Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nekustamā īpašuma iegāde

Reitings 132
Reģ: 21.02.2013
Esmu nolēmusi iegādāties nekustamo īpašumu.
Protams, iešu uz banku (DNB Nord) un runāšu par mājokļa kredītu.

Bet mani interesē šis aspekts: skatos, piemēram, kādi dzīvokļi tiek pārdoti ss.lv un ir tādi, kuri piesaista manu uzmanību. Ja vēlos iegādāties sevis noskatītu īpašumu, tad pirmkārt es dodos uz banku, lai uzzinātu, vai vispār viņi man izsniegs kredītu? Aizdomājos par to, ka laikā, kamēr runājos ar banku, šis mans noskatītais īpašums varētu nebūt vairs pieejams.

Būtībā mani interesē, vai kāda ir iegādājusies īpašumu (piem, no ss.lv) un banka ir izsniegusi kredītu (Apsveru dzīvokli ne dārgāk par 35 tūkst.)? Šajā gadījumā bankas piedāvātie īpašumi neinteresē, jo nav manis interesējošā vietā.

Šobrīd interesē jūsu pieredze, ieteikumi, utt.
26.01.2014 22:03 |

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
tu aiziej, apzkaties šo īpašumu, kuru esi atradusi ss.lv.. ja iepatīkas, sarunā ka tu to ņemšu, taču uz kredītu. viss ir sarunājams.
26.01.2014 22:31 |

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
nu jā, bet brīdinu, ka ne visi, kas pārdod īpašumu ss.lv vēlēsies īpāsi gaidit uz tiem kredītiem, paši esam atteikuši dažiem cilvēkiem.
26.01.2014 22:31 |

Reitings 132
Reģ: 21.02.2013
njā, par to man būtu žēl, ja iepatiktos kāds skaists dzīvoklis, bet saimnieks nebūtu ar mieru gaidī līdz kredītam...
26.01.2014 22:44 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Tos dzīvokļus tik ātri neizpērk un arī uz kredītu nemaz ilgi nebija jāgaida (varbūt tagad kas mainījies). Un ej uz vairākām bankām painteresēties, var būt tā, ka vienā bankā ar Tavu ienākumu līmeni dod kredītu, citā nedod.
26.01.2014 22:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits