ok, izstāstīšu, lai citas apdomātos pirms veic šādu lietu. Tā kā savam mazulim nevēlējāmies tuvākajā laikā māsiņu vai brālīti, tad konsu;tējoties ar savu ginekoloģi secinājām, ka vislabāk būtu ielikt spirāli. 8. janvārī ierados pie viņas ar spirāli, pirms tam mani apskatīja, arī ar usg un teica ka viss ok, ielika spirāli (mr tad nebija), ļoti sāpīgs process. teica lai pierakstos uz vizīte nākamā nedēļā lai apkstītos ka spirāle turās. Ierados 15. janvārī un daktere konstatēja ka spirāle nav, apskatījās ar usg un neatrada. secinājām ka mistiski man neredzot izkritusi. Izrakstīja hormonālās tabletes, teica ka pat tad ja spirāle ir iekšā - varu droši dzert. Kreisajā sānā ik pa laikam sajutu nelielu duršanu, sāku pati netā pētīt un uzgāju ka citām spirāle ir aizgājusi neceļos un ka uztais'ot rtg spirāli varēs redzēt, ja viņa būs vēl manī. tad nu 22. janvārī taisīju rentgenu, spirāli atrada mazā iegurņa kreisajā pusē. 6dien devos uz VC4 kur cita daktere mani apskatīja un paziņoja ka man dzemdē ir bijuši vairāki iekaisumi un ir čūla, jau iekaisuma dēļ nedrīkstēja likt spirāli, kur nu vēl bez MR. Un tad atklāja, ka spirāle ir iedurta šķībi, kas veicināja jau esošo iekaisumu un čūlu palielināšanos. Tisīja hesteroskopiju, kuras laikā nesanāca izņemt spirāli. Tāpēc 1dien būs laparoskopija. Tagad jādzer AB, kā rezultātā mans bērns nedabūn manu pienu. :(