Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Austrālijas vīza

Reitings 4
Reģ: 24.01.2014
Sveikas, meitenes. Man ir tāda situācija.. Man 30.janvārī ir paredzēts izlidot uz Austrāliju ar puisi un viņa mammu. Izdomājām visu pēdējā brīdī. Man ir tikai eID karte, kura neder ceļojumam uz Austrāliju. Šodien no rīta aizbraucu uz pasu nodaļu uztaisīt ātro pasi. Saka, ka būšot gatava pirmdien pēcpusdienā. Bet tagad mūs visus moka vislielākā problēma- vīza. Es šodien itkā pasūtīju puisim un viņa mammai vīzu caur eVisitors, bet viņi raksta, ka pados ziņu 7 dienu laikā (vispār nesaprotu kā tas darbojas, iespējams, ka neesmu pat neko pasūtījusi, neko nesaprotu)... Mums ir tikai 6 dienas. Puisim un mammai vīzas itkā pasūtītas un , iespējams, ka viņiem tā būs līdz 30. janvārim. Bet ko es darīšu? Man pase tikai pirmdien, kamēr es pildīšu to eVisitors, tikmēr Austrālijā jau būs otrdiena... Biļetes uz lidmašīnu arī nevaram nopirkt, jo nav vīzas nekam. Vēlāk par 30.janvāri arī nevaram lidot.. Kāda no Jums ir saskārusies ar šādu problēmu? Nezinat, cik ilgā laikā parasti atbild eVisitors? Varbūt kaut kur citur var aizpildīt to vīzu? Un vai ir iespēja uztaisīt ātri vīzu mūsu Rīgas lidostā? (esmu dzirdējusi, ka kaut kas tāds ir pieejams)
24.01.2014 18:21 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
Biļetes var nopirkt ja arī nav vizas. Mana pieredze ar eVisitors, stundas laikā saņēmu approved.
24.01.2014 18:32 |

Reitings 4
Jā, var nopirkt biļeti bez vīzas, bet vai ir jēga, ja nezinam atbildi? Kuru tieši vīzu Tu pasūtīji? Varētu atsūtīt mājaslapu? Tur tik daudz to vīzu veidu, ka es jau nezinu kuru spiest.
24.01.2014 18:42 |

Reitings 4
Un kad, apmēram, Tu pasūtīji to vīzu?
24.01.2014 18:49 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
Pirms aptuveni gada. Tev jābūt immiAccount https://online.immi.gov.au/lusc/login
Piereģistrējies ja nav un varēsi pieteikties eVisitor. Nezinu nevienu kam saņemt apstiprinājumu būtu aizņēmis vairāk par pāris h.

Ja Tev ir immi konts un Tu gaidi epastā apstiprinājumu, tas var neatnākt, skaties labāk statusu savā immi kontā.
24.01.2014 20:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!