Sportists un ņuņņa

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Sasāpējis man šis jautājums jau kādu laiku... Mans jaunais draugs ir riktīgs sportists. Ne profesionālis, bet amatieru līmenī ļoti daudzus sportus prot un dara. Tagad pa ziemu telpās spēlē skvošu, tenisu, volejbolu, basketbolu. Līdz šim nebija sniega, bet tulīt noteikti ies vaļā arī slēpšana un snovošana. Nemaz nerunāsim par vasaru, kas tuvojas un kur tiks spēlēts pludmales volejbols, badmintons, būs veikošana, vindsērfings, kaitošana.

Viņš ir ļoti aktīvs, viņam patīk tādas lietas, arī draugi viņam ir tādi, ar ko kopā to dara. Un arī draudzenes :) Par šo tēmu jau es te vienreiz raudāju, jo man besī, ka viņam ir meitenens labi draugi.

Savukārt es esmu pilnīga ņuņņa. Es neprotu nevienu no šiem sporta veidiem. Tā kā man nav reakcijas, un man no tā kauns, es nekad arī neesmu pat centusies mācīties. Līdz šim man tas veiksmīgi izdevies, jo nebija jau tādas vajadzības ko darīt, man nav tādu draugu un tāds aktīvs dzīvesveids. Man labāk patīk pagulēt pludmalē vai mājās pačilot.

Bet ar šo jauno draugu ir citādi. Protams, viņš man neko neuzspiež. Bet nu tas ir loģiski saprotams, ja es arī to darītu, mēs kopā pavadītu vairāk laika. Citādi viņš ir ļoti aizņemts ar saviem hobijiem, kuros man nav vietas, jo es tos nemāku un nepraktizēju. Un priekš manis viņam atliek maz laika. Vai arī garlaicīgas aktivitātes, kas ir manā stilā, bet ne viņa.

Tagad ziemā vēl kaut kā izsprūku laukā. Bet ko es darīšu vasarā? Gribēsim braukt uz pludmlai... palikt maliņā, kamēr viņa foršā draudzene prot visu un dara ar viņu kopā visu? Jūtu, ka šeit mana pašapziņa vēl vairāk tiks sadragāta.
20.01.2014 12:04 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Nevajag jau no paša sākuma sevi nostādīt kā ņuņņu. Ja Tu neesi pat centusies patrenēties, tad tie drīzāk ir kompeksi/slinkums/nepārliecība/nav cīņas gara. Reti kurš piedzimst kā talantīgs sportists. Panākumi un uzvara nāk komplektā ar smagu darbu, tāpēc Tev ir tikai divas izejas - vai nu lūdz draugam, lai patrenē Tevi, iemāca, u.t.t. (vari lūgt arī draugiem, maksāt treneriem) vai arī samierinies un esi tā ņuņņa (kā sevi raksturo) uz Tava b/f draudzeņu fona. Tāpat vien gandrīz nekas nenotiek.
20.01.2014 14:22 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Mans draugs ir sporta fanāts:D es esmu ņuņņa un es no tā nekaunos:D Zato es esmu labākā karsēja viņam:D otras tādas nav:D Viss ir līdzsvarā.
20.01.2014 14:26 |

Reitings 356
Tā jau es izskatos pēc sportiskas meitenes. Droši vien tāpēc jau viņš mani vispār pamanīja :) Nu es domāju augumu kaut vai. Man ir ļoti laba figūra, tvirts, muskuļots augums. Es pati mājās vingroju. Esmu gājusi uz trenažieru zāli. Vasarās patīk braukt ar riteni. Periodiski esmu skrējusi. Peldēt protu, bet tikai lēnītēm un ar galvu virs ūdens. Slidot māku, bet arī lēnītēm un prātīgi.

Man patīk aktivitātes un tādas lietas. Bet te vairāk runa ir par komandas sporta veidiem. Un vispār par jebkuriem sporta veidiem, kur ir bumba. Tur es vienmēr esmu bijusi pilnīga nulle. Tāpēc ka man nav reakcijas. Ir kaut kāds arī medicīnisks nosaukums tam visam, nu kad ir lēna reakcija. Es varu darīt visu, kas ir fizisks, visu, kur viena pati darbojos. Bet līdzko ir komandas sports vai kaut kas jāķer vai jāatsit, tā ir čau rasma
20.01.2014 14:30 |

Reitings 356
Čāča, un kā izpaužas tava līdzjušana un fanošana?

