Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Nedrošība par saviem spēkiem

 
Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Čau!
Lieta tāda, ka pēc dabas esmu ļoti sabiedriska, bet nu pēc ilgāka laika meklēju prakses vietu un ir bijušas reizes, kad savu baiļu dēļ, ka netikšu galā, neesmu vai nu aizgājusi uz sarunu vai sapratusi, ka varu taču pameklēt labāku. Kā man pārliecināt sevi, ka esmu gatava uzsākt savu dzīvi patstāvīgi? Ka varēšu tikt galā?
21.01.2014 11:44 |
 
Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Ja pareizi sapratu, tu nevari saņemties aiziet uz intervijām? Man arī ir bijis tā, ka negribas, bet tad es padomāju par to, ka 1) esmu sarunājusi šo interviju un intervētājs mani gaida. Tas nav smuki necienīt otra laiku un apčakarēt viņu 2) pat ja mani nepieņems, katra intervija ir noderīga pieredze, lai iemācītos sevi prezentēt. ar katru reizi mazāks uztraukums un labāki panākumi
Nezinu.. vienkārši saņemies un ej. Es tevi labi saprotu par tām bailēm, man arī tādas ir, bet parasti cieņa pret otru cilvēku izrādās lielāka. Ja atradīsi labāku vietu, varēsi mierīgi uz turieni pāriet, jo īpaši, ja tā ir tikai prakse, lai gan pat darbā sākumā ir pārbaudes laiks, kur var elementāri aiziet no tā prom.
21.01.2014 12:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)