Man par shi ir ko teikt jo pati pavisam nesen esmu piedzivojusi otro elpu. Ar savu virieti esam kopa jau garus gadus, skiet jau astonus. Pedeja gada, divu laika man viss jau bija lidz brosai, ikdiena, rutina, kaskishi. Bet sikumos neizplustot, notika ta, ka atkal apjautu, ka milestiba pret vinu joprojam maajo tikai bija ieravusies ieksa un parklata ar ikdienu un dazadiem sikumiem. Un zini, es jutos kaa lidinatos pa makonjiem un shis sajutas jau biju aizmirsusi. Un ir labi, loti labi, loti laba sajuta, ja velies atrak majas lai butu lidzas. Un interese par otru atkal ir ista nevis vienkarsi tapat.
Ir sen aizmirsta velme pieglausties vakaros ciesak, samilot un patiesa interese par otru, par vina jutam, ikdienu, velmem. Un esmu pateiciga kadam augstakam spekam kas man lava so piedzivot velreiz. Tagad katru dienu nespeju sagaidit kad vinu vakara satiksu un pat skatoties spoguli redzu acis sen aizmirsto mirdzumu. Laime maina cilveka vizulao izskatu, tas ir fakts.
Jasaka gan, ka nebija ta, ka vienu ritu pamodos un attapos, vai varbut vins ko noziedzas un attapos, nee, nekada sakara ar kautko negativu. Bet protams bija tadi ka grudieni no malas kas palidzeja.