Vienkārši ir džeki kas raustās atraidīt pēc seksa un tad kko bīda pašam negribot...
27.01.2014 00:27 |

Reitings 1446
Success, pati pārtraucu tās attiecības vidēji pēc 10 mēn ilgšanas, jo es tieši biju tā, kas vilka attiecības, jo otrās puses nelaida vaļā, spēlēja uz jūtām.
27.01.2014 00:29 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Esmu jau 3 gadus attiecībās ar vīrieti, ar kuru pārgulēju pirmajā tikšanās reizē. Love no pirmā seksa :)
27.01.2014 00:32 |

Reitings 1446
Bet pēdējās attiecībās liku gaidīt pusgadu :D
27.01.2014 00:34 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Vis tak nav tik pliki un vienkārši. Tavs gājiens pārgulē pirmajā randiņā daudz pastāsta par tavām vērtībām, dzīves redzējumu, spēju savaldīties, kas šikai dāmai, kādu lielākā daļā grib, ir svarīga īpašība :D
27.01.2014 00:34 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Par kādām dzīves vērtībām un redzējumu gan var pastāstīt sekss pirmajā randiņā? Ja, kā saki- daudz var pastāstīt.. Nu, piemēram?
27.01.2014 00:36 |

Reitings 267
Reģ: 27.01.2014
Tur varbūt ir problēma, ka brīvs džeks ne vienmēr grib būt ar kādu kopā. Parasti nemaz tā negrib.
Bet brīva meitene vienmēr vēlās puisi.
Tāpēc arī tie 86 %, un brīnīšanās kāpēc nekas nesanāk.. ja jau patīk, pārguļ, bet nekas nesanāk.
27.01.2014 00:38 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
ir dzirdēts, ka pēc pirmā seksa sievietes pieķeras partnerim vairāk nekā pirms tam, bet vīriešiem samazinās interese (''mērķis'' sasniegts). arī no šī skatu punkta labāk uzreiz nelekt gultā. protams, ir izņēmumi, kas apstiprina ''likumu'' - labāk nepārgulēt pirmajā randiņā.

Viņš to dabū un tad izanalizē, cik labs tas bija, vai ir vērts kaut ko nākotnē veidot?

Man šķiet, ka to daudz vairāk dara sievietes.
27.01.2014 00:39 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Lindachka - to pašu sievietes spēju savaldīties. To, cik augstu viņa vērtē savu ķermeni, etc. Es nezinu. Es uz to skatos pilnīgi savādāk un nedz sievietes, kas pirmajā randiņā pāŗguļ, nedz vīrieši, man uzreiz nenorāda uz vieglu uzvedību vai ko tādu. Taču vīriešiem tā domāšana bieži vien ir savādāka. Taču, godīgi sakot, vīrietis, kurš uz to pirmajā randiņā tā abigi spiedīs un acīs varēs nolasīt, ka nu tāds ir viņa mērķis, arī manāš acīs nedaudz zaudēš vērtību. Ja tas notiek dabiski - super. Bet ir tipāži, no kuriem jau pa gabalu var saost, uz ko velk. Jo arī tas man parāda viņa vērtības un cik nopietni viņš par attiecībām domā.
27.01.2014 00:45 |

Reitings 1446
Bet brīva meitene vienmēr vēlās puisi.

Nav tiesa par to vienmēr, ir ārzemēs redzētas meitenes, kam klubos satiktu puišu ievilkšana gultā ir sporta veids, pat trīs puiši nedēļā :)
27.01.2014 00:46 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Ja sieviete vīrietim ir interesanta, tad tāda viņa būs arī pēc seksa pirmajā randiņā. Ja nav, tad sekss neko nemainīs un tā trūkums ne tik.
27.01.2014 00:50 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Es piekrītu Ziemeļmeitai. Ja sagrozīsi vīrietim galvu, tad viņš gribēs turpinājumu, vienalga, ir bijis sekss pirmajā tikšanās reizē vai nē. Ja nebūs patikšanas līdz galam, tad abi varianti būs slikti.
27.01.2014 00:56 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vīrietis var pārgulēt pirmajā randiņā bez īpašām interesēm sievietē, jo nav pagājis tik ilgs laiks lai rastos lielāka interese par sievieti kā tik fiziska pivilcība. Ir vīrieši kas labāk izvēlas vienas nakts sakarus nekā attiecības, varbūt tas ir no sliktas pagātnes pieredzes attiecībās, vai ar jo viņš zin ka viņš attiecības nevar pavilkt -dēļ laika trūkuma vai financiālā stāvokli, vai kaut vai nevēlas atteikties no sava komforta, tāpēc labāk vienu reizi pārguļ un nesaistās. Nedomāju ka visi vīrieši baigi analizē vai viņi grib ar sievieti ko nopietnu veidot balstoties tikai uz seksu, jo vīrietim man liekas ka ok ir pat slikts sekss nekā nekāds sekss, bet viss drīzāk balstās uz to pirmo randiņu kas ir noticis līdz tam brīdim kad pārgulējāt, vai bija kas vairāk par tikai fizisku iekāri. Ja vīrietis neredz nekādu kontaktu ar sievieti tad, attiecībām protams turpinājums nebūs, bet ja rodas tā interese par pašu cilvēku, tad ir iespēja ko veidot.
Ir jau ar vīrieši kas piekopj vienas nakts sakaru tikai dēļ jaunības, kā saka ka ir jaiztrakojas vel, nu tad vīrietis kārtīgi iztrakojas ar vairākām sievietēm un pēc tam kad ir nomierinājies, var sākt pievērsties tās īstās sievietes meklējumiem.

Vīrietim pirmajā reizē nevis sacelsies no tās iekāres pret to pašu sievieti, bet gan no fiziskā ķermeņa un tā mirkļa kaifu, ka varēs izmeiģināt ko jaunu, ar jaunu cilvēku. Kā ar ir vīrieši kam tiešām interesē tās sievietes "medības" kad viņš iepazīstas un par visām varām centīsies ievilkt gūltā, ja sieviete jau padosies pirmajā vakarā un ļausies seksa, tad viņam viņa ļoti ātri apniks, bet ja sieviete teiks viņam nē un tā turpinās viņu izaicināt, ka nemaz tik viegli nedosies, tad vīrietim būs interese turpināt iet uz randiņiem, iepazīt cilvēku, varbūt vel aizprojām lai tik ievilktu gūltā, bet tomēr viņš būs spiests ar iepazīt to pašu cilvēku, kā rezultātā viņam ar var parādīties jūtas pret sievieti pirms vispār sekss nāk kadrā.
27.01.2014 01:17 |

Reitings 32
Reģ: 29.09.2013
Piekrītu Miss Joker :)
27.01.2014 02:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits