Sveikas, meitenes. Man ir tāda situācija.. Man 30.janvārī ir paredzēts izlidot uz Austrāliju ar puisi un viņa mammu. Izdomājām visu pēdējā brīdī. Man ir tikai eID karte, kura neder ceļojumam uz Austrāliju. Šodien no rīta aizbraucu uz pasu nodaļu uztaisīt ātro pasi. Saka, ka būšot gatava pirmdien pēcpusdienā. Bet tagad mūs visus moka vislielākā problēma- vīza. Es šodien itkā pasūtīju puisim un viņa mammai vīzu caur eVisitors, bet viņi raksta, ka pados ziņu 7 dienu laikā (vispār nesaprotu kā tas darbojas, iespējams, ka neesmu pat neko pasūtījusi, neko nesaprotu)... Mums ir tikai 6 dienas. Puisim un mammai vīzas itkā pasūtītas un , iespējams, ka viņiem tā būs līdz 30. janvārim. Bet ko es darīšu? Man pase tikai pirmdien, kamēr es pildīšu to eVisitors, tikmēr Austrālijā jau būs otrdiena... Biļetes uz lidmašīnu arī nevaram nopirkt, jo nav vīzas nekam. Vēlāk par 30.janvāri arī nevaram lidot.. Kāda no Jums ir saskārusies ar šādu problēmu? Nezinat, cik ilgā laikā parasti atbild eVisitors? Varbūt kaut kur citur var aizpildīt to vīzu? Un vai ir iespēja uztaisīt ātri vīzu mūsu Rīgas lidostā? (esmu dzirdējusi, ka kaut kas tāds ir pieejams)