Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

:D kaitinoši

Reitings 766
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, šajā aukstajā dienā :D

Es sēžot darbā un garlaikojoties aizdomājos - kas ir viskaitinošākais, ko dara jūsu otrās pusītes..Padalieties!

Varbūt lietas, kas mani kaitina piemīt lielākajai daļai.. :D tad jau sanāk, ka es tur tāpat neko nevaru mainīt :D

Mani kaitina, ka nevar savāk aiz sevis.. ka termins ''tulīt'' ievelkas uz veselu mūžūbu
24.01.2014 13:30 |

Reitings 10816
Salasijos visu shito un taaaaaa sagribeejaas virieti :D :D :D visi vinji lidzigi izdaribaas :D :D :D tajaa briidii tas kaitina,bet shitaa lasot tas ir tiiiik feini istenibaa :D
24.01.2014 19:57 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
atcerējos vēl kādu lietu, kas kaitina- ja draugs nomazgā traukus,tie vienmēr ir tādi ka man jāpārmazgā otrreiz. :D un "'vislabākais" ka tie trauki jau vienmēr salikti trauku skapī.Piemēram, nomazgāta kafijas krūze vienmēr ir tāda, ka tur iekšā vēl ir cukurs un kafijas biezumi redzami :D
24.01.2014 19:58 |

Reitings 25
Reģ: 16.10.2009
Tracina tas, ka, kad es apvainojos par kādu viņa joku, ir noticis kaut kas šausmīgs un saka, ka man nav humora izjūtas, ka negribēja aizvainot un tā. Bet, kad viņš apvainojas par to, ka viņš ir pārpratis, ko teicu, viņš man liek justies vainīgai visu atlikušo vakaru.
Nepatīk viņa jociņi/izteikumi par cilvēku nesportiskumu, jo bieži vien es to attiecinu kā uzbraucienu, kas vērsts pret mani.
24.01.2014 20:48 |

Reitings 1256
Man kaitina, ka pēc dušas VIENMĒR ir pielieta vannasistaba tā, ka pilnīgi pludo un viņš atsakās saslaucīt, jo ātri izžūšot! Vienmēr beidzās ar to, ka pati saslauku. Neatceras kadu notikumu, bet strīdēsies līdz pēdējam, ka bijis tā, kaut es skaidri zinu, ka tā nebija. Arī besī, ka iznāk no labierīcībām un paziņo, kādas konsistences(atvainojos) sūds iznācis... neiziet no majas nesaķemmējies nekad, pat miskasti nenesis, ja nebūs saķemmējies.
24.01.2014 22:57 |

Reitings 483
Reģ: 15.08.2013
es par savējo varētu sarakstīt grāmatu. mani tracina ļoti daudzas lietas, bet nu esmu jau gadu laika samierinajusies ar daudzko :D
piemēram, trauku švamme pēc viena nomazgāta trauka vienmēr atradīsies izlietnē virsū citiem netīriem traukiem, vai kkur tējas krūzē, nevis paredzētajā vietā. krūzes mūždien ieliek izlietnē ar visiem maisiņiem. klasiskās zeķes visur. ja es neesmu kādu laiku bijusi mājās, tad ir izveidojusies zeķu kaudzīte, kas vnk mētājas blakus gultai. drēbes tik nomestas kur pagadās. kad no skapja izņem kādu drēbi, skapi neaiztaisa :D izdzer pienu, iepakojumu iestūķē atpakaļ ledusskapī. wc apmeklējums kad esam kkur uz ielas, viņam sagribās un tad ieskrien kkur un man ir jāgaida uz ielas kamēr viņš tur izspiedīs savu kakuci :D un tā tālāk un tā tālāk :D
24.01.2014 23:02 |

Reitings 971
Reģ: 23.01.2011
Nekad neko nedzird un vienmēr viss ir jāatkārto.
"Es tūlīt izdarīšu"
Nekad nesavāc savas lietas, tās vienmēr ir haotiski izmētātas.
Skaļi ēd un norij dzērienu ar skaļu rīkli :D
Mēdz purkāt neciešami :D
24.01.2014 23:06 |

Reitings 3350
Mani kaitina vina parlieka kartiba :D Kad vinam slikts garstavoklis vai stresaina diena darba, vins nak majas un bezjega sak kko kartot un braukt man virsu, ka maja netira. Laigan viss ir tirs ...

Traukus NEKAD neieliek trauku mashina, bet gan virs taas.
24.01.2014 23:28 |

Reitings 253
Reģ: 22.01.2014
man patiik neratnaam ladies uzhaut pa dupsi sexa laika - kaa jums skiet ladies vai tas ir bad?
24.01.2014 23:29 |

Reitings 204
Reģ: 21.01.2014
Mana draudzene vienreiz nopirdas. Nu vinja ir bijusii.
24.01.2014 23:34 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Lasu visu un visur atrodu savējo :D
Arī mani kaitina izsmeļošie stāsti par wc apmeklējumu un slapjie Villiji. Bet visvairāk mani kaitina tas, ka viņš paņem savu pirkstu, iebāž sev mutē, lai saslapinātu to ar siekalām un tad nobrauc gar manu deguna galu, mīļi sacīdams - Kaķīšu deguntiņam vienmēr ir jābūt mitram. :D Tas ir tāds brīdis, kad es gribu viņam iemest ar visu, kas man ir blakus :D
25.01.2014 00:07 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Kaķīšu deguntiņam vienmēr ir jābūt mitram.

haha! :D

No vienas puses tas izklausās mīļi, bet no otras puses, zinot rīcību, briesmīgi. :D
25.01.2014 00:08 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Un viņš to parasti dara, kad skatāmies kādu filmu vai tv, kad guļu viņam uz vēdera un neredzu ko viņš dara. Tas ir kā pārsteigums :D
25.01.2014 00:13 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es laikam esmu viirietis. Man patiik dreebes nomest chupinjaa pie gultas, lai taas no riita iemestu veljas grozaa, zekjes dazkaart nometu pie veljas groza ar ceriibu, ka ja ir tikai pusdienu pavalkaatas, tad veel uzvilkshu uz pusi dienas, traukus lieku virs trauku mazgaajamaas mashiinas un tikai tad, kad ir jaamazgaa, ielieku mashiinaa, meedzu likt pirkstu viiram mutee, ja vinjsh zaavaajaas, taisu slapjos villijus, svariigi pazinjoju, ka eju uz WC, ar pankuuku iebraucu pa taisno burkaa peec zaptes, atstaaju vienu kartupeli uz skjiivja, jo vairaak man nelien, meedzu seedeet pie galda vienaas apenees un peec dushas iznaaku plika aaraa un pakratu chichus vinja priekshaa. :D
Viiraa laikam nav nekas taads, kas mani paaraak kaitinaatu, ja nu vieniigi tas, ka vinjam parasti vajag tieshi TO laadeetaaju telefonam, kuru tobriid izmantoju es.
25.01.2014 00:30 |

Reitings 57
Reģ: 21.08.2013
Lasu un smejos, manējais arī dara daudz ko no šeit pieminētā ieskaitot to,ka paziņo par to,ka ies pasēdēt wc :D es pieļauju,ka paziņo lai viņu kādas 30min nemeklēju :D
Bet visvairāk mani kaitina tas,ja ir fonā ieslēgts TV kamēr ēdam, tas TV viņu tā kā hipnotizē :D vienalga ko tur rāda - reklāmu, 10x redzētu filmu vai kādu filmu kas jau ir pusē, viņš nespēj neskatīties.tas ir kaitinoši,jo man viss jājautā vairākas reizes un jāpievērš uzmanība,lai viņš atslēgtos no tā tv. ļoti bieži tas nenotiek, bet tas ir ļoti kaitinoši, ja gribu kaut ko apspriest, bet viņš ik pa laikam pielīp ekrānam (it kā tur plikas meitenes rādītu).es pat vienreiz teicu,ka esmu gatava saderēt, ka viņš nav spējīgs 5 min nepaskatīties ne reizi uz TV, varbūt tiešām būs jāsader :D
25.01.2014 00:45 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
mans draugs dara gandrīz visu jūsu uzskaitīto, bet mani nekas no tā nekaitina. laikam jau tāpēc, ka pati viskko nometu, atstāju utt.
25.01.2014 13:41 |

Reitings 182
Reģ: 07.08.2011
Daudz ko jau meitenes te mineeja, zekjes, dreebes, bardaks, suudiigi ar laika izjuutu, atstaats pussalaats uz shkjiivja, jo "vairaak nelien", un taa taalaak un taalaak. Bet maneejam ir veel viena iipashiiba - buut virtuves paveelniekam, kad manis nav maajaas. Vinjam patiik visu mest aaraa, kad ir shodienas datums. Pat nepaostot vai nepataustot. Maizi uram lefusskapii, jo tad staav ilgi, atnaaku maajaas, prau, kur maize.. Mistkatee, shodienas deiiguma terminjsh. Taapat arnpienu, kursh izvilktu veel 3 dienas, jogurti, desas (kuras var sacept n apeest), nu visu visu. Un vienreiz vinjsh izmeta manis ceptos brownijus, jo "neizskatiijaas labi", nemaz nepagarshojot!!! (Man bija gruutiibas vinjus dabuut aaraa no cepamtruka :D) mani tracina kaa vinjsh karina dreebes uz zhaaveetaaja, nu kak papala, un tad vinjas zhuust meenesi un kad nonjem izskataas kaa no pakaljas izvilktas. Jeb nonjems sausaas dreebes, uzliks uz trepeem un atstaas tur. Kjipa, pusi darba izdariija vinjsh, man tagad jaauznes augshaa un jaasaliek pa plauktinjiem viss. Vienmeer izmanto garos seerkocinjus, kurus es peerku prieksh sveceem, lai sizdedzinaatu cigareti. Un izlietotos seerkocinjus liek atpakalj kastee!!! Ojj, es vareetu turpinaat un turpinaat :D
26.01.2014 11:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)