Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ar ko atšķirās vīrietis no baterijas???

Reitings 237
Reģ: 29.01.2009
..ar to,kad baterijai ir arī plusi.

Čau Foršās!

Kā Jums pagāja šī diena?
Es bizoju visu dienu kā gazele riesta laikā, nav bijis laika pat apstāties uz padomāt, kur es tā nesos.
Tagad pie lietas, vēsim pie ragiem un back to business - šovakar jautājums par kokčikiem.
Tā kā cenšos būt vesels kā rutks un ne tik apaļš kā pūpols, tad arvien biežāk pieķeru sevi ar blenderi rokās, meistarojot kokčikus no augļiem. Visam ir savs mērs, arī manai izdomai un idejām, kas kopā varētu saderēt, lai tas pēc kaut kā arī garšotu (labi, pieķērāt, man ir tikpat daudz ideju kā sētas mietam imidža).
Visbeidzot mans šīvakara sasāpējies jautājums - kādus blenderējamos kokteiļus esat iecienījušas?
Lai superizdevusies sestdiena, mēs esam to pelnījušas! ;)
25.01.2014 18:21 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Tāds inčīgs nosaukums.... vēl jo vairāk, ja acis šķības uz izlasa "ar ko atšķiras vīrietis no baKtērijas" :D
Netaisu nekādus blenderējamos kokteiļus :) mans uzskats - šādā veidā nomirst ļoti daudz vitamīnu, labāk ēst dabisku, nesamocītu augli.
25.01.2014 18:47 |

Reitings 827
uz un
25.01.2014 18:48 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Nu vitamīnus gan tā nobeigt nevar, bet, vai cilvēkam ir nepieciešams tik liels un koncentrēts cukura daudzums ir cits jautājums. Tas gan vairāk attiecināms uz sulām. Tomēr māte daba ir viens gudrs sievišķis, un augļi ir radīti perfekti tieši tādi, kādi tie ir.

Par kādiem kokčiem ir saruna? Alkoholiskajiem vai nē?
25.01.2014 18:56 |

Reitings 827
Jap, par tām sulām tā ir, bet ja jau šķiedrvielas klāt, tad šajā ziņā viss ok, manuprāt.
Bet par tiem vitamīniem.. ir daudzi vērtīgi ķīmiski savienojumi, kas saskarē ar citām vielām, piem, skābekli, metālu kļūst nederīgi. Tāpēc uz to visu skatos mazliet skeptiski - labāk ēst pēc iespējas mazāk sasmalcinātu.
25.01.2014 19:12 |

Reitings 237
Reģ: 29.01.2009
CellarDoor , bezalkoholiskie. Šī vakara brūvējums bija - banāns, kivi un šļuka jogurta ar bifido un smiltērkšķi. Ātri pagatavojams, nav baigi jāmizojas un produkti pieejami jebkurā piparbodē.
Tikai viens trūkums - garša nebija no izcilajām - nasing spešal, tā teikt. Ā, un šai tēvzemītē nogatavinātu kivi, kas neliktu mutei sačokuroties kā večukam, ir atrast vēl grūtāk kā pūci ar uzziedējušu asti.
25.01.2014 19:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits