Saņēmu šorīt julenok ieeikto davines kodicionieri bundulītī, piegāde tiešām zibenīga! :) Ielikts bija nenoooooormāli lielā kastē :D bet iemēģināšu visticamāk tikai nedēļas nogalē, jo nākamreiz man matus mazgās friziere, damnnnn :D
Mana ķemme arī atnāca no Ķīnas ar putuplastu. Tagad visa istabā ir baltājos kamoliņos. Ķemme ir forša, es (ka neprofesionāls) nevaru atšķirt no oriģināla.
Meitenes, ko dariet ar matu galiem, lai viņi nešķeltos un nebūtu tik sausi?
Nesen biju pie friziera un pēc divām nedēļām jau sāka šķelties gali..
Varbūt tev mati beržas pārāk daudz gar apģērbu (mēteli, šalli)?Jo tas arī var būt par iemeslu tam, ka gali tik ātri šķeļas. Man pašai tā ir ziemas laikā.
Vienīgais ko vari darīt ir dzert vitamīnus, regulāri apgriezt galus un ielikt kādu eļļiņu galos un pēc iespējas mazāk bojāt matus.
Tā, atskaite julenok :)
Man ļoti patīk Davines zaļais komplektiņš. Mati, pēc aptuveni mēnesi regulāras lietošanas, tādi ļoti paklausīgi. Supermīksti un vijīgi. Es toreiz aizgāju pie friziera, apgriezu galus un sāku Davines periodu. Smarža tikai varēja būt čut patīkamāka :D
Davines produkciju sprogainiem matiem iegādājos pēc julenok komentāriem. Paldies, julenok :) Tas zaļais kondicionieris ļoti patika, bet smarža priekš manis neciešama :)