Pusdienas vīrietim

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
Sveikas meitenes! Vai jūs taisiet saviem vīriešiem uz darbu līdz pusdienas. Iesakiet ko var paņemt līdz, jo man jau ir aptrūkušās idejas ko, lai taisa. Sanāk kādi 8 ēdieni non stop iet uz riņķi. Cīsiņi, nageti, maltās gaļas mērces un kotletes man liekas, ka viņam ir jau piegriezušās. :D
23.01.2014 15:10 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
Paldies meitenes! Tik daudz ideju man tagad būs! :)
23.01.2014 15:51 |

Reitings 228
Reģ: 18.01.2014
Gatavoju visu šeit pieminēto plus: sāļos pīrāgus un tartes, daudz ko pa savam improvizēju no meksikāņu virtuves-čili con carne, tako, tortillas, galīgi slinkajās dienās taisu picu. Vienmēr tam visam klāt kaudzi svaigo salātu. Kad galīgi nav žēl sava vidukļa-pildītās pankūkas, sāļas un saldas. Ļoti sātīga ir arī vecā labā pupiņu zupa.
23.01.2014 16:08 |

Reitings 101
Reģ: 29.01.2009
Ja ir kur uzsildīt, tad jau vispār atver receptes.lv un tik taisi visu pēc kārtas. Man ir grūtāk, jo nav kur uzsildīt. Tad sanāk piedomāt.
Bet ieteiktu:
Kartupeļu sacepums ar malto gaļu. Saliek kārtās ķartupeļus, tad saceptu malto gaļu ar sīpoliem un burkāniem, atkal kartupeļus un pa virsu sieru! Es vēl leju tādu krējuma mērcīti pirms lieku sieru. Super gardi sanāk!
23.01.2014 16:15 |

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Pati sev, kad strādāju darbā, kur visu laiku uz kājām nonstopā, tad taisīju rīsus ar vistas fileju, makaronus ar šampinjoniem, visādus dārzeņu sautējums, kartupeļus ar mērcēm. Kaut ko tādu, bet tas jau tāds klasiskais variants, pašai uz beigām jau izbesīja. Vari taisīt visādus sacepumus, ja ir forma.
23.01.2014 17:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)