Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vai 2.prakses vietas pieteikumā minēt 1.prakses vietu?

 
Reitings 26
Reģ: 22.01.2014
Pirms diviem gadiem studiju ietvaros izgāju 4 mēnešu praksi mājas lapu izstādes uzņēmumā, tad turpināju studijas, uztaisīju vēl pāris mājas lapas (haltūras), studijas beidzu. (Patiesībā vēl kādu laiku nostrādāju uzņēmumā, bet tā kā darba devējs kavējās ar oficiālo attiecību noformēšanu, dažreiz šmaucās ar algu, tad aizgāju no turienes. Bet to CV un pārrunās nevēlos minēt).

Tagad meklēju darbu IT jomā, tikai nevis mājas lapu izstrādē, bet gan saistītu ar datu bāzēm (citā nišā, jo tā interesē vairāk), pagaidām iet diezgan slikti (esmu bijusi dažās pārrunās, bet man nav atbilstošas pieredzes), tāpēc nolēmu iziet otru praksi pēc pašas izvēles. Tad es iegūšu trūkstošo pieredzi un veiksmes gadījumā palikšu strādāt.

Tātad jautājums - vai man CV minēt to pirmo prakses vietu? Uztraucos, ka tik darba devējs nepadomā ko nelāgu, ka prakses vietas vien. Bet ļoti gribu tikt ārā no apburtā loka - nav darba, jo nav pieredzes, nav pieredzes - jo nav darba.
22.01.2014 04:20 |
 
Reitings 1080
Reģ: 06.09.2013
Protams, ka minēt, jo tā ir pieredze, piedevām tajā pašā jomā (tas nekas, ka kā Tu saki - citā nišā, jo ir vismaz IT joma).
Par to, ka pēc prakses nestrādāji - ja kaut ko prasa, var ļoti daudz ko pateikt, piemēram, ka vēlējis koncentrēties studijām, vai arī darba devējs nebija ieinteresēts dabūt jaunu darbinieku.
Es 2.kursa praksi minēju CV, kad 4.kursā meklēju darbu. Man prasīja par maniem pienākumiem utt., bet nemaz neprasīja, kāpēc es tur nepaliku strādāt.
22.01.2014 06:13 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits