Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

vistas fileja

 
Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
iesakad kādu labu recepti ar vistas fileju
23.01.2014 14:07 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Vispār es jau atkārtojos:D
vistas filejas plācenīši:
http://kikasvirtuve.blogspot.com/2011/09/vistas-filejas-placenisi.html

un vistas filejas+ledus salāts+mango/čilli mērce-salāti.
23.01.2014 14:09 |
 
Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Vistas filejas placenisi ista namma, tad vel pildu vistas fileju ar sampinjoniem, sieru, rivetiem burkaniem utt., marineju vistu windows, krejuma un majoneze, karbonades, vel saklapeju vistu, saber ar garsvielam, lieku uz cepamas pannas un virsu lieku sampinjpnus sajaktus ar sufrí, majonezi, krejumu un cepu.
23.01.2014 14:13 |
 
Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Nevis windows a sinepes :D (telefons labo varduska grib, vinuprat jamarine windowa).
23.01.2014 14:14 |
 
Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
bus japameiģina
23.01.2014 14:19 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nevis windows a sinepes

Es jau lasīju, negribēju izlikties par muļķi un neprasīju-kas ir windows:D
23.01.2014 14:20 |
 
Reitings 163
Reģ: 14.03.2013
-Sarīvē ābolu, samaisi ar grieķu jogurtu.
-Vistas fileju pasāli, papiparo no abām pusēm.
-Veselā vistas filejā iegriez kabatiņu. Iepildi ar ābolu un grieķu jogurta maisījumu.
Atlikušo pildījumu vari vienkārši pa virsu filejai uzlikt.
-Liec krāsnī 200grādos, 30-40min.
Excellent!
23.01.2014 14:27 |
 
Reitings 163
Reģ: 14.03.2013
Ieej receptes.lv, uzliec kategoriju vistas fileja, un būs daudz recepšu :)
23.01.2014 14:29 |
 
10 gadi
Reitings 343
Reģ: 03.04.2012
- apcep vistas filejas gabaliņus (apsālītus, sapiparotus jeb pievieno kādas citas Tev tīkamas garšvielas)
- kad vistas gabaliņi ir jau gatavi (maigi brūni), pievieno klāt franču sinepes + krējumu.
- samaisi to visu kopā, mazliet pasautē un gatavs!

Tur nav jāsanāk mērcei. Vista aplips ar šo sinepju-krējuma maisījumu. Maisīšana ir jādara diezgan ātri. Un franču sinepju un krējuma daudzumu vari variēt, kā pašai labāk patīk. Es parasti uz aci visu lieku.
Var pasniegt ar rīsiem un svaigiem lapu salātiņiem.
23.01.2014 14:35 |
 
Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
Man ļoti garšo šādi :
*Apcep gabaliņos vistas fileju
*Pievieno jau iepriekš apceptus sīpoliņus, burkānus un papriku
*Tam visam uz pannas lej klāt tomātu mērci vai kečupu, lai sanāk tāda bieza mērce
*Pievieno garšvielas pēc vēlmes (man garšo ar sāli, citronpipariem, piedevu gaļai un mazliet, mazliet etiķi)
*Mērci pasniedz kopā ar rīsiem
23.01.2014 15:13 |
 
Reitings 781
Reģ: 11.02.2010
man garšo vistas filejas karbonādes ar ananāsu. Viss tas pats, kas, kad taisa karbona'des, tik pa virsu (zem miltiem un olas) liek konservēta ananāsa ripas :) ņamma, laikam šodien pašai būs jāuztaisa :D
23.01.2014 15:17 |
 
Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
Man ļoti, ļoti garšo vistas spārniņi ingvera marinādē. Gluži kā atkarība.
Vistas fileja garšo saldkrējuma mērcē, vai es citreiz uztaisu kā nagetus apviļājot rīvmaizē.
Vēl laba recepte ir sagriezt vistas fileju šķēlītēs, pievienot soju, cukuru vai medu un sezama sēkliņas un uz pannas apcept.
23.01.2014 15:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits