Kā lai dabū smukus, viegli viļņainus matus uz rītdienu?
Jautājums it kā vienkāršs, bet sen neko tādu neesmu darījusi un gribu, lai sanāk smuki. Domāju par bizēm, vienkārši divas bizes sapīt. Būs ok?
Bizēm ir bižaini viļņi, smieklīgi skan, bet man vismaz tā liekas. Labi ir matus savirpināt, sataisīt mazās copītēs un izfēnot, tad labāks efekts, manuprāt.
Sapinu vakar 4 bizes beigās. Kaut kā laikam nav īsti tāds rezultāts kādu gribēju. Ir tie bižainie viļņi. bet nu kaut kas nedaudz savādāks vismaz. Un kā parasti - gribēju kā labāk, sanāca kā vienmēr. nekā nesanāca.
Man tagad māka ir rokā - kā dabūt šādus matus:
Paņemu parastās lokšķēres ar mazu diametru, vieli aptinu šķipsnu ap to lokšķēri, bet nespiežu ciet ar to spiežamo. Turu gaisā un mazliet paturu un ;laižu vaļā. Nesanāk ne sporga, nekas, vnk smuki viļņi.
Zinu vēl, ka var uztaisīt kartona strēmelīti, tad tīt matu apkārt un ar taisnotāju saspiest, sanāk interesnti zigzagviļņi. Es tikai vienu šķipsnu pamēģināju, super izskatās, bet bail, ka tas matus varbūt lauž.
Bet bēdīgi, ka neprotu lokot matus ar taisnotāju, nu nesanāk, vienreiz tikai sanāca viena šķipsna.