Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vai vērts?

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Sveikas :)

Kā jūs domājat - vai ir vērts mēģināt atjaunot attiecības, ja īsti vairs tādu jūtu nav (no manas puses). No sākuma liekas loģiski, ka nē :D bet mums ir kopīgs bērns, un mani visu laiku moka doma, ka to vajag darīt berna dēļ, ka vajag to ģimeni. Bet viss, ko es jūtu pret bērna tēvu ir cieņa un laba draudzība, no mīlestības tur palicis nekas nav. Viņš man saka, ka tās sajūtas ir iespējams atjaunot utt. Man vienkārši pa galvu maisās doma, ja es izlemšu dzīvot šķirti kā līdz šim, vai es nerīkošos kaut kā egoistiski, ka bērnam it kā atņemu ģimeni? Vai man tomēr, lai saglābtu ģimeni ir jāsakož zobi un jācenšas izlikties, ka man ir kkādas jūtas? Vai labāk dzīvot šķirti ar domu, ka kādreiz būs kāds cilvēks, ar kuru man nebūs šitādi stulbi jautājumi un viss notiks dabiski un abpusēji :D Gribas tikai dzirdēt jūsu domas par šitādu situāciju :)
23.01.2014 23:49 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Es nedomāju, ka mocīties tikai bērna dēļ ir prātīgi. Labāk bērnam dzīvot mierīgā vidē, kur ABI vecāki ir apmierināti un laimīgi. Tētis bērnam nepazudīs un otrādi.
23.01.2014 23:52 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Vai man tomēr, lai saglābtu ģimeni ir jāsakož zobi un jācenšas izlikties, ka man ir kkādas jūtas?

Noteikti nē. Mēģini tikai tad, ja tu pati domā un jūti, ka jūtas var atjaunoties... Ja nē, tad nē. Atradīsies cilvēks, kas mīlēs gan tevi, gan mazo un kuru tu mīlēsi.
23.01.2014 23:53 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Bērnam labāk redzēt laimīgus vecākus kaut vai atsevišķi, nevis skumīgu mammu, kas domās gremdējas, cik skaisti būtu ar kādu, ko mīlētu, un stresainu tēti, ka nespēj iekarot mammas sirdi un ir iedzīts kompleksos, ka nav gana labs. Labāk smaidīga un laimīga ģimene, kas nedzīvo kopā.
Ja saskati šajā vīrietī potenciāli cilvēku, ar ko varētu būt jauki novecot, tad randiņot nesteigtos ar citiem. Varbūt tomēr spēs tevī tauriņus iekustināt. Bet, ja jau dzīvojat šķirti, tad kapēc mesties atpakaļ pēc pirmā sauciena? Bērnam tak klemmes neliek neviens - iespējas redzēt gan tevi, gan tēvu ir. Vari ciemoties vai aicināt ciemos, bet tēlot, ka viss ir ok - tāpat jutīs, ka nav. Un nejau tēvs jutīs, jo pieaugušie tādas lietas mēdz nemanīt. Bērns redzēs. :)
23.01.2014 23:55 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Nē, nav. Vienīgais,ko Tavs bērns saņems no šādām attiecībām, būs tas,ka viņa zemapziņā saglabāsies tāds attiecību modelis,kurā dzīvot bez mīlestības, tas ir normāli. Nu negribētu es savu bērnu tik ļoti traumēt,tas,manuprāt,ir daudz egoistiskāk.
Un, vai tu tiešām,piemēram,spēsi gulēt ar vīrieti,kuru tu nemīli, bet izjūti tikai kā draugu?
24.01.2014 00:00 |

Reitings 2804
Bērns kļūs arī nervozs un nemierīgs, ja dzīvos ģimenē, kurā ir strīdi un nav mīlestības...
24.01.2014 00:05 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Taisnība jau ir, ka tēvs jau nekur nepazudīs. Man nav arī nekas pret, kad pavadam laiku visi 3 kopā. Bet kā jau teicu tā mīlestība ir pazudusi. Nu nevaru es vairs mūs iedomāties gultā, tas nu toč. Pat buču nevaru iedot :D it kā jau loģiski domājot, saprotu, ka tur nav nekādas jēgas. Bet tā doma par ģimeni neliek mieru. Varbūt arī tāpēc, ka man vnk žēl tā bērna tēva, viņam iespējams vēl jūtas ir, bet man visas tās viņa cerības jāsagrauj...
24.01.2014 00:27 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Būsu riebīga un teikšu, ka ir egoistiski radīt bērnu, ja nespēj viņam nodrošināt ģimeni (gan fiziski, gan emocionāli). Jā, jā, bērns noteikti būs ļoti laimīgs, redzot laimīgu mammu ar jaunu mīļāko. Bet varbūt arī tas nebūs īstais, un būs nākamais, taču bērns paliek un to visu redz. Jebkurā gadījumā ļaunums jau ir nodarīts. Tāpat kā visas vientuļās mātes (un tēvi) var nesapņot, ka viņi bērni būs emocionāli līdzīgi bērniem, kas nāk no laimīgām ģimenēm.
24.01.2014 00:27 |

Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
cik ilgi tu esi kopā jau ar bērna tēti?
24.01.2014 00:36 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Beerni nav mulkji. Taapat redzees, ka mammiite teetinju nemiil un ka gjimene ir tikai butaforija.
24.01.2014 00:50 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Tādas attiecības sagraus vispirms tevi, tad vīrieti un tad arī bērnu.
24.01.2014 00:52 |

Reitings 2804
egoistiski radīt bērnu, ja nespēj viņam nodrošināt ģimeni (gan fiziski, gan emocionāli).

A ko darīt, ja dzīvē tā sanāk? Turpināt rīvēties visu mūžu, tikai lai bērnam būtu ģimene? Tici man, tas kaitēs bērnam daudz vairāk nekā šķīrušies vecāki. Bet tas ir mans viedoklis, jo dzīvoju šķirtā ģimenē kopš 4 gadiem. Tētis visu laiku ir bijis blakus, atbalstījis, dara to joprojām. Un dara to tik labi, kā varbūt dažā labā laimīgā ģimenē tā nedara. Protams, ja bērnu audzina tikai viens no vecākiem un otram ir dziļi pie vienas vietas, tas rada problēmas...
24.01.2014 01:21 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
bērnam jebkurā gadījumā ir tēvs un ir māte. viņš taču varēs arī ar bērnu tikties un ik pa laikam paņemt pie sevis padzīvoties uz kādām dienām. cerams, ka tu to atļautu.
agri vai vēlu šādās attiecībās ieviestos strīdi. un bērns būtu vēl nelaimīgāks. manuprāt, vēlāk bērniņam būtu daudz grūtāk saprast, kāpēc mamma un tētis nedzīvo kopā. un ko tu darīsi, ja no jauna iemīlēsies? krāpsi bērna tēvu un izliksies bērna priekšā, ka jums ir lieliskā ģimene? neesi liekule. kaut kad tāpat tev būs jauns vīrietis.
24.01.2014 10:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!