Runājot par pieslēgumiem!
mana vienīgā reālā izeja ir lmt, esmu viņu klients,hm, kaut kādus gadu 5 vai 6. Bitei un Tele 2 zonas manos laukos nav, kaut met kūleni. Papardes zieda karte lieliski vel to parādīja, ka tur tok neviens netraucēs!
Biju uz lmt, mans mēneša rēķins ir 16 Ls, jeb cik tur tie eiro. Man bija piedāvājums, ka 5000 megabaiti pa 3 Ls, bet man jau apnicis viņiem dāvat naudu, tapēc aizgāju pie viņiem un saku-es vēlos noslēgt internetu telefonā + cik mans līgumssods, jo gribu nomaksāt un pāriet uz citu operatoru (zb tok..)
Tad nu tā mana operatore sāk stāstīt acis izplētusies-jūs gribat noslegt internetu telefonam? es saku - jā, tieši to es nupat teicu. Viņa-bet šāda veida telefonam interneta opcija ir vissvarīgākā, es-manuprāt, svarīgi ir sazvanīt un rakstīt, man apnikuši lieli rēķini. Viņa-nu nezinu.. es-kā neziniet, es jums neprasu, es saku,ka nevēlos vairak internetu telefonā! viņa- žel, jo telefona lietderībai zūd jēga. Es-bet ir taču wifi!!
šita es tur ar viņu runāju, beigās atslēdza :D :D :D
līgumsods man šobrīd, pēc gada makāšanas ir tikpat liels, cik telefona vērtība, jesss :D
lmt es pacietīšu vel gadu, pēc tam, bēgšus prom..