McDonald`s

Reitings 313
Reģ: 12.01.2014
Tēma tīri interesei :D
Ko domājat par šajā ēstuvē iegādājamo pārtiku? Cik bieži pašas tur ēdat?
20.01.2014 17:31 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Seimra, vispárt tas nav mans izgudrojums, tas ir izgriezts no viena raksta, kuru raksta zinātājs. Redzu, ka Tu esi īsta kūts meita un "zini visu " par govīm.

Pat es zinu, ka govs gaida mazo 9 mēnešus un pēc tam var atkal gaidīt teliņu. Tik gudra kā Tu es neesmu, bet pēc katras atnešanās govij mainās piena daudzums,jo vecāka paliek, jo mazāk piena dod, ne velti ir vārdi pirnpiene, otrā piena teļš utt.

Jauku dienu, slaucēja Seimra!
21.01.2014 10:18 |

Reitings 50
Reģ: 18.01.2014
S80 , nav jābūt kūts meitai, lai to zinātu. :D Bet
Tik gudra kā Tu es neesmu, bet pēc katras atnešanās govij mainās piena daudzums,jo vecāka paliek, jo mazāk piena dod, ne velti ir vārdi pirnpiene, otrā piena teļš utt.
tas tak Tevis rakstītais :D jādomā, ka esi tikpat liela kūts meita :D
Arī Tev jauku dienu, slaucēja S80! :D
21.01.2014 10:29 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Iejaukšos intelektuālajās sarunās, ar atbildi uz tēmas jautājumu :D
Negaršo, bet aptuveni reizi divos mēnešos uzupurējos sava veča dēļ, abie iekožam viņa iemīļotos burgerus.
21.01.2014 10:34 |

Reitings 50
Reģ: 18.01.2014
arieta , tā ir gandrīz katrā diskusijā, ka par diskusijas tēmu gandrīz nerunā, bet tikai cenšas kādam "iekost"! :)
21.01.2014 10:39 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Seimra, ir, ir! Cosmo nemainīgās vērtības :D
21.01.2014 10:41 |

Reitings 200
Reģ: 16.09.2013
Kamēr mācījos, piestrādāju mcdonaldā, tā kā zinu, kas lācītim vēderā.. Nu ir viņiem ļoti augsti standarti. Pati ēdu varbūt reizi nedēļā (kad strādāju, tad biežāk, svarā ar nepieņēmos)
21.01.2014 11:48 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Lai arī cik nepatīkams man nebūtu šis atklājums, piena pulveris tomēr sastāv no tā paša piena, kas ir iegūts no govīm, kuras, mākslīgi apaugļojot, tiek gandrīz nepārtraukti uzturētas grūtas un barotas ar hormoniem un antibiotikām, lai tās dotu vairāk piena, līdz brīdim, kad to “ražība” krītas, un tad aizgādātas uz kautuvi.

S80, tu tici visam, ko raksta žurnālos vai esi zinoša piena lopkopībā? Jā, varbūt citur pasaulē tā notiek, bet nedomāju, ka pie mums. Pirmkārt, ES ir ļoti stingras pārtikas regulas, kas visiem ir jāievēro. Otrkārt, tu esi dzērusi īstu lauku pienu uzreiz pēc tam, kas atskrējis teļš? Tam ir specifiska piegarša. Treškārt, hormoni vajadzīgi augšanai, ne piena ražošanai. Tos baro vistām, ne jau govīm, jo ir selekcionētas speciālas "kaušanas" govis, kas ir lielākas par parastajām brūnaļām. Un ceturtkārt, govis maksā pārāk dārgi, lai viņas vienkārši tā nomocītu un pēc tam atdotu kaut kādai kreisajai lopkautuvei. S80, neesmu es nekāda slaucēja. Zinu to, jo vectētiņam ir vairākas govis un arī radiem ir gaļas bizness.
21.01.2014 12:01 |

Reitings 188
Reģ: 01.01.2014
Pārsvarā nelietoju viņu atražojumus. Labi, ja reizi gadā...
21.01.2014 13:03 |

Reitings 6407
Kimberly, dzérusi to pienu es neesmu, jo tas ir pilnpiens, viņš ir ļoti trekns, pankūkas, ja no viņa taisa ir makten uzpūstas un barojošas. Vispār jau to pienu dod mazajiem teliņiem, lai viņi ātrāk aug, nevis paši dzer. Apsveicu, ja esi dzērusi! :D

Tas treknais piens mainās nedēļas vai divu laikā un piens paliek tāds kā visu laiku.

Raksts ir ņemts tepat lv, Jūs jau varat domāt, ka viss ko ēdat ir veselīgs. :D Tikai kāpēc kaut vai cūkgaļa bieži nopērkot veikalā pat izcepta ir kā gumija? :D Tāpēc, ka cūka visu to labāko ēdusi?! :D

Aizej, uz lauksaminiecības veikalos pārdod visādus "vitamīnus", lai piena daudzumu palielinātu un būtu labāk.

Es kaut kur minēju mocīšanu vai kreisās kautuves? Prātiņ, nāc mājās! Es ieliku tikai reālu rakstu un uzreiz te uzradās speciālisti - slaucējas, kūtsmeitas, vectētiņa lopu pazinējas utt.

Govis nemaksā neko , ja vien tās nav bioloģiskās, tad viņu gaļa ir dārgāka, bet vispār vairāk maksā par jaunlopiem, piena teļiem!
21.01.2014 13:27 |

Reitings 295
Reģ: 26.08.2012
Amonjakā mērcēta gaļa un citi šausmu stāsti iet uz urrā! :D Šis bija vislabākais
Es ieliku tikai reālu rakstu un uzreiz te uzradās speciālisti - slaucējas, kūtsmeitas, vectētiņa lopu pazinējas utt.
Tā jau parasti ir, te Cosmo!
Es strādāju fast food restorānā, varu pateikt to, ka svētdienās nevienu neuztrauc cik veselīgi/neveselīgi. Ģimenes ar bērniem ir nenormāli daudz. Gan tādiem 3 gadīgiem, gan 10 gadīgiem. Pēc ballītēm visas smalkās dāmas, it kā ārēji, kā negausīgas cūkas rij un pēc sevis neprot neko novākt, un vēl kasi gāž apkārt pasūtījuma laikā. Teikšu tā, neesmu informēta par to, kur tā gaļa ir mērcēta, bet visi tomāti, salāti ir pirmā šķira no Holandes, tāpat arī Fetas siers, marinēti gurķi, parastais siers. Ja salāti ir sapuvuši, tad tā ir tikai darbinieku, nevis restorāna ķēdes nolaidība, tas pats ar pelējumu maizītēs. Maizītēm ir datumi, kuri tiek stingri ievēroti, jo ik pa brīdim var ierasties pārbaude un sodu maksāt kaut kā negribas. Ja maizīte ir iepelējusi pirms datuma, tad saldētava nav bijusi aiztaisīta. Tīrīšana tur ir nenormāla. Tāpat visi papīras kalni ar datumiem, termiņiem, regulārām pārbaudēm. Tā puse, kuru redz tādi parastie darbinieki, kā es - ir kārtībā, par pārējo nemācēšu teikt.
21.01.2014 13:43 |

Reitings 295
Par saldējumu. Vismaz Hesburgerā tas ir īsta krējuma! Tāpat arī kafijas pupiņas. Tikai kafijas aparāts ir noregulēs tā, ka kafija nav tik stipra, tāpēc tāds čurūdens liekas.
21.01.2014 13:45 |

Reitings 295
Un par tiem negaršīgajiem burgeriem. Ieteiktu burgerus pirkt tad, kad ir maza rinda vai rindas nav vispār, citādāk, ja vienam darbiniekam virtuvē ir pasūtījums 3 tortillas, 3 kebabi, 1 bekona burgers, 5 siera burgeri, 2 dubultie siera burgeri, 1 vistas cēzara salāti, tad netiek rūpīgi uz katra burgera spiests kečups, gurķu mērcīte, visam tiek ātrumā ar pistoli laists pāri, kādai mazītei uzkrīt vairāk, kādai mazāk!
21.01.2014 13:47 |

