Es tagad dziivoju kopaa ar draugu un 3 citiem chaliem (teoreetiski), prakstiski mees esam - es, mans puisis, 2 puishi (treshais puisis, kursh joprojaam maksaa iiri, dziivo pie savas draudzenes un nav pie mums dziivojis jau 3 meeneshus, vismaz vinja istaba tiek izmantota cieminjiem) un viena puisha meitene, kas paliek pie mums gandriiz visu laiku. Katram sava guljamistaba (nu mums ar puisi kopeeja, protams), iireejam maaju ar milzu pagrabu tusinjiem un lielu daarzu un godiigi?, man LJOTI patiik. Mees visi pagaidaam sadziivojam ljoti labi (dziivojam kopaa kopsh augusta saakuma), neviens nav cuukjis, visi piedalaas uzkopshanaa un trauku mazgaashanaa. Lai gan mums ir tikai viena dusha, nekaadi sastreegumi nav, jo viens mazgaajas no riita, otrs vakaraa un viss tiek sarunaats. Kaa arii mees esam daudz runaajushi, un katrs tieshaam juutas kaa maajaas. Es nezinu kaa ir sanaacis tik ideaals variants, jo ieprieksheejaas dziivokljubiedru pieredzes man ir bijushas viens liels suuds
Ok, varbuut nav nekaadas intiimaas vakarinjas divataa, jo maajaas vienmeer kaads ir, bet ja godiigi pagaidaam man tas nepietruukst - varam arii divataa paseedeet kaadaa restoraanaa (ko varam atljuaties biezhaak, jo dziivoshana vairaakiem sanaak ljoti leeti). Tas, ka maajaas vienmeer kaads ir, ir gan pluss, gan miinuss, kaa uz to skataas.
taatad es saku, ka kaapeec gan ne, shaads variants der, jo ir leetaak un dziive ir interesanta. BET tikai tad, ja ar visiem saskan, jo kaa jau teicu, manas ieprieksheejaas dziivokljbiedru pieredzes nebija nekas forssh, biju laimiiga dziivot viena pati savaa mazajaa studio dziivoklii peec tam. Tagad esmu prieciiga, ka tiku no studio valjaa, un ir platiiba.