Nu ok varbūt esmu aplama, bet nu manā uztverē modificētu pārtika kā tāda nav veselīga, un man tas tā vienkārši ir, ēdu vai needu tā ir cita lieta, bet uztvere par viņu tāda man ir.
Es pati neesmu strādājusi tajās ēdināšanas iestādēs tā kā nevar teikt vai ir, vai nav tā ēļa veca, bet nu tik un tā pārtika gatavota lielā daudzumā ēļas nu jebkurā gadījumā nebūs veselīga, pat no lauku kartupeļiem, piedevām varbūt vel tie mājās gatavotie būs ar vairāk kalorijām. :D
tu liec vienādības zīmi starp fast food restorāniem un visām pārējām ēdināšanas iestādēm un gatavo ēdienu tirgotājiem, tas ir galīgi aplami.
Tas bija konkrēti attiecināms uz tādiem pārtikas tirgotājiem kā maxima kaut vai, kuru tu pati teici ka gaļa ir slikta, es jau nesalīdzinu to visu ar dārgajām iestādēm kurās vispār vidusmēra latvietis dienu dienā nevar ieprikties (vismaz ne pilnus maisus piepirkt), es runāju par tādām iestādēm kuras arī cenšas taupīt uz kvalitāti, un tādas latvijā ir vairākums.
daudzos restorānos un gatavajās kulinārijās ēdiens ir labāks kā dažiem mājās gatavots (jo ne visi var atļauties kvalitatīvas izejvielas un ne visi māk gatavot, profesionāļiem tas bieži vien sanāk labāk).
Par šo es nestrīdos, jo tā tas arī ir.
ens vienkārši ir pasterizēts. Manos laukos pienu arī novārīja, vai tad viņš pēc tam rūga? Kā tur ir? Neatminos jau vairs.
Nu jā laukos jā, bet vispār es pati pēc pieredzes atceros ka pirms pāris gadiem kad pirku veikalā pienu tas tomēr sarūga, bet tagad nu nerūgst vairs tā. Un par to ka pienu ražo arī no piena pulveriem to ar zinu no pazīstamiem cilvēkiem kas saskarās ar šo, protams tas neattiecas uz visiem pieniem, bet nu jo lētāks jo lielāka iespēja principā.
Un tas nav ar normāli ka itkā bez ļaundabīgām vielām apstrādāts piens var stāvēt nesabojāoties kādas divas nedēļas.. Nu nav tas īsti loģiski ar.