P.S. Varu iedomāties situāciju... Vasara, aizbraucam uz jūru. Mans mīļums kopā ar draugiem un superīgo draudzeni spēlē volejbolu. Priecājas, apskaujas par panākumiem, smejas, viņiem ir jautri. Un es uz deķīša blakus sēžu un fanoju. Es labāk uzreiz nošautos :D
20.01.2014 14:33 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Pamēģini attīstīt reakciju :) Tu to neesi darījusi, vrbt izdosies...
20.01.2014 14:34 |

Reitings 228
Reģ: 18.01.2014
Nu re, tad jau nav tik traki ar tevi:)
Sportiņi, ko pati nosauci-slēpošana, snovošana, veikošana, vindsērfings, kaitošana-bez bumbām, bez komandām un bez labākajām draudzenēm.

Jautajums ir, vai tu pati dziļi sirdī vēlētos apgūt kādu no šiem sporta veidiem, un tas, kas tevi attur, ir pašpārliecības trūkums, vai arī tu tik tiešām negribi,tevi tas galīgi neuzrunā un nemaz nevilina un vispār riebjas. Pirmajā variantā-tu vari tikt sev pāri, otrajā-jābeidz pārdzīvot par to, kas tu neesi un nemaz negribi būt, un esi smuka,forša, pozitīva draudzene savam puisim (kā čāča), un pilnveido sevi tajās jomās, kas tev pašai iet pie sirds.
20.01.2014 14:51 |

Reitings 281
Reģ: 19.01.2014
Kaut man būtu tāds draugs!!! :D :)
20.01.2014 15:22 |

Reitings 11698
Čāča, un kā izpaužas tava līdzjušana un fanošana?

Tieši tā. stāvu malā un esmu skaista.:D
Savu noderību jūtu tajā, ka draugs mani vienmēr aicina uz sacensībām un pukojas,ja nebraucu līdzi:D
Tad nu esmu labākā līdzjutēja:D
20.01.2014 15:25 |

Reitings 11698
aj, es vispār neko tādu tur nesaksatu. katram ir savu hobiji un otram nav jālec līdzi visam, ko pirmais dara un jābesās,ja kaut kas nesanāk. Mans draugs ir sportists, bet man patīk nagu fīčas. Viens otru atbalstam kā nu varam, bet musm abiem ir pieņemami,ka viens nemāk darīt to,ko otrs māk un viss ir forši. katram savas nodarbes.
20.01.2014 15:27 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Man jau šķiet, ka Tev tā labākā draudzene ir kā skabarga acī un sportošana ir otršķirīga. Tu justos apdraudēta arī tad, ja viņi kopā izšūtu krustdūrienā nevis bumbu spēlētu..
20.01.2014 15:31 |

Reitings 356
Jā, nu teorētiski tos ziemas un ūdens sportus, kur nav bumbu, vēl varētu mēģināt. Paldies! Meklēšu rokā kādu instruktoru.

Zaķi, tev ar taisnība ;)
20.01.2014 15:35 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Šakti vaina ir sporta viedos vai tajā ka tur ir superīgo draudzeni uz kuru tu esi greizsirdīga, jo visos komentāros gandrīz tiek iedalīts viņa draugi un draudzene?
20.01.2014 16:55 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Es Tev iesaku mēģināt. Jo arī es biju pūpēdis, kas neko nemāk, kam nekas nesanāk, un likās, ka mums vispār nav nekā kopīga. Bet visa lieta bija tajā, ka es baidos un nemāku zaudēt, baidos nevarēt, neiemācīties.. Tad nu kāpu pāri tam. Prasīju viņam, lai mani iemāca, izskaidroju situāciju, ka jūtos ļoti ļoti slikti, ja man nesanāk.. Un tad nu mēs abi centāmies- es centos tikt pāri tam, ka vienmēr viss ir jāmāk un jābūt pirmajai un tam, ka man var arī nesanākt, un viņš centās mani saprast un iemācīt. Ko tu iegūsi no tā, ka vismaz mēģināsi? Pirmkārt, laiku ar viņu kopā kaut ko darot, otrkārt, lietderīgi aizpildītu brīvo laiku, treškārt, pilnveidosi sevi, kaut ko jaunu iemācoties, ceturtkārt, uzlabosies attiecības, jo jums būs kaut kas kopīgs un vīrieši novērtē centību.
20.01.2014 18:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits