Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mazās piektdienas BEZTĒMA

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Labs rīts :)

Hūū, beidzot pienācis rīts, nakts pavadīta mācoties matemātiku un rasējot, jāiztur šī diena un tad - beidzot viss būs padarīts un atpūta nopelnīta (l)

Kādi jums, dāmas, plāni šai dienai, vakaram, kas jauns, kas vecs, kas interesants, kas smieklīgs - par to visu šeit :)
22.01.2014 07:10 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!
Šodien došos uz darbu agrāk, sakārtot visas papīru lietas, jo tad pusotru nedēļu, sākot ar rītdienu, esmu kursos.
Ēdu savas aplietās auzu pārslas un mēģinu noskaņoties sejas krāsošanai :)

Man ir viens jautājums. Kad beidzas teātra sezona LV? Pirms Jāņiem? Cik zinu, Nacionālajā teātrī Silmači ir pēdējā izrāde. Kā ir ar pārējiem? Jūnijā lidoju uz LV, gribētos pāris izrādes noskatīties.

Saules zaķiem pilnu šodienu :)
22.01.2014 07:33 |

10 gadi
Reitings 465
Reģ: 09.04.2009
Labrīt! Dodos jau uz skolu,
22.01.2014 07:58 |

10 gadi
Reitings 465
Reģ: 09.04.2009
Oij, rakstu no telefona, saspiedas man! Dodos uz skolu, sodien pēdējā sesijas diena. Tas ir viens laimīgs notikums studenta dzīve. Bet šī jau ir mana 9. Sesija, tāpēc stress ir pavisam niecīgs šajā laika.
Vispar sekoju šeit sarunām līdzi pavisam sen, bet nezinu kāpēc iesaistos ļoti reti. Lai jums visam meitenēm izdevusies šī diena
22.01.2014 08:03 |

Reitings 13628
Labrīt!

Šodien ir aukstāks nekā bija vakar, nosalu. Laikam jāizdzēr krūze siltas tējas.
Strādāt šodien nav vēlmes, slikta pašsajūta. Liekas, ka šī nedēļa velkas. Citas paskrien vēja spārniem, bet šī...

Jāizdomā, ko iesākt pēc darba. Gribētos uz kino aiziet. Bet jāizdomā, ko lai skatās.

Sapņoju par siltu gultu un mīkstu segu.
22.01.2014 08:16 |

Reitings 2982
sveikas,

šorīt ir vēl viena jauka diena. Vakar daudz un ilgi strādāju. Tālāk devos nogurusi, bet gandarīta par padarīto.

Esmu darba dienu vakarus tā sapildījusi, ka mājās esmu vēlu un pat vakariņas negribas gatavot. Šodien to labošu, būšu laicīgi! Atkal sataisīšu visu ko, lai vīrs priecājas :)

viens jautājums, man ir draudzene, kurai ir sāpošās sirsniņas periods. Kā lai pareizi parāda/ pasaka, ka esmu ar viņu un jūtu līdz, to nesakot, un tai pat laikā, nekaitinu ar nodrāztām frāzēm?
Man sanāk muldēties daudz, gribot likt viņai pasmaidīt...bet nezinu, patiesībā...vai maz mēs, cilvēki, mākam pareizi palīdzēt otram?

otrs jautājums: man uz acs ābola baltās daļas netālu no acs ārējā kaktiņa izveidojusies tāda kā pumpiņa. Tās dēļ nevaru lēcas ielikt, jo acs tad grauž. Par šādu lietu pie ārsta jāiet?Vai tas pazudīs? Tad pie reizes iesakiet labu acu ārstu, man tāda īsti nav...(Rīgā)

Lai katrai no mums šodien izpildās viens mazs darbiņš, maza vēlēšanās, mazs sapnītis, kas padarītu šo dienu vēl gaisāku!
22.01.2014 08:18 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Labrīt!

Tik smags rīts... ārā auksts, vismaz uz darbu ar auto varēju braukt, nebija jāsalst ejot uz pieturu un jāgrūstās autobusā. Ļoti, ļoti gaidu sestdienu, kad varēšu izgulēties, atkal piemeklējies miega bads.

Vispār gribu ātrāk februāri. Katra februāra nedēļas nogale ir tā saplānota, papildus vēl atvaļinājums, kas arī jau pa dienām saplānots. Tas būs viens lielisks mēnesis (l)
22.01.2014 08:29 |

Reitings 13628
aloe, stāsti par kotletēm :D
22.01.2014 08:34 |

Reitings 5481
Anny - aa, jā, sanāca samalt fileju blenderī :) vienīgā ķīpa, ka blenderī jāliek pa dažiem gabaliņiem, lai asmens varētu fileju samalt. Un vēl grūtāk bija izmazgāt blenderi, jo man tas asmenītis neņemas ārā, bet ap to dažas gaļas strēmelītes bija aplipušas.

Draugs un ciemiņi ļoti slavēja kotletes. Pašai likās normālas, man vispār īsti negaršo kotletes, tāpēc nemāku objektīvi novērtēt :D
22.01.2014 08:38 |

Reitings 13628
paldies, aloe! Būs nākamnedēļ jāpamēģina.
22.01.2014 08:40 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
aloe, ko tu tur vēl liki klāt? Majonēzi, krējumu?

Brīt!
Pēc ilgiem laikiem 8h miegs!
Jūtis izgulējusies. Žēl, ka katru nakti nesanāk nogulēt tās vajadzīgās 8h, bet ~6h - 7h.
22.01.2014 08:42 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
ieplūdīšu te ar pozitīvo.. man šodien svētki (l) un cilvēki ir izdomas bagāti un nav tikai plikais 'daudz laimes!' , kopš pusnakts tiešām smaidu kā tāds mazs bērnelis, kurš saldumus dabūjis :D pārliecinos par to, cik daudziem esmu nozīmīga, jo tas, ka cilvēki speciāli pēc pusnakts kaut ko dara, ir wow.. saņēmu video, kur dzied un seja aiz smaidīšanas sāka sāpēt, tik patīkami :)
ceru, ka arī jums diena sākusies uz pozitīvas nots, pat, ja nav dižo iemeslu, skatos pa logu - saulīte mostas, diena izdosies gan man, gan jums! :)
šodien pietam arī skolā tāda īsa diena, tāpēc ieplānota neliela atpūta un it kā neliela (nezinu, kā izvērtīsies) pasēdēšana, vakar pieveicu lielu daļu darbu, bet pavisam atvilkt elpu gan vēl nevar, jo ieskaite pat pēdējā darba dienā ir ielikta, pietam ne no tiem vieglākajiem priekšmetiem! ceru atrast laiku un galu galā pieveikt visu maksimāli labi :)
22.01.2014 08:44 |

Reitings 5481
surli, vistas fileja + garšvielas (citronpipari+sāls+gaļas kopējā garšviela), krējums, olas, apviļāju rīvmaizē.
22.01.2014 08:44 |

Reitings 1201
Reģ: 15.11.2013
Labrīt.
Kaklā jūtu vakardienas salšanu birojā. Izskatās, ka slimības lapa būs jāņem šā vai tā, nevis par spīti bosam. Deg kā ugunīs.

viens jautājums, man ir draudzene, kurai ir sāpošās sirsniņas periods. Kā lai pareizi parāda/ pasaka, ka esmu ar viņu un jūtu līdz, to nesakot, un tai pat laikā, nekaitinu ar nodrāztām frāzēm?
Man sanāk muldēties daudz, gribot likt viņai pasmaidīt...bet nezinu, patiesībā...vai maz mēs, cilvēki, mākam pareizi palīdzēt otram?

