Heh... Sveikas! Pirms neilga laika man sāka sāpēt zobs un devos pie zobārsta. Zobārsts bija IZSKATĪGS. Nu esmu pie viņa bijusi 3 reizes un man viņš ir iepaticies, tikai problēma ir tāda, ka vinš ir 12 gadus vecāks par mani. Ko man darīt? Meklēt citu zobārstu?
ikai problēma ir tāda, ka vinš ir 12 gadus vecāks par mani.
Kur tieši ir problēma? Tu domā, ka viņš jau tevi uzskata par potenciālo sievu un taisās uz randiņu aicināt? Man šķiet, ka Tu galvā esi sev uzbūrusi ainu, kas diez vai atbilst patiesībai. Ja Tev viņš škiet izskatīgs, nekur nav teikts, ka tāda liecies viņam Tu.
Ja man viņš ir iepaticies, vis ticamāk viņā iemīlēšos, un no tā viss vairāk baidos. Precējies viņš nav. To viņam pajautāja mana draudzene ar kuru biju pie viņa aizgājusi. XD
Jā, man arī bija seksīgs ginekologs dzemdību namā. Diemžēl visas manas iespējas izčākstēja, jo 1) es tikko biju dzemdējusi cita vīrieša bērnu;
2) viņš redzēja manu TO vietu tādā stāvoklī, kādā es labprāt gribētu, lai to nebūtu redzējis neviens. :D
Man vnk ir ir interesanti, kamdēļ problēma ir tā, ka šis ir 12 gadus vecāks? Varētu padomāt, ka viņš Tevi ir vismaz uz randiņu aicinājis vai telefona numuru paprasījis :D