Sveikas, sveikas!
Tātad, kā jau virsraksts liecina, tad meklēju cilvēku / cilvēkus, ar ko kopā izīrēt dzīvokli. Būtībā tas nav ārkārtīgi steidzami, tomēr gribētos pēc iespējas ātrāk; patlaban īrēju viena pati - dzīvoklis labs, vienistabas, taču daudz par daudz dārgu. Tā kā pēc vidusskolas aizbraucu uz ārzemēm un esmu salīdzinoši nesen atgriezusies, visi draugi jau sačupojušies, un ar viņiem arī vairs īsti nevaru sarunāt. :(
Max. summa, ko varētu maksāt mēnesī - kopā ar komunālajiem - ir Ls 180. (ap 260 eiro) Protams, ideāli būtu, ja atrastu piedāvajumu ap ls 120 - 130 (ap 180 eiro), bet tas pēc maniem aprēķiniem ir reālāk, ja dzīvo trijatā vai četratā, kā arī varētu. Būtībā nekādas ekstras nemeklēju, tomēr noteikti negribētos ar vecām, nospeķotām sienām, putekļainiem paklājiem un 100 gadu izgulētām gultām, nū, ceru, ka saprotat, ko es domāju. :)
Vietas - ideālā gadījumā Centrs, Purvciems, Teika, var arī Pļavnieki, Jugla, Mežciems. Ja ir ļoti labs un lēts piedāvājums, tad neesmu pret Pārdaugavu, ja vien konkrētajā vietā ir laba satiksme uz centru. Vienīgais, kur negribētu, ir, pats par sevi saprotams, Maskačka, kā arī Ķengarags, Bolderāja, Sarkandaugava.
Par mani pašu - esmu kārtīga, bez kaitīgiem ieradumiem (nesmēķēju, nedzeru), diezgan daudz laika pavadu strādājot.
Ja kādai interesē, vai arī ja zināt kādu, kas meklē, ar ko izīrēt, lūdzu padodat ziņu! :)