vienkārši apskauj viņu. Un ja draudzene gribēs runāt, tad sāks runāt pati! :)
22.01.2014 08:45 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Labrīt.
Mans rīts sākās besīgi nu jau otro rītu. nevaru sagaidīt rītdienas vakaru.
Pēdējā laikā mani nomāc doma,ka es kaut ko daru nepareizi un noteikti tā arī ir. Nu neko.
Vakar gultā ielīdu jau 21.30. :D par brīnumu jūtos daudz maz izgulējusies.
22.01.2014 08:48 |

10 gadi
Reitings 5631
labrītiņ!
man gan šorīt likās siltāks nekā vakar :)

gribas pagulēt un šodien pilns autobuss, ka nedabūju apsēsties un pasnauduļot :(

šodien bija doma aizbraukt ciemos paskatīties hokeju, bet izrādās, ka šodien jau 5os-nekas nesanāks.

PASIONELLE -sveicieni svētkos!
22.01.2014 08:50 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
aloe, cik olas ņēmi? :D
22.01.2014 08:56 |

Reitings 5481
surli, man bija kaut kur 700g gaļas, ieliku 2 olas :)
22.01.2014 09:07 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013

Parasti nerakstu šeit neko, bet, lai iet atbilde

Angry to happy :)

Es ļoti labi atceros, kā es jutos, tāpēc es pastāstīšu, kas man palīdzēja. Ja draudzene dzīvo viena, pavadi ar viņu laiku, dodieties izbraucienos, kaut ko apmeklējiet- pie reizes paplašināsiet redzes loku. Grūti ir būt vienam, pat sāpīgi, tāpēc laika pavadīšana kopā viņai, iespējams, nozīmēs daudz. Nevajag par neko īpaši runāt, bet ja ir sajūta, ka vajag- ņemiet daudz vīna pudeļu, un runājiet, runājiet, runājiet :) Jā, un nodeldētās frāzes: "Tu esi lieliska, tu esi skaista, viss būs labi", palīdz :) Bet nekādā gadījumā nedari un nesaki kaut ko tml, kā man 2as ex draudzenes (tāpēc arī viņas ir ex): "nabadzīte, tev nu gan neiet, jau kurās attiecības izgāzušas," kā arī neanalizē savu vīrieti un attiecību trūkumus ar viņu.
22.01.2014 09:46 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Čau! :)

Man kārtējo reizi laika ziņu jautājums - cik tieši auksts ir Rīgā? :D Mamma saka, lai neeju ārā ar mazo, beeeeet viņa ir ļoti salīga, tāpēc es labāk pajautāšu jums (Zakji, tavs viedoklis īpaši gaidīts ;) ).

Otrkārt, dienas joks: No rīta ar vīru viens otram ne par tēmu uzrūcām (pārāk miegaini pamodāmies :D ), nav svarīgi par ko, bet es viņam jautāju, kāpēc viņš man to un to teicis uz ko viņš man atbild: "Es to vispār sev teicu!" Es biju uz pakaļas! Tā arī līdz galam nesapratu - eksplodēt no dusmām vai sākt smieties. Es saprotu, ka mans astoņgadīgais brālis tā mammai saka, bet nu... tieši vēl nesen amazing stāstīja vienā diskusijā, ka viņas dēliņš šito argumentu izmanto :D Sēžu un smeju pa kluso - laikam vīram tiešām vienkārši nebija, ko teikt vairs :D
22.01.2014 09:47 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Dien.
Darbā viss pa vecam. Šodien nav pacientu, tāpēc kabinetā man piebiedrojusies liela krūze ar karstu 3in1 ''kafiju''.
Dzīvoklī esam tikai abas ar Kaķi - draugs prom darba dēļ. Vispār, man liekas, ka Kaķis drīz dabūs karstuma dūrienu guļot galvu piebāzusi pie sildītāja.
Vakar beidzot saņēmu paziņojumu, ka jāiet uz pastu pēc pasūtītās rotiņas, kuru vispār vairs necerēju dabūt. Cerams, ka būs glīta :)
22.01.2014 09:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits