Cīcī, kur tieši es cepos vai vāros?! :D
Es ieliku vienu komentāru pēc kura izcēlās vētra ūdens glāzē.
Par amonjaku neko neesmu teikusi, jo to,nu, pēc smaržas var pazīt. :D Nav jau nekādas Hugo Boss Femme smaržas. :D
Izlasi ko es rakstīju par pilnpienu, nevajag te lekt divus dibenu augstumā.
Ir veselīgi produkti un ir Junk food kā jeņķi saka.
Nav viss kā Jūs iedomājaties, ka viss ir visur veselīgs. Kāpēc tad it pa laikam atklājās kaut kādi zirga gaļas skandāli ar zāļu ietekmi? Francija vai tad nav ES (EU). Kāda taču no Jums minēja, ka ES (EU) jau nekas tāds nenotiek! :D
Ja De vietējā gaļa ir tik superīga, kāpēc viņi brauc uz Bausku par lielu naudu izsolēs pirkt bioloģiskos lopus dzīvsvarā un ved uz DE? Kāpēc no Armēnijas iepērk bioloģiski audzēto gaļu?
Un visbeidzot par pienu, kad es biju maza meitene pienu pārdeva stikla pudelēs! Tas piens ilgi nestāvēja, jo nebija nekādas ķīmijas, lauku pienu varat varīt cik reizes gribiet, viņš nestāvēs ne nedēļu, ne divas, kur,nu vēl mēnesi.
Ieslēdziest kaut vai utube un noskaties filmu: "Home" vai šai filmai līdzīgas, tas, ka dzīvojat savā tumsonībā un uzskatat, ka tikai pašas esat gudras un citi viedokļi nemēdz būt nav mana problēma.
Varat turpināt kliegt, ka arī tas, ko rāda dokumentālās filmās nav taisnība un, ka tikai Jums ir taisnība. Es šo diskusiju vairs nekomentēšu.