Reitings 770
Reģ: 29.01.2009
Ehh, sakārdinājāt Hesīti.. braukšu apēst vienu tortilliņu ;)
Btw man ir vienalga, ka tas ir junk foods :)
21.01.2014 14:06 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Ļoti sen neesmu tur ēdusi, bet nu man garšo tas karstais pīrāgs, tiešām labs un man ne tikai tur, bet vispār garšo tortillas, bet es saku NĒ, tā ir ekstra ēst šāda veida ēstuvēs
21.01.2014 14:14 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Dažām te reāli nav saprašanas, kas ir modificēta pārtika! Vāks, ko var malt, ja pašas nezina kā ir. Tāpat šausmu stāsti ir vienkārši smieklīgi par amonjaka gaļiņām (starp citu, amonjaks, kas ir arī matu krāsās, ir arī govs u.c. lopiņu mēslos)
Un tā es ar nesapratu, ko jūs tur cepāties par pienu,sevišķi S80 neviens nav nomiris no piena. Vispār tu laikam nezini, ka tie, kas pieņem pienu - regulāri veic pārbaudes un ja konstatē antibiotikas tā sastāvā, bez žēlastības visu lej ārā! Un pilnpiens ir piens, ja nemaldos, kas nav novārīts, attaukots, tas piens, kas gotiņai ir tikko atslaucoties - tiek teļiem, jo viņš ir tik negaršīgs, ka mēs paši uzturā tādu nelietojam. Neaizmirsti, ka masu mēdiji mēdz visu tā izpušķot un pārspīlēt, ka ir jāmāk tomēr atšķirt patiesību no mītiem.
21.01.2014 14:22 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Gadā reizi, divas labprāt apēdu kādu burgeru vai frī tāda tipa iestādē. Saprotu, ka nekas baigi veselīgs tas nav, bet šad tad jau var. Katru dienu noteikti neko tādu neēstu.
21.01.2014 14:31 |

Reitings 6407
Cīcī, kur tieši es cepos vai vāros?! :D

Es ieliku vienu komentāru pēc kura izcēlās vētra ūdens glāzē.

Par amonjaku neko neesmu teikusi, jo to,nu, pēc smaržas var pazīt. :D Nav jau nekādas Hugo Boss Femme smaržas. :D

Izlasi ko es rakstīju par pilnpienu, nevajag te lekt divus dibenu augstumā.

Ir veselīgi produkti un ir Junk food kā jeņķi saka.

Nav viss kā Jūs iedomājaties, ka viss ir visur veselīgs. Kāpēc tad it pa laikam atklājās kaut kādi zirga gaļas skandāli ar zāļu ietekmi? Francija vai tad nav ES (EU). Kāda taču no Jums minēja, ka ES (EU) jau nekas tāds nenotiek! :D

Ja De vietējā gaļa ir tik superīga, kāpēc viņi brauc uz Bausku par lielu naudu izsolēs pirkt bioloģiskos lopus dzīvsvarā un ved uz DE? Kāpēc no Armēnijas iepērk bioloģiski audzēto gaļu?

Un visbeidzot par pienu, kad es biju maza meitene pienu pārdeva stikla pudelēs! Tas piens ilgi nestāvēja, jo nebija nekādas ķīmijas, lauku pienu varat varīt cik reizes gribiet, viņš nestāvēs ne nedēļu, ne divas, kur,nu vēl mēnesi.

Ieslēdziest kaut vai utube un noskaties filmu: "Home" vai šai filmai līdzīgas, tas, ka dzīvojat savā tumsonībā un uzskatat, ka tikai pašas esat gudras un citi viedokļi nemēdz būt nav mana problēma.

Varat turpināt kliegt, ka arī tas, ko rāda dokumentālās filmās nav taisnība un, ka tikai Jums ir taisnība. Es šo diskusiju vairs nekomentēšu.
21.01.2014 14:48 |

Reitings 482
Reģ: 25.07.2010
Makdaks garso visvairak no fast food, vel KFC vistinas,ja vien butu Latvijaa.
Hesiitim taa bulka ir loti bieza un nesvaiga,viss kriit aaraa no burgera.taads milziigs burgers, makdakam kompakts un bulcina plana.
21.01.2014 16:27 |

Reitings 1051
S80, kas tev kaišs?! Tu esi heitere pa dzīvi vai vienkārši sen neesi dabūjusi?

Govis nemaksā neko , ja vien tās nav bioloģiskās, tad viņu gaļa ir dārgāka, bet vispār vairāk maksā par jaunlopiem, piena teļiem!

Tad jau ļoti labi, ka tavā pasaulē govis ir bezmaksas :) Un tas, ka gaļa ir gumija nozīmē tikai to, ka nepareizi gatavota.
21.01.2014 17:58 |

Reitings 1051
Ja De vietējā gaļa ir tik superīga, kāpēc viņi brauc uz Bausku par lielu naudu izsolēs pirkt bioloģiskos lopus dzīvsvarā un ved uz DE? Kāpēc no Armēnijas iepērk bioloģiski audzēto gaļu?

Tāpēc, ka tas ir pēdējais modes kliedziens. Cilvēks ir gatavs maksāt vairāk tikai par vārdu bio. Pie tam, tā zīme BIO nes līdzi ļoti lielas izmaksas, tāpēc ļoti daudz latviešu zemnieki nemaz necenšas tādu iegūt un nodod savus lopus kautuvēm par to pašu cenu, kā visi citi, neatkarīgi no tā, ar ko tie ir baroti.
21.01.2014 18:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits