Man ir divi jautājumi un reizē arī prolēmas.
1. Vai varat ieteikt kādu labu matu līdzekli pirms taisnošanas, kurš novērš elektrizāciju? (līdz 10eiro)
2. Labs pretblaugznu šampūns? :)
Mati elektrizējas tad, ja ir sausi, palieto kādu mitrinošo masku, bet taisnošanai es lietoju šo, ļoooti labs un itin nemaz nav sliktāks par dažiem krietni dārgākiem :
2. Jāskatas, no ka tev ir blaugznas. Man blaugznas ir, jo ļoti jūtīga galvas āda. Tāpēc lietoju šampūnus bez SLS. Ja blaugznas ir no sēnītes - jālieto Nizorals.
Draugam blaugznas ir velns viņu zin no ka - palīdz Head&Shoulders.
Blaugznas man no biežās šampūnu maiņas.
Kādreiz biju mēģinājusi Head&Shoulders, bet nepalīdzēja. Tad palietoju kaut kādu aptiekā nopērkamo šapmūnu un pazuda.
šis teikums atgādina manas blaugznas nekas nelīdz netieku vaļā, esmu izslēgusi jau matu putas, lakas no tām bija pastiprināti, tagad nezinu no kā ir mazāķ, bet vēl ir. biodermas šis bija tas kas aptiekās pārdodas un cik aptuveni maksā? Šo vēl neesmu mēģinājusi.
JA blaugznas ir velns viņu zin no ka, es no sākuma ieteiktu pameģināt tos visus šampūnus bez SLS, jo tas sanāk lētāk (Siberika veikalos maksā ap 3Eiro). Jāpalieto viņus ~2 nedēļas, tad sāk mazināties blaugznas. Man ta bija.
Nav nekāds lielais woow, bet mati ir viegli ķemmējami, gludi, nespurojas (paliek smagnējāki gali) un smaržo lieliski. Pieņemu, ka arī neelektrizēsies. =)
Tomēr, ja neesi mēģinājusi labāk ieteiktu Garnier eļļu.
Kas tur drastisks?
Biodermai rakstīts 3 nedēļu garumā, 3 x nedēļā. Es izlietoju visu, jo man patika, ka pie blaugzu pazušanas mati palika stingri, bet mīksti. Lietoju arī nedaudz savādāk kā rakstīts. Saslapināju matus, kārtīgi iemasēju šampūnu, aptinu dvieli un tusējos pa māju, citreiz 5min, citreiz pustundu. Gāju dušā un izmazgāju kā parasti.
Jau gadiem lietoju Loreal Silk & Gloss Hot Staight, maksā lēti. Pirms taisnošanas iesmidzinu matos, paliek ļoti mīksti, maigi, nav elektrizējušies, tiešām iesaku.